Backpain: rygsmerter Nyheder & Events Tips

Hvordan til at donere til Spinal Research

Når man overvejer hvilke spinal forskning forening til at donere, vil du finde en række fremragende programmer at vælge imellem. Her er en liste over top tre og lidt om historien bag hver enkelt. Afgøre, hvilken en genklang med din sag mest.

Christopher og Dana Reeve Foundation

Når denne mand blev quadriplegic og levede det sidste årti som så, det udløste en global bevægelse i retning af at hjælpe dem, der bor med lammelse. Takket være deres forskning, neuroforskere enige i dag, at spørgsmålet om, hvorvidt vi kan reparere en beskadiget rygmarv er ikke et spørgsmål om hvis, men snarere om hvornår.

National Rygmarvsskader Association

Denne organisation blev stiftet i 1948 som et middel til at højne kvaliteten af ​​dem, der lever med rygmarvsskader og lidelser livet. De bidrager til at rehabilitere dem, der er ved at komme fra en rygmarvsskade, og hjælpe andre lære at håndtere frustrationer handicap samtidig ruste dem til at nyde livet igen.

Den Spinal Research Foundation

Dette fundament er til for at give oplysninger om symptomer, behandling, forskning og forebyggelse af ryg og nakke smerter. De når ud til dem, der nu lider smerte og dem, der allerede er blevet nonsurgically behandlet for nakke og rygsmerter. De eksisterer udelukkende gennem generøsitet af donorer, så de er en glimrende overvejelse for at donere til rygsmerter spørgsmål.