Backpain: Rygsmerter Jokes Tips

5 rygsmerter Jokes at få dit Belly Ømme af grin

Ingen kan lide smerte, meget mindre rygsmerter. Det kan virkelig smide hele din dag bliver lagt op i sengen ude af stand til at bevæge sig selv lidt af frygt for at føle selv et stik. Så e njoy disse rygsmerter vittigheder og lad latteren lette din smerte.

1. 87% af de unge har rygsmerter. De øvrige 13% har ingen computer.

2. "Du har ikke smidt ryggen ud, har du bundet dit snørebånd til din cufflink."

3. "Jeg er den ene med den medicinske grad, vil jeg afgøre, om din ryg der generer dig eller ej."

4. "Jeg har ikke lyst til at gnide ryggen. Indstil telefonen til at vibrere, lægge den på ryggen, og jeg ringer til dig."

5. En morgen på en læge kontor en patient ankommer klager over alvorlige rygsmerter. Lægen spørger ham "hvad gjorde du for at din ryg?" Patienten har svaret "denne morgen jeg kom hjem tidligt til min lejlighed og hørte en støj i mit soveværelse. Jeg kendte nogen havde sovet sammen med min kone og balkon døren var åben. Jeg skyndte derude og fandt ikke nogen. Jeg kiggede ned fra balkonen og så en mand løbe væk, mens klæde sig selv. Jeg greb køleskabet og kastede det på ham, det er sådan jeg anstrengte min ryg.

En 2. patient ankommer ligne han var bare i en bil vrag. Lægen siger "min tidligere patient kiggede dårligt, men du ser forfærdeligt. Hvad skete der med dig?" Han svarer: "du ved, jeg har været arbejdsløse i et stykke tid nu. I dag var den første dag på mit nye job. Jeg glemte at sætte min alarm og kørte sent. Jeg kørte ud af bygningen, får klædt på samme tid , og du vil ikke tro det, men jeg blev ramt af et køleskab! "

Den 3. patienten ankommer; han ser endnu værre end de to andre patienter. Lægen er chokeret og igen spørger, "hvad skete der med dig?" Hvortil han svarede "godt, jeg sad i et køleskab & en person kastede det fra 3. sal!"