Backpain: lændesmerter Tips

Tilbage Skader ondt! Her er hvordan man kan undgå dem.

Af Kelsey W

Rygskader ofte skyldes farlige aktiviteter som ekstremsport og intense, fysiske arbejdspladser, men selv trivielle opgaver som at skovle sne kan føre til en rygskade. Den nemmeste måde at undgå rygskader er at begrænse farlige aktiviteter som skiløb, gøre så lidt sne skovle som muligt, og at tage en sindig job på et kontor.

Men denne løsning ikke tilbyde måske den mest spændende livsstil.

Det er ikke nødvendigt at afholde sig fra alle aktiviteter, som kan forårsage rygskader; Men der er et par enkle muligheder for at reducere risikoen for at komme til skade.

Kom i Form og Motion

Rygskader almindeligvis forekomme, når en person løfter en tung genstand og smuldrer under vægten af ​​det. Indføre nogle centrale arbejde og back-styrke bevægelser i din motion rutine. Må ikke søge job, der kræver tunge løft, indtil du er i form til at håndtere arbejdsbyrden.

Løft Intelligent

Der er et ton af rådgivning vedrørende korrekt løfteteknik og skader i forbindelse med løft med dårlige arbejdsstillinger, gentagne belastningsskader, og løfte elementer, der er for tung. Brug korrekt teknik, når du løfter for at reducere sandsynligheden for en rygskade.

Spørg om hjælp

Spørg en ven til at løfte et emne, hvis det er for tungt til at undgå skader. Forsøge at placere elementer på tabeller eller talje-høj overflader for at undgå at skulle bøje sig over at samle det op. Opdel tunge kasser ind i et par mindre tunge containere.

Få nogle Experience

På vej mod det dobbelte sorte diamant hældning på en ski ferie er nok den hurtigste måde at en rygskade, hvis du ikke er en ekspert skiløber. Prøv bunny skråning først, især hvis du ikke er fortrolig med bjerget.

Lad ikke rygsmerter få dig ned - Brug disse enkle udvindingsteknikker

Af Kelsey W

Rygsmerter er en lidelse fleste mennesker vil opleve mindst én gang. Arbejdsrelaterede rygskader sætte flere mennesker om handicap end nogen anden form for uheld. Amerikanerne bruger en utrolig 50 milliarder dollars om behandling for rygsmerter hvert år.

Læger har en tendens til at rådgive, at patienterne booke et besøg med en læge, hvis smerte gør fra en anstrengt tilbage ikke bedre efter tre dage. Kirurgi er ikke altid svaret til en lavere rygskade, men nogle mennesker bliver nødt til at gå under kniven.

Få Active

Smerten af ​​en rygskade kan holde dig i sengen eller på smertestillende medicin, men den hurtigste opsving kræver ofte en øvelse rutine. Når din læge siger, det er okay, begynde at gå til at hjælpe glatte og lindre din rygsøjle.

Komme ud af sengen

Resterende i sengen er den hurtigste måde at gøre det muligt muskler til atrofi og rygsmerter til at blive hængende. Selvom kirurgi kan kræve nogle sengeleje, er det afgørende at svinge de fødder ud af sengen og stå op så hurtigt som muligt.

Overvej Akupunktur

Lider af kroniske lændesmerter kan se nogle fordele fra en tur til en akupunktør. Flere undersøgelser tyder på akupunktur hjælper folk med kroniske lændesmerter. Vær ikke bange for at prøve denne gamle kinesiske teknik. Nålene er kun bredden af ​​et stykke af menneskehår.

Stræk og styrke

Fleksibilitet og styrke medvirke til at reducere rygsmerter og reducere sandsynligheden for en anden skade eller stamme. Prøv at starte med et par minutter af udspænding og core øvelser hver dag.

Slap af med en massage

Prøv en svensk-stil massage, og du kan reducere dit behov for daglig smertestillende medicin. Forskere mener, at nogle ryglidende kan få større gavn af en massage, end over-the-counter smertestillende piller.

Årsager til lændesmerter

Af Neetu M

Ofte mere end blot en "av", lændesmerter krøblinge og plager tusindvis af mennesker hvert år. Kronisk eller akut, denne smerte stammer i lændehvirvelsøjlen og nogle gange bevæger sig ned i benet. Invaliderende på sit værste, det har potentiale til at bringe dit liv til en slibning, smertefuld stå i et par dage eller et par måneder. Forståelse årsagerne kan hjælpe dig med at forhindre den næste episode, eller i det mindste, at finde ressourcer til at håndtere det.

Graviditet: glad for at se det positive tegn på din graviditetstest, begynder du din 9-måneders rejse til din lille bundt af glæde. Pludselig du føler jagende smerter i nederste del af ryggen og krybe. Graviditet hormoner virker på dit bækken muskler og ledbånd i forberedelse til den voksende baby.

Muskel stamme: Hvis dit arbejde indebærer at løfte tunge genstande, eller du jævnligt udføre øvelser, der pålægger stress på lænden, eller din dag indebærer sidder i længere perioder ved et skrivebord, du er i fare.

Diskusprolaps diskus og iskias: en svulmende eller diskusprolaps i lænden af din rygsøjle er undertiden synderen af rygsmerter. En disk kan også udarte og blive betændte. Den mest ulidelig smerte, men fra en bristet skive opstår, når det buler ud og efter iskiasnerven, hvilket fører til en klemt nerve, bærer jagende smerte ned benet.

Indsnævring af området omkring rygmarven i njury til den nedre ryg og o besity er også almindelige årsager.

Opretholdelse af en aktiv, afbalanceret livsstil, god kropsholdning og normal vægt gå langt i at hjælpe dig med at holde sig væk fra hylende med lændesmerter. .