Båd: Kørsel en båd Tips

Start din Racing Boat

Hvis du nogensinde har været til en båd løb kan du huske skriget af højtydende bådene flyvende på tværs af søen, jetbrændstof udstødning i luften, og folk Hepper som deres favoritter tage føringen. Det er en oplevelse lige huske.

Nogle mennesker tager oplevelsen som ikke bare en sjov tid, men også en hobby. Båd racing er en sjov, spændende og til tider farlige tidsfordriv. Risiciene er dog værd at belønning. Den amerikanske Power Boat Association (APBA) er den sanktionere organ for high performance båd racing. Deres charter dækker alt fra fjernbetjening miniaturer på søgående gigantiske løb både. Jeg vil foreslå at gå til deres hjemmeside for mere detaljerede oplysninger, samt hvordan man bliver involveret. Bare gør en søgning efter APBA og du vil nemt finde deres hjemmeside.

Racing højtydende bådene er ikke kun begrænset til de voksne enten; teenagere kan også køre i begrænsede klasser med andre i deres dygtighed og alder niveau. Samlet set sporten er en spændende og billig familie aktivitet.

Boat Driving Basics

Sejlads er en fantastisk måde at køle ned på en varm weekend. Før du hovedet ud og købe en båd der er et par ting, du bør vide. Betjening af en båd er meget forskellig fra en bil. Sure, begge har normalt et rat med frem og bak, nogle har endda båd hastighedskontrol som en bils fartpilot, men bilen vil normalt ikke blive påvirket af ting som vind og strøm. På vandet, såvel som vejen, er der også regler at følge. Men vand er, flydende og disse regler er mere af en retningslinje, der tager andet sæde til de aktuelle forhold.

Nu, at du er klar over, at du ikke kører din bil på vandet lad mig gå dig gennem de grundlæggende trin, hvordan man køre en båd. First off, før du forlader dock, sørg for at have brændstof nok, at der er nok olie, og at alle dine sikkerhedsudstyr er i orden (dvs. horn, redningsveste, osv). Nu er det tid til at starte motoren. Hvis du har en påhængsmotor, skal du følge producentens anvisninger om, hvordan man starter. Hvis du har en indenbords (motor inde i skroget) sikre, at du tænder på ventilation blæsere før start blot for at sikre, at der ikke er nogen gas dampe, hvor der ikke må findes. Når båden er startet, skal du sørge for at motoren kører okay, være opmærksomme på eventuelle vind eller strøm, og derefter lukkes på en sådan måde, at bruge to til din fordel. Når du er i gang, og ud af den travle marina eller lancering, tænde elektronik (radar, GPS, ekkolod). Du kan aldrig få for mange måder at bedømme betingelser, skal du sørge for selv at have en gammeldags kompas ombord, samt ved, hvordan man bruger det.

Som du går sammen, kan du se, bøjer, som er rød eller grøn samt andre farvevariationer. Den røde og grønne er de vigtigste. De er den kanal markører. Den bedste tommelfingerregel at navigere dem er "RED, HØJRE, RETURN" som i røde bøjer på din højre, når du vender tilbage fra havet. Når på havet selvom bøjerne vil normalt forsvinde, og du vil blive konfronteret med det åbne hav. Med havet kommer potentialet for store bølger. Med bølger er bedst at ramme dem i en 45 graders vinkel, at ramme dem med hoved vil gøre for en våd hård medfart, der kan beskadige båden. Ramme dem sidelæns kan resultere i båden blive oversvømmet og potentielt synke.

Der er kræves for at drive en båd mange færdigheder og mange forskellige kompetencer afhængig af hvilken type båd. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din sejlads erfaring og ønsker at være en sikker vidende flad stråhat, deltage i en klasse, der tilbydes af både USA, din lokale US Coast Guard Auxiliary, og afhente et eksemplar af Chapmans cockpittet.

Tips om at køre en båd

Kørsel en båd er meget som at køre en bil, men i mange stater, alderen for opnåelse af en båd kørekort er meget yngre end en bil kørekort. Før du overhovedet begynder at lære at køre en båd, men det er bydende nødvendigt, at du deltager i en form for båd sikkerhedskursus og få en sejlads certificering, der er godkendt af marine politiet netop din tilstand. Det er vigtigt, om du har planer om at tage en afslappet tur i en sejlbåd eller zippe gennem vandvejene på en højtydende båd. Det er vigtigt, at du lære de færdselsregler, før du får bag rattet i enhver watercraft.Once du har gennemført en sejlads sikkerhedskursus og modtaget din licens, er du nødt til at begynde at lære at køre en båd ved hjælp af en erfaren skipper ved din side.

Følgende tip gælder for kørsel næsten enhver båd, herunder runabout både, luksus både, højtydende både, wakeboard både og endda sejlbåde, når nogen er at lære hvordan man skal køre en båd.

 1. Gennemfør en sejlads kursus for at opnå en sejlads sikkerhedscertifikat.
 2. Bliv fortrolig med alle dele af båden, herunder eventuelle ekstra sikkerhedsudstyr.
 3. Udvikle en nøjagtig tjekliste, som du kan bruge, før hver sejlads udflugt.
 4. Brug ikke alkohol, og tillader ikke dine passagerer til at gøre det heller.
 5. Vær sikker på at du har det passende antal og korrekte størrelse personlige flydeudstyr om bord.
 6. Kend navigationsinstrumenter færdselsreglerne.
 7. Praksis sikkerhed på alle tidspunkter.
 8. Udpege en observatør, der vil være på udkig når nogen er skiløb, slanger eller wakeboarding

Båd hastighedsstyring

En hastighedskontrol er ofte omtalt som en elektrisk timing system, fordi mange hastighed styreindretninger tillade en båd at opretholde en konstant hastighed. Mange bådejere vælger deres både baseret på hastighed kontrolmuligheder. Topydelse bådene ofte funktionen automatik hastighed, der er enkle at betjene og perfekt til både fritid sejlads og konkurrence vandsport. I det mindste bør en båd tilbyder kontrol hastighed, der tillader båden kan manøvreres i en forreste position og omvendt. I mange tilfælde vil en neutral indstilling på en båds hastighedskontrol stoppe båden i at bevæge sig.

Topydelse Boats

Sejlsport entusiaster fortsat vælge top ydeevne både som deres fartøjer valg. Topydelse bådene typisk træk flere muligheder:

 1. Glat forlystelser-top præstation bådene er typisk givet denne etiket på grund af deres glatte forlystelser og hurtig responstid.
 2. Hastighedskontrol-Høj kvalitet, top ydeevne bådene typisk træk automatik hastighed, som er nemme at bruge.
 3. Security-top præstation både normalt sikkerhedsfunktion muligheder, såsom under båden propeller.
 4. Opbevaringsrum-top præstation både har tilstrækkelig lagerplads til udstyr, såsom ski, wakeboards, redningsveste osv
 5. Speed-top præstation både tilbyder masser af fart til bugsering.
 6. Seating-top præstation både kan indeholde masser af plads til passagerer på sæder.

Feeling Sporty? En I / O er ikke din eneste valg!

Runabout både er sporty og sikkert for familien. Propellen på disse både er placeret længere under båden. Denne funktion af en speedbåde gør det endnu nemmere at komme ind og ud af båden. Den speedbåde kan variere i størrelse fra 18 fod hele vejen op til 25 meter, men uanset størrelsen, disse både har let manøvredygtighed og en lille venderadius.

Undervisning dit barn at betjene en båd

Det er at foretrække, at du som operatør, være en dygtig bådfører, før du prøver at lære dine børn, da dette vil give dig mulighed for at lære dem den rigtige måde at drive båden sikkert.

Du og dine børn, hvis de er gamle nok, bør deltage i et sejlsport sikkerhedsklasse. I nogle stat som Massachusetts, der er en lov, der siger: børn under en vis alder kan køre en båd, mens alene, hvis de har deltaget i en tilstand certificeret sikkerhedsklasse.

Undervisning et barn som dette ikke kun vil give dem en vis tillid på vejen, men vil også gøre så meget kompetente båd piloter så godt. For ikke at nævne fordelen ved at have en ny familie aktivitet, hvor alle kan deltage.