Bachelor: Valg af online Bachelor Degree Program Tips

Hvordan at finde akkrediteret online bacheloruddannelser eller kurser

Måske har du været overvejer at tage et akkrediteret online kursus, men ved ikke hvor man kan finde en eller måske du allerede er studerende og blot at søge efter en mere bekvem måde at tage et obligatorisk kursus eller arbejde omkring en planlægning konflikt. Her er de oplysninger, du har brug for at finde den klasse eller program, du ønsker:

 1. Hvis du allerede er en studerende, der søger efter et online kursus så det bedste sted at begynde er på eget campus. Mange gymnasier og universiteter har en fjernundervisning program med fuldt akkrediterede kurser undervist af de samme instruktører, du har hver dag.
 2. Afhængig af din skole eller universitet, kan online universitetsuddannelser program kurser være gemt blandt efteruddannelse afdeling eller andre ikke-traditionelle formater, så det kan tage lidt forskning for at finde.
 3. Hvis din skole ikke tilbyder det kursus, du behøver derefter overveje at tage en klasse fra et andet akkrediteret online grad program, men sørg din kollegium OPHOLD meritoverførsel for en online kursus.
 4. Vær særlig opmærksom på kurset præfiks og tal: ofte, hvad kan i første omgang lyde som det samme kursus kan ikke opfylder kriterierne for din skole. Når du er i tvivl, så sætte det skriftligt og indsende til din afdeling for forudgående kontrol af en godkendelse.
 5. Hvis du er ny studerende eller søger en fuldt akkrediteret universitetsuddannelse så prøve at søge en af ​​de tilgængelige databaser for at finde uddannelser, der passer til dine behov. Nogle af de mere populære og omfattende kilder omfatter registeret over skoler og Petersons Guide.

Hvad skal du se efter i en online universitet

Valg af en online-universitet er ikke en simpel beslutning. Hver elev skal nøje vurdere sin egen præference og forskning højt ratede skoler, før du opretter en liste over potentielle skoler. Når denne liste er etableret, kan du spekulerer på, hvad man skal kigge efter i en online universitet. Opret en liste over variabler som omdømme, størrelse, beliggenhed og pris. Dette kan hjælpe den studerende afgøre, hvilke online universitet er det bedste valg for ham. Oprettelse af en regneark kan hjælpe den studerende til nemt se, hvordan skolerne sammenligne med hinanden og til hans præferencer.

Akkreditering & Reputation: Vælg en Online University med Prestige

Ved nu de fleste mennesker har hørt om bekvemmelighed og fleksibilitet, som et online eller fjernundervisning format, men frygt omkring kvalitet og omdømme for at opnå en akkrediteret grad online er fortsat en bekymring. Faktum er mange af de mest prestigefyldte gymnasier og universiteter i nationen nu tilbyde akkrediterede uddannelser, der ikke kan skelnes fra den mere traditionelle uddannelse. Faktisk nogle online grad programmer som Penn State giver udskrifter og eksamensbeviser, der ser nøjagtig det samme som enhver anden Penn State studerendes afskrift eller eksamensbevis.

Der er to hovedkriterier alle potentielle studerende vil ønsker at overveje, når du vælger en online universitet: akkreditering og omdømme. Akkreditering er vigtigt at bestemme, om et kursus eller program for undersøgelse vil blive anerkendt af andre gymnasier og højere læreanstalter. Dette er især vigtigt, hvis du er ved at undersøge en bachelorgrad program med potentiale forskerskolen i din fremtid.

Ikke alle online universitet program er lige. Nogle er relative nytilkomne til den pædagogiske arena og er kendt af navn som udelukkende online-programmer. Andre online tilbud som Penn State ikke kan skelnes fra de vigtigste godkendt universitet program. Hovedsagelig når du opnå en grad fra Penn State, personligt eller gennem akkrediteret online grad program, er du tildelt et diplom med fuld omdømme og prestige en etableret og velrenommeret college med over hundrede års historie. Find ud af på forhånd, hvis dit eksamensbevis eller udskrift vil differentiere din uddannelse fra andre.

Valg af online University: Find den perfekte Fit for at få din bachelorgrad

Hvis du har overvejet at tage et online kursus eller endda fuldføre en bachelorgrad program via fjernundervisning, så du allerede ved, hvordan bekvemt og praktisk et online universitet program kan være. Valg af et online-universitet er ikke det samme som at vælge et par nye sko; vælge den rigtige skole kan starte din fremtid, mens du vælger den forkerte kollegiet kan resultere i tab af tid og penge! Her er hvad du behøver at vide for at finde den perfekte pasform, når du vælger en online universitet.

Først skal du sørge du har at gøre med et godkendt universitet eller college, især hvis du planlægger at fortsætte din uddannelse eller merit i fremtiden. Godkendelsesprocessen sikrer universitet eller opfylder acceptable kvalitet. Hvis du vil se en liste over akkrediterede online universiteter besøge USA Department of Education database.

Dernæst vil du ønsker at afgøre, om uddannelsen, du er interesseret i er til rådighed. Husk, det er muligt at blive accepteret til en skole eller et universitet uden at blive accepteret til dine specifikke fagområde: Især hvis programmet er underlagt selektiv optagelse eller er i et stærkt konkurrencepræget område. I så fald kan du stadig være forpligtet til at anvende og blive accepteret i en bestemt grad program inden for denne skole eller universitet. Når du vælger et kollegium større i et godkendt universitet program være sikker på at spørge, om du vil blive accepteret i både kollegium eller universitet, og uddannelsen efter eget valg.

Endelig vælger et kollegium er en meget personlig beslutning enten online eller i en traditionel format. Hvert universitet eller har en anden udseende: nogle akkrediterede uddannelser bryste sig af en meget progressiv platform, mens andre forsøger at give en mere traditionel format omend via teknologi integration. Det er vigtigt at finde en, der afspejler din personlige niveau af komfort. Tilbring tid gennemgå, hvad hver kollegium tilbud og sammenligne fordele og ulemper er relateret til dine egne præferencer. Før du tilmelder dig anmodning et program skitsere kopier af enkelte kursus skitserer eller pensum fra instruktører: de fleste er glade for at forpligte potentielle studerende.

Er fjernundervisning rette for dig?

Opnåelse af en akkrediteret grad online er blevet nemmere end nogensinde som bogstaveligt talt tusindvis af gymnasier og universiteter tilbyder et bredt udvalg af kurser og programmer at vælge imellem. Men før du vælger en online universitet eller grad program er der et par ting hver potentielle studerende bør overveje om deres egen situation.

Først, har du en computer, du kan stole på, og er din internetudbyder pålidelige? Når du tager et online universitetsuddannelse program, du vil typisk blive bedt om at logge ind på en regelmæssig basis, og deltage i online diskussionsfora ud over at indsende arbejde gennem en teknologiplatform. Computer problemer kan hurtigt få dig til at sakke agterud og negativ indflydelse din klasse. Før indskrive i enhver akkrediterede uddannelser anmode om en kopi af de foreslåede computer og teknologiske krav. Mest akkrediteret online grader vil gerne give en liste over kompatible computere og software krav foreslået for programmet. I virkeligheden, hvis du har brug for at opgradere din computer eller software til at opfylde minimumskravene, skal du sørge for at anmode om oplysninger om studierabat, der ofte stilles til rådighed for studerende på et godkendt universitet.

Dernæst er du selv motiveret og disciplineret? Hvis du har en tendens til tøven derefter online-læring kan være en udfordring for dig. Det er vigtigt at indse, at selv om praktisk og ofte mere fleksible end traditionelle kurser, online-programmer stadig kræve betydelige investeringer af tid og energi. Det anbefales, at en person, der er ny i fjernundervisning format begynde langsomt ved at tage kun en eller to kurser til at begynde.

Endelig er du komfortabel kommunikere online og ved hjælp af forskellige software-programmer? Når du vælger en anmodning programinformation kandidat eller bachelor grad om uddannelse, hvis du ikke er sikker. Et stort antal skoler vil give orientering kurser for nye studerende gratis. Det er en fantastisk måde at blive fortrolig med den teknologi og struktur et online kursus eller program!

Brug Life Experience får du en bachelorgrad

Selv om det er muligt at anvende livserfaring mod at opfylde kravene for at opnå en bachelorgrad, er det ikke almindelig. De fleste colleges eller universiteter kun acceptere bestemte typer af erhvervserfaring for kredit til at opfylde grad krav-en proces kaldet kredit ved Portefølje Evaluation, som typisk begrænset til studerende med særlige former for formel faglig uddannelse som sygeplejersker eller politibetjente.

Indimellem kan andre typer af faglig uddannelse overvejes fra sag til sag, men livserfaring resulterer sjældent i kredit overdragelse.

Mange mindre hæderlige programmer hævder at give en grad i høj grad baseret på forudgående færdigheder eller portefølje kredit så vær forsigtig, når de søger at bruge livserfaring for at opnå en bachelorgrad. Det kan være muligt, men det er sjældent let og meget usandsynligt at resultere i de fleste kurser mod en online grad. De fleste gymnasier og universiteter kræver et minimum antal kursus timer, der skal træffes ved universitetet med henblik på at give et diplom på en studerende. Eventuelle krav om det modsatte må betragtes med forsigtighed.

Hvis du har stor erfaring i en given færdighed eller fagområde så en måde at få værdifuld kredit, tid og penge opsparing er at "teste" af visse centrale fag. For eksempel, hvis dit program kræver et fremmed sprog, og du tilfældigvis er flydende i et andet sprog, så er det ofte muligt at gå til eksamen, som viser din beherskelse af emnet. Men det er vigtigt at bemærke dette vil sjældent medføre så du kan tage færre kredit timer for afslutning af din uddannelse!

En anden mulighed, der kan være til rådighed, hvis du ønsker kredit for det virkelige liv erfaring er en uafhængig eller Overvåget Study kursus. Disse er typisk mindre struktureret og kræver forudgående godkendelse, men er fleksible i at yde kredit til "det virkelige liv" oplevelse. Da dette vil kræve forudgående planlægning og et pensionstegnende fakultet medlem, der indvilliger i at overvåge dine fremskridt; planlægger at fremlægge et klart mål og rationale, når de anmoder en uafhængig undersøgelse program. Det er en fantastisk måde at forbedre dine hands-on træning, samtidig opnå kursus kreditter mod din kollegium grad!

Betaling for en online grad program

Hvis du overvejer at vende tilbage til college for at forfølge et online universitet program du sandsynligvis også på udkig efter måder at finansiere det. College undervisning er en investering i både tid og penge. Heldigvis er der mange muligheder, når det kommer til finansiering eller betale for en online grad.

Hvis du er ansat derefter en af ​​de første steder at starte er HR-afdelingen i din virksomhed. Hvis du er heldig nok til at have undervisning refusion derefter finde ud af, hvad der er omfattet, og kravene til refusion. Mange arbejdsgivere vil betale for eller refundere undervisningsafgifter, bøger og endda forsyninger, der er nødvendige for at fortsætte din uddannelse især hvis kollegiet er akkrediteret og graden er relateret til dit job.

Standard kilder til føderale, statslige og lokale online bachelorgrad finansielle støtte samt stipendier, tilskud og lån er alle tilgængelige for studerende på de fleste akkrediterede gymnasier og universiteter. Kontakt kontoret for økonomisk støtte til et universitet eller program til at anmode om ansøgningsskemaer.

Endelig for dem, der er selvfinansierende eller "betalende ud af lommen" for deres uddannelse, udskudt eller rate betaling planer er ofte tilgængelige. Vær sikker på at spørge det finansielle direktør og udfylde formularerne på forhånd.

Det er de små ting, der tæller, når de vælger en Online bachelorgrad Program

Online uddannelse er fleksibel, praktisk og en stor investering. I dag mere end nogensinde er det muligt at opnå en prestigefyldt universitetsgrad fra højest rangerede colleges og universiteter som Penn State, University of Florida eller endda Harvard uden at forlade dit hjem. Faktisk er mange programmer giver udskrifter og eksamensbeviser, der ikke kan skelnes fra dem, der er optjent i det traditionelle format. Men alle gymnasier er ikke lige og meget af forskellen afhænger af den støtte og ydelser.

Det er vigtigt at bestemme omfanget af støtte og service, du kan forvente. Hvad er til rådighed, og hvordan kan du få adgang til det?

Et velrenommeret online universitetsuddannelse som den om Penn State World Campus tilbyder en række faglige bistandsprogrammer spænder fra Academic advisement til teknisk bistand og karriere placering. En online grad program, bør ikke være en ringere grad på nogen måde figur eller form. Hvis det program, du er interesseret i ikke giver det samme niveau af tjenester, som findes på en traditionel campus, så skal du fortsætte med at søge efter et program, der leverer alle dine behov.

Som et minimum her er hvad du kan forvente:

 • Indlæggelser rådgivere til at vise dig, hvordan du vælger et kollegium større eller hjælpe dig med at vælge det program, der bedst opfylder dine personlige og faglige mål.
 • Career Services for at hjælpe med at finde arbejde, praktikophold og netværksmuligheder.
 • Online adgang til bibliotekets ressourcer til at hjælpe med forskning og studier relaterede oplysninger.
 • Financial Aid rådgivere og rådgivning til at informere dig om stipendier, lån eller andre muligheder støtteordninger.
 • Student Records og advisement rådgivere, der yder hjælp til de administrative aspekter af dine kurser (f.eks lektion sporing, eksamen anmodninger, droppe et kursus, registrering grader)
 • Teknisk support for at få hjælp med computer og software problemer, online tutorials og undervisningsressourcer.