Bachelor: Optjening en Master Degree Online Tips

Forberedelse af en indlæggelser essay

Mange online uddannelser i geografiske informationssystemer kræver potentielle studerende til at indsende et essay, hensigtserklæring eller redegørelse for formålet som en del af deres indlæggelser pakke. Må ikke blive fristet til at erstatte et cv og dække brev til dette essay! Ikke alene en velskrevet essay vise din seriøsitet i ønsker at forfølge en online kandidatuddannelse i geografiske informationssystemer, det viser, at du har de skrivefærdigheder er nødvendige for at udmærke sig i et online læringsmiljø. En god indlæggelser essay behøver ikke være sød eller klog. Det er nok til at forklare din faglige baggrund og tale ærligt om dine uddannelsesmæssige mål og hvordan du føler det program kan hjælpe dig med at nå dem. Selvfølgelig skal du også være særlig opmærksom på pæn formatering, korrekt stavning og korrekt grammatik. Du ønsker at præsentere billedet af en alvorlig studerende, der er klar til den udfordring, en videregående uddannelse i geografiske informationssystemer.

Work-Life-School balance

Når du jonglerer en fuldtids undervisning karriere og en familie, er det svært at få tid til at deltage i klassen, endsige undersøgelse. Studerende indskrevet i online grad programmer har den yderligere udfordring af kurser, som måske ikke opfylder på en fast tidsplan, men kræver selvdisciplin for at skabe sig den nødvendige tid. Oprettelse af dit eget "klasseværelse" derhjemme kan hjælpe dig med at få ind i den rigtige ramme i sindet til læring, samt sende et signal til venner og familie, at du er "i skolen." Vælg et stille rum med god belysning og en dør, lukker for din at-home "klasseværelse". Invester i en behagelig, ergonomisk kontorstol. Har alle dine bøger, forsyninger og edb-udstyr let tilgængelige. Når det er tid til klassen, slukke din mobiltelefon og trække på hjælp fra din ægtefælle til at holde afbrydelser af børn, kæledyr eller telefonopkald til et minimum.

Oplysninger om Graduate Record Examination

Indlæggelser krav varierer fra universitet til universitet, men de fleste online kandidatuddannelser i geografiske informationssystemer kræver potentielle studerende til at indsende scores fra Graduate Record Examination (GRE). Den GRE General Test har sektioner, der tester din kritisk tænkning, skrivning, verbale og matematiske (eller kvantitative) færdigheder. Denne test er designet til at måle færdigheder opnået over en lang periode og er ikke specifikke for et emne. Nogle programmer kan kræve, at du tager en GRE emne test. Der er otte Emneområde prøver: Biokemi, biologi, kemi, datalogi, engelsk litteratur, matematik, fysik og psykologi. Når du planlægger din GRE, skal du sørge for at forlade masser af tid for dine resultater, der skal forelægges inden ansøgningsfristen. Nogle online kandidatuddannelser i geografiske informationssystemer frafalde GRE krav for studerende, der har været ude af skolen i fem år eller mere. Check med en indlæggelser officer at se, om dette gælder for dig.

Særlige tekniske krav til GIS-studerende

Når man overvejer en online kandidatuddannelse i geografiske informationssystemer, skal du sørge for at tjekke med de programmer, du overvejer for særlige tekniske krav. Online GIS studerende kan have behov for hardware eller software, der adskiller sig fra den for de fleste online kurser. GIS software som ArcView er tilgængelig under en særlig student licens for et minimalt gebyr, men du bliver nødt til at bevise, at du er tilmeldt og registreret i et godkendt program for at modtage den særlige priser. Den computer, du bruger til din online undersøgelser skal være kraftig nok til at køre GIS software. Den tekniske support afdeling på dit universitet vil være i stand til at give dig en liste over særlige krav til dit program.

Chat og diskussionsgruppe ettiquette til online kandidatuddannelser

Som studerende i en online kandidatuddannelsen i homeland security er det meget sandsynligt, du vil bruge chatrum og diskussionsgrupper i mindst en del af din klasse arbejde. Disse værktøjer kan forbedre kommunikationen, men de kan også forårsage misforståelser hvis de ikke anvendes med omtanke.

1. være professionel. Forkæl dine medstuderende, som du ville medarbejdere. Vær respektfuld og høflig, selv når de arbejder ud en uenighed. Giv ikke en masse personlige oplysninger for hurtigt.

2. Brug humor med omhu. Humor og sarkasme ikke altid lave en glidende overgang, når nedskrevet.

3. Respekt mangfoldighed. Dine klassekammerater kan komme fra andre dele af landet eller fra hele verden. Hvad gør perfekt mening for dig, kan være forvirrende, uklar eller uhøflige til en anden. Vær opmærksom på disse forskelle.

4. Argumentere kendsgerningerne. I en online kandidatgrad indstilling, debat er et naturligt biprodukt af lærerig oplevelse. Homeland sikkerhed er et særligt kontroversielt emne. Når du er involveret i en uenighed, skal du sørge for at tage fat på de ideer, der drøftes, og ikke personen. Personlige angreb vil få folk tune ud, hvad du siger.

Indkøb bøger til et online kursus

Der er fordele ved at købe bøger på campus boghandel herunder tilgængeligheden af ​​brugte lærebøger, bøger tilbagekøbsprogrammer og antallet af bøger på lager. Dog kan studerende at forfølge en online grad i olie og gas teknisk ledelse ikke har let adgang til universitetets boghandel. Heldigvis er der mange online ressourcer til indkøb lærebøger, hvoraf mange kan spare dig penge i købet. De store navne boghandlere som Amazon og Barnes & Noble bære mange standard lærebøger til lavere priser end de fleste universitet boghandlere. For mere specialiserede tekster, der er online boghandlere, der specialiserer sig i kollegium lærebøger. Du kan også tjekke ebay for brugte udgaver, men sørg for, at du tjekke for at sikre, at den version du køber, er den version, der anvendes i det kursus, du tager. Hvis alt andet fejler, og du kan ikke finde den bog, du har brug for, så ring til universitetets boghandel og se, om de tilbyder forsendelse til kandidatstuderende studerende olie og gas teknisk ledelse.

Opbygge relationer med dine kolleger online MBA-studerende

MBA studerende ofte gøre værdifulde forretningsforbindelser og livslange venskaber i løbet af deres studier. Der er flere måder at universiteterne leverer deres online MBA-studerende med muligheder for at gøre disse forbindelser. MBA-program online have en maksimal tilmelding og begynde klasser på samme tid hvert år, hvilket giver eleverne mulighed for at avancere i hele programmet med de samme klassekammerater. Også mange online-kurser tilbyder en separat chat-rum, hvor eleverne kan samles i en online "kaffebar" for at diskutere deres liv, det program eller noget andet, de kan lide. Residential programmer tilbyder de studerende mulighed for at møde deres medstuderende ansigt til ansigt og arbejde sammen om gruppeprojekter, der giver værdifuld teambuilding oplevelse. Indlæggelser officerer kan give dig oplysninger om tilslutning med andre studerende og sætte dig i kontakt med nyuddannede, som kan give dig oplysninger om deres erfaringer.

Indlæggelser frister for online grad programmer

I de gode gamle dage, anvendt potentielle universitetsstuderende i efteråret, et år før de ønskede at begynde college, og fik deres accept breve i foråret. Online kandidatuddannelser i geografiske informationssystemer er forskellige. Nogle uafhængige uddannelser give studerende til at begynde på noget tidspunkt. Nogle følger den traditionelle model med at acceptere et begrænset antal studerende til efteråret optagelse. Nogle begynder deres programmer to eller tre gange om året. Det er vigtigt at tjekke med indlæggelser kontor for præcise ansøgningsfrister og finansiel støtte, så du kan koordinere udarbejdelsen af ​​alle dine indlæggelser materialer.

Planlægning din online masteruddannelse i projektledelse

Hvis du overvejer at få en online kandidatgrad i Project Management, er det sandsynligt, du allerede har et job, der kræver en masse af jer. Selvom mange programmer tillader accelereret studie, er du nødt til at overveje, om de nuværende krav fra dit job vil efterlade nok tid til. Overvej, at hver online kursus kræver 6-12 timers arbejde om ugen. Det betyder, at du har brug for at frigøre 18-36 timer om ugen til at tage tre kurser på én gang. To kurser pr semester ville reducere antallet af timer, der er nødvendige til 12-24. Analyser din arbejdsbyrde og kravene i dit hjem liv at afgøre, hvilken tidsplan vil være bedst for dig.

Copyright spørgsmål for online kandidatuddannelser kurser

Vidste du, at ikke alt, hvad du finder på internettet er tilgængelig for "fair use?" Bare fordi et foto eller et stykke skriftligt ikke bærer en copyright dato, betyder ikke, at det er gratis til ethvert formål. Studerende i online kandidatuddannelser i homeland security bør være særlig opmærksom på, at nogle offentlige publikationer også bære ophavsrettigheder. De fleste store universiteter og mange mindre har specifikke politikker vedrørende den type materialer, der kan downloades fra internettet til brug i kursus arbejde. Derudover kan der være politikker for, hvad du kan fotokopiere og hvordan du kan distribuere disse kopier. Aldrig antage, at fordi du er studerende, er du immun fra ansvar for krænkelse af ophavsretten. Spørg din professor eller rådgiver for at få en kopi af din universitetets politik om ophavsret.

Finansiel støtte til en online kandidatuddannelse i læseplan og undervisning

Mange studerende fejlagtigt antage, at de ikke er berettiget til finansiel støtte, fordi de er indskrevet i et online program. Heldigvis er dette ikke tilfældet. Studerende på akkrediterede, graders-ydelse online-programmer er berettiget til de fleste former for føderal økonomisk støtte. Der er også, stipendier, stipendier og lån programmer designet specielt til lærere, der ønsker at forfølge avancerede grader. Disse programmer kan være specifik for en disciplin (videnskab, matematik, sprog, kunst, etc.) eller mere bredt funderet. Alle studerende interesseret i at modtage økonomisk støtte bør begynde med at udfylde et gratis program til Federal Student Aid (fafsa). Det er den form, der anvendes af offentlige myndigheder og private legat-ydelse organisationer til at fastslå retten til deres forskellige programmer. Lærere bør også tjekke med deres lokale skoledistrikt og deres fagforening, hvis de tilhører en, for at se, om de tilbyder undervisning assistance.

Fire spørgsmål at overveje, før du tilmelder dig i et online MBA-program

Fortsættelsen af ​​MBA-grad, enten online eller på campus, er et enormt engagement og fremtidige studerende skal udføre en omhyggelig selvevaluering før indskrive i et program. Her er fire spørgsmål at stille dig selv, før du tilmelder dig:

1. Hvor meget tid kan jeg forpligte sig til at deltage i klasser og studere? Forvent at bruge 2 til 4 timer pr kredit per uge på studiet. (6 til 12 timer om ugen i en 3-kredit kursus.) Online MBA grader kan tage så lidt som 18 måneder eller så meget som 3 år at gennemføre.

2. Er jeg disciplineret nok til online-læring? Online uddannelser kræver mere disciplin end klasseværelset-baserede grader fordi meget af arbejdet udføres i dit eget tempo. Nogle studerende er mere motiveret af en indstilling klasseværelse med en fast tidsplan.

3. Kan jeg råd til det? De fleste online MBA programmer tilbyde en form for økonomisk støtte. Din arbejdsgiver kan også tilbyde undervisning assistance til programmer relateret til din branche. Spørg din HR-afdeling for at få flere oplysninger.

4. Har jeg den rette kombination af erfaring og uddannelse? MBA-programmer, enten online eller klasseværelse-baserede kræver typisk, at de studerende har en vis erfaring fra erhvervslivet. Nogle MBA-programmer er specielt designet til studerende med ledelseserfaring. Check med indlæggelser officerer, før du tilmelder dig til at sikre, at du har de nødvendige færdigheder til at håndtere kursusaktiviteter.

Overvej en online grad i voksenuddannelse

Med aldringen af ​​Amerikas-erne, at efterspørgslen efter voksenuddannelse vokser hvert år. Uanset om de søger uddannelse til en ny karriere for at forbedre de nuværende job færdigheder eller personlig berigelse, er voksne studerende vender tilbage til skolen i stort tal. Dette har skabt et behov for fagfolk med erfaring som instruktører, programkoordinatorer, forskere og undervisere. En uddannelse i voksenuddannelse kan placere dig til at udnytte disse muligheder. Forfølge en grad i voksenuddannelse online giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo, og hvis du i øjeblikket arbejder med voksne elever, kan du anvende det, du lærer i klassen i realtid. Derudover ved at tage din uddannelse online, kan du være et levende eksempel på dine voksne studerende for kvaliteten af ​​online-undervisning.

The Graduate Management Admission Test

Mange online kandidatuddannelser i projektledelse kræve, at studerende til at tage Graduate Management Admission Test (GMAT) og indsende scores som en del af deres ansøgning. Online studerende af projektledelse er ingen undtagelse. GMAT er en test, der hjælper handelshøjskoler vurdere kvalifikationerne hos ansøgerne til deres programmer. Det er kun en del af den fuldstændige ansøgning pakke, online studerende, der ønsker grader i projektledelse indsende til overvejelse. GMAT måler grundlæggende verbale, matematiske og analytiske skrivefærdigheder. Check online for praksis tests og forberedelseskurser. Der er også studievejledninger til rådighed i biblioteker og boghandlere.

E-mail din professor i en online kandidatuddannelsen

Udveksle e-mails med professorer er blevet så almindeligt som det kontor besøg plejede at være. Disse tip kan hjælpe studerende at forfølge en online kandidatgrad opbygge et solidt elektronisk forhold til din professor.

1. Hold meddelelser korte og til det punkt. Din professor kan få mange e-mails i løbet af en dag og opholder sig på emnet kan hjælpe med at få dig en hurtigere respons.

2. Brug en meningsfuld emnelinjen. Emne linjer som "Hej," eller "Jeg har et spørgsmål," ikke fortælle din læser, hvad e-mailen handler om. Brug detaljerne som, "HLS 410, Spørgsmål om Kapitel 2."

3. Vær forsigtig, når du sender vedhæftede filer. Vær sikker på at de er i et format, som din receipient kan åbne. Sørg noget, du sender, er fri for virus.

4. Vær tålmodig. Når du har sendt en e-mail, giver den modtager 24 timer til at svare. Ikke alle kontrollerer deres e-mail på timebasis og professorer, især kan være begrænset til at kontrollere e-mail på bestemte tidspunkter af dagen.

Hvorfor skulle jeg få en kandidatgrad i Homeland Security?

Da de tragiske begivenheder den 9/11, er homeland security blevet en topprioritet på ikke blot den føderale regering, men af ​​statslige og lokale regeringer samt. Følsomme private brancher som gas og olie raffinaderier, kemiske fabrikker og elselskaber investerer også i intern sikkerhed. På grund af faren for angreb med kemiske eller biologiske våben, er sundhedspersonale i stigende grad bedt om at bidrage med deres ekspertise til beredskab. Så at få en kandidatgrad i homeland security vil øge dine jobmuligheder og give dig værktøjer til at hjælpe dit land beskytte sig mod terrorisme.

At finde den online student union

Da du var en bachelor, den studerende union var sandsynligvis centrum for de fleste aktiviteter på din campus. Det var sandsynligvis hvor boghandlen var, hvor du gik til Grib en bid at spise, studere i et roligt hjørne eller hænge ud med dine medstuderende. Som en online studerende studerer olie og gas teknisk ledelse, naturligvis din erfaring vil være forskellige, men mange universiteter giver adgang til en online "student union", hvor du kan udføre mange af de samme opgaver. Du må ikke være i stand til at få en cheeseburger, men med din student login og password, kan du få adgang til universitetsbiblioteket, bestille bøger og software, check kvaliteter og tilmelde dig kurser. Nogle universiteter har studerende, der kun portaler leverer online undersøgelse færdigheder seminarer, information om atletik og chatrooms for universitetsstuderende, hvor du kan mødes med andre studerende at forfølge grader i olie og gas teknisk ledelse. Du vil sandsynligvis modtage oplysninger om disse tjenester, når du tilmelder dig. Hvis du ikke gør, skal du kontakte en studerende services repræsentant for at se om dit universitet har en online student union.

Forberedelse til online undersøgelse på vej

Studerende forfølger online masteruddannelser i olie og gas teknisk ledelse har ofte job, der kræver en masse rejse. Hvis du er en road warrior, der har brug for at rejse og studere på samme tid, gør lidt forudgående planlægning og skabe en pakkeliste for din online kursusmaterialer kan redde dig fra at glemme en vigtig opgave eller spilde tid på at forsøge at finde en kopi center . Vær sikker på at programmere din mobiltelefon med telefonnumre til din professor, universitet teknisk support, tjenester for studerende og nogen af ​​dine medstuderende, som du kalder regelmæssigt. Spørg din hotel, før du forlader for at se, om de tilbyder fax og kopi tjenester. Hvis ikke, forhøre sig om placeringen af ​​nærmeste kopicenter. Når du pakker dine tasker, så prøv at holde din kursusmaterialer sammen. Pak dine pensum, lærebøger og leverancer samt eventuelle særlige hardware, du har brug for (som en mikrofon eller eksterne højttalere) i en enkelt taske. Hvis du pakker dine kursusmaterialer i en carry-on taske, kan du bruge de timer, du tilbringer under flyvningen for værdifuld studietid for din online kandidatgrad i olie og gas teknisk ledelse.

Proctored eksamener

På et tidspunkt i løbet af din online-uddannelse, kan du blive forventes at tage, hvad der kaldes en eksamen og eksamen. Dette er en overvåget undersøgelse administreres af en person, der er præ-kvalificeret af universitetet for at sikre, at eksamen er taget rimeligt og på de betingelser, at universitetet angiver. Hvis du er i nærheden af ​​en campus, de fleste universiteter tillader online-studerende til at tage eksamen og prøver på deres on-campus testcenter. Nogle store universiteter har off-campus, satellit testcentre med Proctors på vagt. For online-studerende, der ikke er i nærheden af ​​en campus eller satellit test center, statsautoriserede skolelærere, community college professorer, officerer og medlemmer af præsteskabet kan erstatte kvalificeret universitet Proctor. Spørg din online MBA-program for listen af ​​kvalifikationer, de har brug for Proctors og stille dine proctor i god tid inden din eksamen.

Karriere bygning med en online grad i voksenuddannelse

Lærerne er ikke de eneste, der kan drage fordel af en videregående uddannelse i voksenuddannelse, selvom de ofte søge avancerede grader for at lære de nyeste trends og teknikker. Ressourcer fagfolk Humane ofte opgave ansvaret for at arbejde med voksne deltagere i en corporate indstilling. Social service fagfolk ofte gennemføre jobtræning, engelsk som andetsprog og grundkurser læsefærdighed for voksenelever. Faglige sammenslutninger ofte ansætter trænere til at hjælpe deres medlemmer med at holde deres industri certificeringer up-to-date. Hvis du er en af ​​følgende typer af fagfolk, kan en avanceret online grad i Voksenuddannelse hjælpe fremme din karriere:

Corporate træner
Menneskelige ressourcer professionel
Community college instruktør
ESOL eller grundlæggende færdigheder instruktør
Socialrådgiver
Militær træner
EF udbyderen

Hvis du er ansat i en af ​​de arbejdspladser, der er anført ovenfor, kan du også være berettiget til arbejdsgiver-assistance med omkostningerne ved din uddannelse.

Montering en videregående uddannelse i din travle tidsplan

Spørg nogen, og de vil fortælle dig: offentlige skole lærere er travle mennesker. Mellem lektion planlægning, undervisning, test og projektledelse sortering og efter ibrugtagning med, hvordan kan en travl lærer finde tid til at forfølge en videregående uddannelse uden at tage flere år ud? Svaret kan findes online. Nu kan du få en online masteruddannelse eller certifikat i læseplan og undervisning. Tidligere lærer Søger en masteruddannelse havde ikke andet valg end at gå i skole om natten eller tage et sabbatår fra klasseværelset. Men nu, online grad programmer tillader travle lærere til at fremme deres karriere uden at forlade deres klasseværelser i længere tid ved at tilbyde kurser, der kan være fuldstændig i deres eget tempo. Mange af disse uddannelser og certifikat programmer opfylder statens krav til faglig udvikling. Spørg din skole system, så tjek de muligheder online!

Hvem bør få en kandidatgrad i Homeland Security og folkesundhed?

Personer, der vil have gavn af en kandidatgrad i Homeland Security og folkesundhed generelt falder i tre kategorier: Regering og offentlige sundhedspersonale, første respondenter og konsulenter. Offentlige ansatte inden for homeland security, landbrug og sundhed i stigende grad opfordret til at give politisk ekspertise. Første respondenter som brandmænd, politibetjente, paramedicinere og farligt materiale reaktionshold bliver bedt om at koordinere jord niveau beredskabsplaner. Endelig konsulenter bliver hyret af hospitaler, private industrier og regeringen til at hjælpe med homeland security planlægning. Personer i nogen af ​​disse områder, som har en bachelorgrad måske overveje at fremme deres uddannelse med en kandidatgrad i homeland security.

Forberedelse din virksomhed laptop til online undersøgelse

Hvis du allerede arbejder i olie og gas engineering management felt, har du sandsynligvis rejser ofte. Forfølge en online kandidatgrad i olie og gas teknisk ledelse, når du er på farten med din virksomhed laptop kan præsentere nogle udfordringer, men en lidt forberedelse kan gøre det nemmere. Før du forlader kontoret, tale med din vejleder for at sikre, at du har tilladelse til at bruge din virksomhed laptop for online grad arbejde. Derefter skal du kontakte din it-afdeling for at sikre, at din virksomhed laptop vil give dig mulighed for at oprette forbindelse til de ressourcer, du har brug for. Nogle it-afdelinger blokere bestemte hjemmesider og web-baserede applikationer som instant messaging, som du kan få brug for dit kursus. Hvis du har brug for særlig software til kurserne i din online kandidatgrad i olie og gas engineering management program, spørge, om det kan installeres på dit arbejde leveret laptop. Nogle it-afdelinger kan tillade dig at gøre det selv, og nogle kan kræve, at du bringe i din bærbare computer, så softwaren kan installeres af en person i afdelingen. Endelig tjekke med den for at sikre, at din virusbeskyttelse og anti-spyware-software er up-to-date.

Karriere arbejdsformidling for online MBA gradienter

Når du får din MBA, du står over for den vigtige opgave at finde et job i stærkt konkurrenceprægede post-MBA-markedet. Drage fuld fordel af din skoles karriere arbejdsformidling er et vigtigt redskab i din søgning. Men online MBA gradienter bor ofte alt for langt fra campus til at gøre brug af den fulde vifte af tjenester, der tilbydes på universitetets karrierecenter. Universiteter, der udbyder online-programmer er begyndt at løse dette problem ved at tilbyde webaktiverede jobsøgning seminarer, genoptage workshops og interview uddannelse til kandidater fra deres online MBA-programmer. At lære om, hvad karriere tjenester udbydes til online-studerende bør være et vigtigt skridt i at vælge en online MBA-program. For at finde ud, hvilke tjenester der udbydes af universiteterne du overvejer, kan du besøge deres hjemmesider og se efter links til "karriere tjenester" eller "job arbejdsformidling." Hvis du har spørgsmål om, hvad du finder der, skal du sørge for at følge op med et telefonopkald til karriere center.

En kort guide til typer af fjernundervisning kurser

Universiteterne tilbyder flere forskellige måder at forfølge en grad online (eller som nogle universiteter kalder det, fjernundervisning). Her er en kort oversigt over hver enkelt type kursus, de tekniske krav, og hvilken form for erfaring, du kan forvente.

1. Individuelle online kurser: Disse kurser foregår online og kræver webadgang at fuldføre. Eleverne arbejder en-til-en med deres professor. Der er begrænset eller ingen interaktion med andre studerende og gruppearbejde er ikke nødvendig. Studerende kan have så længe seks måneder at gennemføre et kursus af denne type.

2. Gruppe online kurser: Disse kurser foregår online og kræver webadgang at fuldføre. Eleverne arbejder på gruppere projekter og kurset kan omfatte tidsplan online dicussions hjælp af et chatrum. Kurser af denne type normalt kører efter en tidsplan traditionel semester.

3. Uafhængige kurser læring: Disse kurser kan eller kan ikke kræve webadgang at fuldføre. Opgaver indsendes via fax, post eller e-mail. Instruktøren kan give undervisningsmateriale via internettet, eller kan tildele bøger og andet trykt materiale. Kurser varierer i varighed op til så længe seks måneder.

De fleste universitetets hjemmesider har kursuskataloger tilgængelig på nettet, der giver oplysninger om, hvordan hvert kursus gennemføres. I løbet af dine studier, kan du blive forpligtet til at tage en eller alle af de ovennævnte typer af kurser.

Keyboarding færdigheder for online studerende

Hvor hurtigt vil du skrive? Er du en 80-ord-per-minut hastighed dæmon eller er du en to-fingre jagt-og-pecker? Dit svar kan påvirke din succes i en online grad program i projektledelse. På arbejdet, kan du have en assistent til at hjælpe dig, men i dit kandidatuddannelsen i projektledelse du vil være den ene at skrive papirerne og e-mails. Du vil blive chatter med andre studerende online og skrive diskussionsforum indlæg. Selvom du ikke behøver at være ekspert, vil stærke skrivefærdigheder reducere mængden af ​​tid, du har brug for at bruge på disse aktiviteter og reducere din frustration niveau. Hvis dine skrivefærdigheder er ikke stærk, skal du kontakte din lokale Community College for at se, om de tilbyder et kursus om keyboarding. Og så, praksis, praksis, praksis!

Krav til online undersøgelse computerens konfiguration

Teknologi krav varierer fra universitet til universitet, men der er nogle grundlæggende krav, du har brug for at kunne deltage i en online grad program.

1. operativsystem. Du skal køre en nyere version af dit operativsystem (enten Windows 2000 / ME / XE eller Macintosh OS X). Vær opmærksom på, at selv om mange online kurser er designet til at understøtte både Windows og Macintosh-operativsystemer, nogle er ikke.
2. Behandling hastighed, hukommelse og lagerplads. Online-kurser kan kræve at have en række programmer åbne på én gang, at placere en tung belastning på din computer processor. Vær sikker på din computer har mindst 500 MHz processor hastighed, 128 MB hukommelse og 500 MB ledig plads til at gemme programmer og dokumenter.
3. Andre hardware. Fordi du kan få brug for at lytte til foredrag eller andet lydmateriale fra din computer, skal du bruge et lydkort, højttalere og en mikrofon. Du skal også bruge en printer for at udskrive kursusmaterialer.
4. webbrowsere. Selvom nogle online kurser kan designes til at køre godt i Netscape eller Firefox, Internet Explorer er stadig den standard browser, som de fleste mennesker bruger. Hent den seneste version af din browser ved at bruge hjælpemenuen at søge efter opdateringer. Online-kurser generelt kræver, at du aktivere cookies og Javascript.
5. internetforbindelse. Mens du kan tage online kurser, hvis du har en opkaldsforbindelse, og mange mennesker gør det, vil en bredbåndsforbindelse giver en hurtigere, mere problemfri oplevelse. Desuden vil en bredbåndsforbindelse ikke binde din telefonlinje, mens du er i klassen.

Nogle ofte stillede spørgsmål om online voksenuddannelser

Ud over de fagbeskrivelser og omkostninger, der er nogle andre vigtige ting til forskning, før du vælger en online Voksenuddannelse uddannelsen.

Har den samme fakultet undervise både online og offline kurser? En kvalitet program vil tilbyde online kurser udviklet og undervist af de samme professorer, der underviser på universitetet klasseværelset.

Hvilke yderligere læringsressourcer til rådighed? Mange universitetsbiblioteker tilbyde mindst nogle materialer online. Nogle har aftaler med et konsortium af gymnasier og universiteter landsdækkende at give online-studerende med bibliotek adgang.

Vil min uddannelse være det samme som studerende modtager en grad på campus? De fleste traditionelle universiteter, der tilbyder online grader skelner ikke mellem en grad tjent online eller på campus. Der er nogle online-only universiteter, der yder grader, der udpeger den studerende som har gennemført et online program.

Online kandidatuddannelser i læseplan og undervisning

At bruge lidt tid på at forske online grad programmer kan hjælpe dig bruge din tid og penge fornuftigt. Med så mange programmer til rådighed, hvordan kan du vælge mellem dem? Her er nogle enkle måder at få flere oplysninger om de programmer, der interesserer dig:

1. Tal med andre lærere. Du arbejder sandsynligvis med andre lærere, der har gennemført avancerede online grader. Spørg dem om deres erfaringer: Hvor blev de af? Var de tilfredse med kvaliteten af ​​undervisningen? Hvordan gjorde online instruktion arbejde for dem?

2. Tjek kollegium guider. Der er mange vejledninger offentliggjort med anmeldelser og statistiske oplysninger om både online og offline programmer. Thomson Peterson, Fiske og US News and World Report er et par at få dig i gang. Disse vejledninger giver dig upartisk information om klassestørrelse, studerende demografi og andre oplysninger, du måske ikke får fra indlæggelser.

3. Tal med nyuddannede. Indlæggelser officerer er normalt glade for at sætte dig i kontakt med nyuddannede fra deres universitet, men hvis du kan, så prøv at tale med nogen, der ikke anbefales af indlæggelser. De kan give dig saglig information om programmet.

4. Tal med en professor. At tale med en professor kan give dig en bedre fornemmelse af, om programmet er et godt match for dig end at tale med en indlæggelser officer.

Kom et forspring, før du bliver accepteret

Vidste du, at mange universiteter vil give dig mulighed for at tage et begrænset antal graduate kurser i geografiske informationssystemer, før du formelt accepteret at deres programmer? Hvis du er gået glip ansøgningsfristen, har brug for mere tid til at få økonomisk støtte sammen eller bare ikke sikker på, om programmet er for dig, skal du kontakte indlæggelser kontor for at se, om du kan tage et kursus, mens du venter. Det overraskende svar er ofte ja, og kurserne kan medregnes din eventuelle kandidatgrad i geografiske informationssystemer. Du kan også overveje at tage et par bachelor-niveau kurser i løbet af denne tid til at bringe dine færdigheder ajour eller fuldstændige krav til det geografiske program, som du har anvendt informationssystemer.

Online Adult Education Program klasser

Voksne elever står over for et andet sæt af udfordringer end yngre studerende. Nogle kan have været ude af skolen i mange år og er intimideret af tanken om at vende tilbage. Nogle kan have begrænsede tekniske og it-færdigheder i forhold til deres yngre kolleger. En kvalitet online Voksenuddannelse grad vil give dig en baggrund i forståelsen af ​​disse problemer og værktøjer til at overvinde dem. Adult Education degree candidates can expect to learn about the history of Adult Education, how to plan programs that address the special needs of adult learners and how to conduct research on Adult Education problems and issues. Many online Adult Education degree programs place special emphasis on distance education methodology and techniques for offering online courses since more and more adult learners are choosing to further their education in this way.

Buying software for an online course

The courses you take for your Master's degree in oil and gas engineering management may require you to purchase software. Did you know that if you have a valid student ID from a college or university, you are entitled to purchase educational versions of most popular software at a reduced cost? The discount can be significant. For example, Microsoft Office Professional 2003 carries a list price of $499.00, but the educational version costs only $189.98. That's more than a 50% discount. The educational version of most software packages is fully functional and have no expiration date. Some companies allow you to use the educational versions of their software for commercial use, but most need to be upgraded to a professional version before you can legally use them in any money-making capacity. Microsoft, Adobe, Corel, Intuit and Macromedia all offer educational versions of most of their software along with many other companies. Students pursuing an online master's degree in oil and gas engineering management can purchase educational versions of software at online stores (such as JourneyEd), from the manufacturer or at their university bookstore.

Hands-on experience for online MBA students

One of the challenges online MBA students face is access to hands-on experience with real companies. Internships, on-site case studies and visits with executives not only give students the chance to experience corporate life, they also create valuable networking opportunities. Many MBA programs offer short residential programs to their online students in order to give them a similar experience to students who earn their MBA on campus. A residential program might consist of a one-to-two week mini-internship with a major company, a series of workshops conducted by business leaders, or participation in a group project with your fellow students. Prospective online MBA students should confirm that the online MBA program they're considering offers students the change to interact face-to-face with business leaders. Most online MBA programs offer basic information about these opportunities on their websites. To get more information, ask an admissions representative if there is a graduate of the program that you can speak with who can give you first-hand information about his or her experience with the residential programs.