Båd: Båd bugsering & Storage Tips

Trailer Bremser anvendes som trækkende køretøj din båd

I mange tilfælde kan du være i stand til at trække din båd via bilens du allerede ejer, og en trailer bygget til bugsering 2,000 pounds eller mindre. Men hvis du båd og trailer sammen vejer mere end 2.000 pounds, mange eksperter er enige om, bør du overveje at installere et separat sæt bremser på traileren selv. Den mest populære form for påhængsvogn er bølge og el. Surge bremserne virker hydraulisk, mens elektriske bremser har en controller i blår køretøj, der registrerer tryk på bremsepedalen. Husk, at du nu spørge din motorkøretøj til at stoppe med en ekstra ton tryk, så installere påhængsvogn kan gemme din båd mod skader eller endog forhindre en mere alvorlig skade på dig eller en anden driver.

Justere din Kørsel ved bugsering

Når din båd er sikkert læsset på en trailer, så husk at tage ekstra forsigtighed, før du trækker ud og begynde din rejse. Ved at fastgøre båden til din trailer, har du dramatisk ændret den samlede vægt af din kørende bil og trailer, og du bør tage ekstra forholdsregler med den måde, du kører. Mange eksperter anbefaler, at alt hvad du gør, mens du slæbe en båd bør gøres på omkring halvdelen af ​​din normale hastighed. Denne rådgivning bør især følges, når du accelererer og dreje. Og når du bremser, give mulighed for mere plads til at stoppe, end du normalt ville. Efter disse grundlæggende retningslinjer vil sikre, at du ikke forårsage skade på din båd eller har en ulykke, mens bugsering.

Sikkerhed Procedurer med din båd Trailer

Når du bruger en trailer til at flytte din båd fra et sted til et andet, skal du være klogt klar over skader og skade, der kan skyldes forkert bugsering. For eksempel, for at reducere risikoen for personskade, skal du ikke træde indenfor eller på traileren rammen mens du starter eller lastning. Og manglende korrekt vedhæfte sikkerhedskæder mellem din trailer og blår køretøj kan resultere i alvorlig fare. Også, glem ikke at binde stævnen uafhængigt af spillet linje, ellers din båd kan flytte, mens du rejser. Endelig opretholde en ordentlig drejningsmoment på lug nødder eller hjulbolte.

Er din båd trailer Safe?

Som bådejer, er det vigtigt at betale en masse opmærksomhed til sikkerhedsprocedurer, regler og standarder. Bugsering din båd er ikke anderledes. Flyt aldrig din båd fra et sted til et andet, medmindre du først sikre sikkerheden på din trailer. Følgende er spørgsmål, du bør spørge før bugsering din båd:

* Er båden understøtninger justeret korrekt i henhold til retningslinjerne producenten?

* Er båden korrekt på traileren efter sikkerhed og andre retningslinjer?

* Har du taget forholdsregler mod â € ~fishtailing '?

* Er alle påhængskøretøjets lygter og bremser i god stand?

Båd Opbevaring og Trailer Options

Der var engang et par af college professorer i Maine, som ejede en sejlbåd og hus i Nova Scotia. I løbet af sommeren, ville de binde deres båd ud på en fortøjning i deres bopæl havn. I løbet af vinteren, ville de sejle deres båd op langs kysten til en båd marina og har skibet lagt op i tør opbevaring for vinteren. De gjorde dette i mange år og båden altid så nye.

Denne båd ejet af professorerne kiggede nye for en grund. Selv om det blev holdt i det høje nord, udsat for elementerne hele sommeren, blev det vasket, vokset og til sidst pakket ind, at blive placeret i opvarmede tør opbevaring til den hårde vinter. Dette er normalt den vej, hvis du ønsker at forlænge levetiden af ​​din båd. Der er andre måder at holde din båd, så godt, selv om.

Nogle mennesker betaler båd marinaer til at bruge deres påhængskøretøjer til at få deres både på ejerens personlige bopæl. De wrap båden i shrink wrap til vinteren, så de er beskyttet mod elementerne. Andre mennesker normalt leje deres egen båd glider på marina og når vinteren kommer, lystbådehavnen bruger deres båd lift til pluk båden klar ud af vandet, opbevares i sæsonen.

De fleste mennesker, der ejer bådene, men blot transportere deres båd på en trailer, bruger det for dagen, og træk den hjem om natten.

Overvej en separat Shelter til din båd

Selv om de fleste både er designet til at holde op til barske vejrforhold og masser af vand, de ofte ikke klarer sig godt i kraftig regn eller meget kolde temperaturer. En måde at tilbyde bedre beskyttelse uden udgifter til indendørs, Vinteropbevaring er at købe et krisecenter, du kan installere på din egen ejendom. Du må ikke ønsker at pådrage sig denne ekstra omkostninger, men bare huske, hvor meget du investeret i din båd, og det kan blive klart, at denne ekstra omkostning er det værd. En af de bedste fordele ved en udendørs opbevaring husly er, at det kan holde din båd op til 15 grader varmere end andre typer af belægninger. Der er mange typer af bærbare krisecentre på markedet, så du vil være i stand til at købe en, der passer til dine behov baseret på størrelse, konstruktion og omkostninger.

Lagring din båd Sikker

Der er mange båd covers på markedet fremstillet af forskellige materialer. Disse materialer er normalt designet til at holde din båd beskyttet mod barske elementer, når der gemmes. Du skal dog ikke blive fristet til at bruge disse typiske båd dækker at gemme din båd udendørs om vinteren. Køb et stort tarp og bruge det som en ekstra dækning på din båd. Tarps er en relativt billig måde at tilføje beskyttelse til din båd i løbet af lavsæsonen. For at få mest muligt ud af denne lagring teknik, konstruere en A-frame til at hænge Tarp på. Du kan bruge en stykke træ løber ned i midten af ​​båden, holdt op i begge ender af poler. Denne tarp konstruktion placeret over din sædvanlige båd cover vil give din båd meget mere beskyttelse mod elementerne.

Er din bil udstyret til at trække?

Enhver flytte en båd fra et sted til et andet bør aldrig antage, at deres motorkøretøj kan udføre opgaven. Mange biler kan simpelthen ikke tjene som trækkende køretøjer. Generelt kan mindre biler fungere, hvis en trailer er på eller under de 2000 pounds. Derudover en fuld-størrelse, kan baghjulstræk-bil tjene som trækkende køretøj i mange situationer. Men, for større belastninger, du kan have brug for en sport utility køretøj eller kompakt pick-up truck. Hvis du er i tvivl om bugsering din båd ved hjælp af bil du ejer, altid konsultere din trailer producenten for at få ordentlige retningslinjer at følge.