Badeværelse Kampprogram i farver

Badeværelse Kampprogram i farver
Tilføj farve til dit badeværelse.

I dag husejere kan tilføje en dristighed til deres dametoilet indretning ved at tilføje badeværelse inventar i farver fra et bredt palet af valgmuligheder.

Tilføjelse farve til badeværelse

Hvis du er ligesom de fleste mennesker, dit badeværelse er det ene rum du ikke har ændret, så længe du har ejet dit hus. Værelser ligesom køkken og stue højlydte krav om vores renovering opmærksomhed, der forlader badeværelset sidst på listen, der skal opgraderes.

Men når den tid kommer til at modernisere dit badeværelse s indretning, har planer om at gøre det rigtigt. Må ikke bare male væggene med en ny farve. Tænk på at gå hele de måde. Planlæg at udskifte forældede vask, forfængelighed, badekar og toilet. Med dagens valg kan du installere badeværelse inventar i farver til at passe enhver udsmykning tema.

Farve kan tilsættes i små måder efter en hurtig måde at friske udseendet. Den nemmeste måde at tilføje mindre sprøjt af farve er at accessorize med ting som badeforhæng, grænser og tæpper. Men for at give et bad en ansigtsløftning med farve, dagens boligejer har mange flere valgmuligheder. Her er et par ideer til måder at inkludere dristigere farverige udtalelser til dit badekar:

 • Tile backsplashes
 • Gulvbelægning
 • Vægtæpper
 • Badeværelse inventar

Farverige Badeværelsesarmaturer

Badeværelse Kampprogram i farver

Jeg husker tilbage i 50'erne min pige vens hus havde en sort karbad, toilet og håndvask med lyserøde fliser dekorere væggene. I dag, med lidt arbejde, retro look ville være meget salgbare. Hvis du har forsømt din badeværelse i årevis eller købt en ældre hjem med forældede inventar, kan du shoppe rundt for at tjekke de nyeste i badeværelse design. Med de mange stilarter og designs på markedet i dag, kan dit badeværelse renovering projekt indarbejde en forkant look, og hvis du gør dit hjemmearbejde kan du gøre det til en rimelig pris. Tjek priser på din lokale byggemarkeder og sammenligne dem med tilgængelige priser via online renovering forhandlere med speciale i badeværelse inventar.

For ganske få år har udviklingen i badeværelset indretning opholdt sig med populære neutrale som cremer og taupes. Logikken bag disse valg er, at de er sikre, fordi de går med enhver farveskema. Men hvis du er træt af at spille det sikkert og er klar til at gå dristigere, et udvalg af badeværelse inventar i farver for enhver smag byder på en helt ny palle til at vælge fra. Dagens valg, som oftest er forbundet med moderne design, kan også komplimentere de traditionelle præferencer.

Badeværelsesmiljø Choices

Dagens badeværelse forfængelighed er praktiske samt fashionable. Shop for en forfængelighed, der passer til størrelsen på dit badeværelse og matcher eller komplimenter farveskema. Med så mange stilarter at vælge imellem, er det nemt at se noget du kan lide og købe det uden at tage sig tid til at måle og sørg for at det virkelig vil arbejde i din badeværelse. Her er et par tips til at hjælpe dig med at finde den rigtige forfængelighed til dit badeværelse:

 • Tag dig tid til at måle og nedskrive dimensionerne.
 • Carry dimensioner med dig at have dem ved hånden, når du handler.
 • Medbring en swash af badeværelset farve.

En anden ting at overveje, hvis du har en meget lille badeværelse er afskaffelsen af ​​forfængelighed at give mere plads. Installation af en piedestal vask eller et vægbeslag vask som suppleant vil hjælpe din lille værelse ser større.

Farverige badeværelse dræn og baljer

Badeværelser dræn og bøtter kommer i mange forskellige farver og former. Når du vælger badeværelse inventar er det vigtigt at overveje det overordnede udseende af rummet. Af disse kampe, vasken er et fokuspunkt. Vær sikker på det passer til forfængelighed og / eller udsmykning, du har valgt. Populære producenter som Kohler tilbyder en bred vifte af farver og stilarter, så du ikke behøver at "nøjes" med noget tæt på. Nye farverige stilarter til rådighed, omfatter:

Badeværelse Kampprogram i farver

Vaske

 • Countertop
 • Wall-mount
 • Metal ramme
 • Pedestal
 • Self-rimming
 • Fartøjer
 • Tile-in

Toiletter

Toiletter kommer i en række farver også og tilbyde andre stilistiske præferencer som:

 • Sædehøjde stilarter (gør det lettere for folk at sidde ned og stå op)
 • One-piece moderne design
 • Traditionelle todelte toiletter

Tubs

Så længe du er remodeling, drage fordel af de nye former og farver til rådighed i dagens baljer. I stedet for en standard badekar, andre muligheder omfatter boblebad, bjørn klo bøtter og andre stilistiske valg. Men uanset hvilken farve eller stil karbad du vælger, når du vælger din nye badeværelse inventar, overveje følgende liste som du foretager dit køb:

 • Funktionalitet (et badekar eller standard karbad)
 • Størrelse
 • Farve
 • Materiale (akryl, porcelæn, støbejern, etc.)

Have Fun Udsmykning med Color

Uanset om du remodeling eller sætte i et nyt badeværelse, skal du vælge inventar, der skaber udseendet og funktionaliteten, der gør dit badeværelse en udvidelse af dit hjem indretning. Farverige badeværelse inventar kan gøre dette projekt kreativ og sjov, men husk at holde det praktiske og funktionelle og fordi badeværelserne er godt brugt og en del af din daglige rutine.