Backpain: Anatomi Tips

Skeletmuskulatur

Skeletal (tværstribet) muskler er muskler, der bevæger knogler i vores krop. Når en muskler kontrakter, en af ​​de knogler, hvortil det er forbundet forbliver næsten stationær som følge af anden muskel, der holder i stedet.

Intervertebral disc.

Den ryghvirvel er adskilt fra hinanden ved puder af brusk, intervertebrale skiver. Disse har en selv, fleksibel ydre sag og en blød, geléagtig center, og pude og beskytte vertebra.Intervertebral disken fungere som en støddæmpere for at forhindre skader fra pludselige stød.

Lær mere:
http://www.spineuniverse.com/displayarticle.php/article43.html

Funktion

Muskler er ansvarlige for bevægelse. Intern bevægelse involverer sammentrækning og afslapning af muskler, der er en del af indvolde, og eksterne bevægelser opnås ved sammentrækning og afslapning af muskler, der er knyttet til knoglerne.

Hvad er den nederste del af ryggen?

Din lænden er en kompleks struktur af ryghvirvler, diske, rygmarv og nerver. Der er: fem knogler kaldet lændehvirvler, seks støddæmpere kaldet diske, rygmarv og nerver, små led, muskler og ledbånd.
Denne vigtige del af din rygsøjle giver dig både mobilitet og styrke. Mobiliteten giver bevægelser såsom drejning, vridning eller bøjning; og styrken tillader dig at stå, gå og løfte.

Atlas

Den første halshvirvel, atlas, støtter kraniet, alowing det fri bevægelighed.

Normale kurver i rygsøjlen

De fire normale kurver i rygsøjlen er naturlige, og de er: Livmoderhalskræft lordose, thorax Kyphosis, lænde lordose og Sakral Kyphosis. Funktion af rygsøjlen naturlige kurver er at hjælpe fordeler vægtbelastning fra daglige aktiviteter, men samtidig give strukturel støtte og stabilitet.

Vagus

Vagus nerve er en kranialnerve, dvs. en nerve er forbundet til hjernen. Det har afdelinger til de fleste af de store organer i kroppen, herunder strubehovedet, svælg, luftrør, lunger, hjerte og det meste af fordøjelsessystemet.
Vagus nerve kan forårsage symptomer af et problem inden det perifere eller centrale nervesystem. Disse symptomer kan være: følelsesløshed i hovedet, ryg, arme og svimmelhed.

»Posture 'muskler

Din ryg består af tre store muskler: den latisimus dorsi, opstilleren spinae og rhomboids (større og mindre). Disse muskler er også kendt som din 'kropsholdning' muskler.