Båd: Båd Ejerskab Tips

Trin til at eje en båd

Den fælles misforståelse er, at bådene er en dyr luksus, som kun få mennesker kan eje. Virkeligheden er, at alle kan nyde godt af at eje en båd. Ikke alle kan være i stand til at eje en luksus cruiser, eller en fancy speedbåd. De kan dog eje en båd, der vil give mange års nydelse for en lille pris. Følgende er retningslinjer for at finde den bedste båd til dine behov:

  1. Hvor meget kan du råd? Dette er den mest begrænsende faktor, som du har. Heldigvis hvis du kun har råd til en lille smule om måneden, er der mange banker, der er villige til at udstede dig en båd lån.

  1. Hvilken slags båd vil du have? Der er alt fra partiets pramme til sejlbåde. Hver type båd findes fra meget billige til meget dyre. Tjek båd programoversigter online og i den lokale avis. Kig på så mange som muligt for at sikre en god handel.

  1. Når du får en båd, det er en stor investering. Du bør købe båd forsikring.

  1. Hvis båden er motoriseret, vil det have en båd registrering. Dette er normalt meget billige og holder dig juridisk

  1. Når du køber, forsikre og registrere båden hvor vil du holde det: på en båd værftet eller i din have? Der er mange valgmuligheder. Igen, priserne spænder fra meget billige til meget dyre

  1. Endelig, når du får alle de logistik regnet ud, så kan du tilpasse det med en af ​​en række båd navne, elektronik, overføringsbilleder, og tilbehør. .

Kend din båds HID Number

Uanset om din båd er ny eller brugt, bør den have, hvad der er kendt som en Hull Identification Number, eller HIN. Dette antal svarer til en køretøjets identifikationsnummer på en bil, og er afgørende for optagelse af en båds historie, især i tilfælde af en større reparation eller ulykke. Den HIN er et unikt sæt af 12 tegn og alle både bygget efter 1972 har en. Den findes på bagsiden af ​​fartøjet i den øverste, højre hjørne. Det HIN kan også skrives på titlen eller registrering, eller i pakken af ​​forsikringsoplysninger. Selvom din båd har en HIN fastgjort til dens ydre, skal du skrive nummeret ned og holde det på et sikkert sted væk fra båden, såsom værdiboks. Denne måde, hvis din båd bliver stjålet, vil du være i stand til at hjælpe myndighederne finde den.

Finansiering kræver eje en båd Easy

Finansieringsmuligheder til rådighed for nye bådejere. At købe en båd kan nu være lige så nemt, og lige så overkommelige, som at købe en bil. Hvis du har en god kredit historie, kan du få en rate lån til at betale for din båd. En udbetaling kan variere i beløb og vil sandsynligvis være mellem 10 procent og 20 procent af de samlede omkostninger, mens din rente vil være i størrelsesordenen 12 procent. Ved hjælp af disse tal, kan en person købe en $ 25,000 kabine cruiser, sætte $ 5,000 ned og har en månedlig betaling på omkring $ 287.

Første gang? Tænk småt

Det kan være fristende, når du se alle de fancy både udstillet i showroomet-at købe den største båd du har råd til. Men du behøver mange eksperter ikke rådgive det, indtil du har betydelig sejlads oplevelse. Størrelsen af ​​båden, du køber, er en vigtig overvejelse. Én nedadrettede til meget store både er, at de kræver, at du til at lære mange flere systemer for at betjene dem. Af denne grund, kan du først købe en mindre båd, vænne sig til at være på vandet og derefter handle op, når du føler dig klar. Nogle rådgive først købe en båd, der er mellem 22 og 24 fod.

Må ikke Køb den forkerte båd

Før du køber, tage tilstrækkelig tid til at tænke over, hvordan du planlægger at bruge en båd, og hvor mange mennesker vil sandsynligvis være på det på én gang. For eksempel:

* Vil du ofte invitere venner med?

* Vil du have en båd primært til fiskeri eller andre aktiviteter som vandski?

* Vil du have en båd, du kan tage på vandet for en dag? En lang weekend? Eller en uge-lang udflugt?

* Er du en afslappet person eller synes du at komme fra sted til sted så hurtigt som muligt?

Alle disse spørgsmål vil hjælpe indsnævre din søgning til en båd og gøre det mindre sandsynligt, at du vil købe en, der ikke passer til din livsstil.