Båd: Yderligere båd Features Tips

Nye funktioner for sejlere

Bådproducenter forsøger hele tiden at opgradere nutidens moderne lystbåde. Mange unikke funktioner indbygget i nye både er designet til at gøre sejlsport sjovere mens andre er skabt til ekstra sikkerhed for dig og din familie. Nogle eksperter er bekymrede over hækmotorer bådene, som de måske ikke er så sikker som andre modeller. I nogle tilfælde kan disse både drevet fra agterstavnen forårsage en elevator i stævnen, som kan blokere for førerens udsyn. Derfor har Malibu Boats 'Sport V båd design blevet grundigt testet mod hækmotorer både på markedet. Her er to af sine vigtigste funktioner, der tilbyder sikker kørsel og sejlsport betingelser:

* En unik skrog design skaber et nærmest ikke-eksisterende bue stigning så bilister mister aldrig af syne i horisonten, selv når du drejer.

* Den prop er placeret under båden-væk fra svømme platform. På den måde vil du være i stand til at lade dine børn have det sjovt svømning uden at bekymre sig, de vil komme til skade.

Tilføjet Teknologi og egenskaber til din båd

Når du besøger en ny båd showroom på udkig efter den perfekte båd, skal du sørge for du diskutere yderligere muligheder og funktioner, der kan føjes til dit køb. Husk, du bliver nødt til at tage en række elementer med dig, når du båd og du ønsker en måde at opbevare dem ud af syne. Spørg din båd forhandler om opbevaring funktioner, der kan komme med dig båd. Nogle luksus både også komme med aftagelige tæpper indsætter for nem rengøring. Også overveje, at du vil være på din båd i længere tid, så siddepladser skal være bekvemt, og du måske ønsker et sted for at tage sene eftermiddags lur. Yderligere funktioner, der vil gøre din sejlads sjov og behagelig omfatter: flip-down Kopholderne, underholdning konsoller og digital-funktion. Wake styrke teknologi er også en ekstra mulighed for luksus både. Ved at tilføje denne funktion til båden, wakeboarders have mere magt til at kontrollere højden af ​​bølgen skabe en endnu mere spændende oplevelse. Virksomheder som Malibu Boats har morgenvækning styrke muligheder som Wedge eller Power Wedge.

Båd Belysning For Water Brug

Have en god belysning på en båd er ikke kun vigtigt for sikker ridning natten, men det kan også være en masse sjov. For eksempel Malibu Boats tilbyder en pop-up Bow Light, der tjener som ikke blot sikkerhedstilbehør til din båd, men en stilfuld accent. Derudover gennem Malibu, kan du udstyre din båd med en agterspejl Underwater Swim Light eller med Halogen Docking Lights. Alle disse muligheder for belysning er tilgængelige via Malibu Boats. Hos Malibuboats.com, vil du også finde et stort udvalg af veldesignede og holdbare tilbehør. Glem ikke at udstyre din båd med masser af rustfrit stål drik kopper, flydende monokel indehavere og endda snore til din hund.

Holde en Sailboat Upright

Sejlbåde er en fantastisk type fartøj, da de ikke kræver meget brændstof til at gå lange afstande. Sejlbåde bruger vindmodstand mod sejlene til at skubbe båden fremad. Konceptet virker enkelt nok, men hvad der rent faktisk holder en lille båd med en kæmpe sejl oprejst? På de mindste sejlbåde, dens dygtighed og evne til sømand korrekt regulere mængden af ​​vind går til og fra sejl. På større både det er faktisk den ballast og / eller køl som modvægt trykket i sejlene.

Kølen er faktisk en forlængelse af sejlbåd skrog, der strækker sig ned og er fyldt med bly eller tung stål. Dets primære formål er at gøre det muligt for båden til at spore en lige linje og samtidig holde den parallel nok til overfladen for at fange vinden i sejlene. Fordi vægt og modstand er et problem, havde kølen at blive elimineret. Mange virksomheder kom ud med nogle interessante designs. Generelt sejlbåde er en fantastisk design lidt kan gøres for at forbedre, men der er altid dem, der finder måder at skubbe dem videre.

Kendetegn, som fremmer Speed ​​Boats

Både har en unik udfordring, andre køretøjer ikke har behov for at overvinde ikke kun vindmodstand, men også vand modstand. Professionelle speedbåde som dem godkendt af American Power Boat Association (APBA) faktisk er designet til at minimere den tid i vandet ved faktisk flyder på en pude af luft over overfladen eller aquaplaning.

Selv om mange gennemsnitlige mennesker ville elske at gå rigtig hurtigt på vandet, de heller ikke ønsker at opgive deres komfort. Desværre komfort er sjældent let. Vægt er også en fjende af hastighed. Mindre vægt men med mere fart. Mere vægt er normalt overvældet af en større motor. Vægten er også et problem her. Vægten spørgsmål er en eksponentiel problem med racere samt rekreative bådproducenter står.

Der er en måde at løse problemet og opfindsomme producenter har opdaget det. Løsningen er at bygge strømlinede både, med revolutionerende komponenter som kulfiber rack og streger ved hjælp af motorer, der er støbt legering i stedet for tung stål. Denne kombination af letvægts teknologi giver mulighed for luksus aldrig før set i en kraftig speedbåd.

Funktioner af Wakeboarding og Ski Boats

Alle funktionelle både gøre det samme opgave: de bærer last og passagerer over vandet. Ski og vand både er designet til at være i stand til at trække et wake boarder eller skier over vandet ved høj hastighed og på samme tid skabe enten en glat wake eller ru vand wake afhængigt hvem bugseres. Disse både specifikke egenskaber, der gør dem anderledes end blot en speedbåd er evnen til at have justerbare vågner ved faktisk at suge vand som ballast og bruge deres overvågningssystem ballast til at justere planet af båden, så den ønskede kølvandet er opnået.

Tag din musik med dig

Med talrige luksus både nu på markedet, er mange modeller hurtigt ved at blive et hjem væk fra hjem til din familie og venner. For eksempel luksus både-endda nogle, der er forholdsvis overkommelig for mange familier-nu komme med måder at nyde musik, mens ombord. Når du køber din nye båd, bør du tale med din salgsrepræsentant om denne funktion, da det let kan føjes til både, der ikke har standard musikanlæg. Muligheder, du bliver nødt nævnes: en aftagelig stereo ansigt, der er i stand til at spille cd'er og lagring digital musik, USB-kabler og satellit-radio features, sub-woofere og en række forstærkere. Med udbruddet af digital musik, kan du nyde hundredvis af sange på din båd.