Backyard Pool Sikkerhed

Backyard Pool Sikkerhed

Lær dine børn at følge reglerne for baggård pool sikkerhed, mens følgende sikkerhedsforanstaltninger dig selv, med til at sikre en sommer fyldt med sjov for hele familien, latter og glade minder.

Holde børn sikkert

En baggård pool er et sted for familier at spille sammen, da de afkøles fra varmen i sommersolen. Ikke desto mindre er de også er et sted fyldt med livstruende farer, der kan vende dødbringende på et øjeblik. Hvert år, swimmingpool ulykker hævder livet for hundreder af børn. Andre er såret (nogle med permanent hjerneskade) på grund af langvarig nedsænkning.

Hver pulje ejer skal være opmærksom på de ting, de skal gøre for at sikre sikkerheden for deres børn, samt andre børn i området, for at holde dem sikkert fra swimmingpool farer. Ud over at undervise dine børn at svømme og svømning sikkerhedsregler pool, pool sikkerhed omfatter:

  • Fægtning
  • Pool covers
  • Installation pool sikkerhed alarmer
  • Afløb
  • Korrekt opbevaring og brug af pool kemikalier

Swimming Pool sikkerhed for børn

Hvis du har små børn og en swimmingpool i din baghave, vil følgende pool sikkerhedstips bidrage til at holde dine børn sikkert.

  • Lad aldrig et barn uden opsyn i poolområdet. Det er vigtigt at give konstant opsyn, når et barn er i nærheden af ​​en swimmingpool.
  • Sørg for, at babysittere og andre barn pårørende er opmærksomme på de mulige farer ved swimmingpoolen. De har brug for at kende betydningen af ​​at give konstant overvågning for barnet.
  • Lær dine børn at svømme, men aldrig antage, at fordi de ved, hvordan at svømme det er et sikkert at forlade dem i puljen uden opsyn. Selv hvis et barn ved, hvordan at svømme, kan han stadig drukne.

Swimmingpool Hegn

Alle svømmehaller skal være i et område, der er helt indhegnet. Selvom nogle områder af landet har særlige regler for højden af ​​swimming pool sikkerhed hegn, bør det aldrig være mindre end 42 inches høj. Hvis en pulje hegn har metalstænger, bør de placeres ikke mere end 4 inches fra hinanden, så et lille barn kan ikke klemme sig igennem bar afstande. Hvis der anvendes en kæde-link eller en anden type mesh hegn bør gitrene være tæt sammen, så et barn ikke kan forcere hegnet.

En selv- lukning og selvlåsende gate er en væsentlig sikkerhedsforanstaltning til en pool hegn. Det betyder, at hegnet gate gynger lukket og låse forsvarligt lukket. Denne type lås forhindrer porten i nogensinde at blive efterladt åben. Installer låsen utilgængeligt for små børn.

Farerne ved Pool Covers og Afløb

De fleste mennesker ikke tænker på deres pulje dækning som en kilde til fare, men børn er blevet stukket under et delvist fjernet pool cover og druknede. Uanset om du har en i jorden eller over jorden baggård swimmingpool, altid helt fjerne puljen dækslet.

Et andet område af pool sikkerhed, der ofte overses er pool afløb filtreringssystem. I mange stater, er anti-vortex vigtigste afløbsafdækninger mandat som en sikkerhedsforanstaltning at stoppe børn i at blive fanget af sugning af afløbet. Men disse afløbsafdækninger ikke at være installeret på pool afløb i ikke-mandat stater eller på ældre puljer i de stater, hvor de er mandat. Suget fra afløbet er stærk nok til at dræbe eller lemlæste et barn.

En ekstra sikkerhedsforanstaltning til anti-vortex pool afløbsafdækning installerer covers, der også er anti-indfangning og anti-sammenfiltring. Denne stil drain cover fjerner muligheden for et barns fingre eller hår blive suget ind i afløbet.

En baggård pool er et fantastisk sted at slappe af og nyde familiens gange svømning og leg i vandet. Efter sikkerhedsregler og forholdsregler baggård pool føje til sikkerhed og beskyttelse, du har brug for at holde din familie sikker.