Bachelor Degree: Bachelor grad krav Tips

Hvor lang tid tager det at få en bachelorgrad?

Det tager typisk fire år at opnå en bachelorgrad, men nogle elever kan være i stand til at fuldføre de online kurser i mindre end fire år. Ligeledes andre studerende kan finde det tager dem længere tid end fire år at færdiggøre deres bachelorgrad krav. Nogle skoler kan der være begrænsninger på den tid, der kan gå, før kursus kreditter bliver ugyldige. Denne begrænsning forhindrer studerende i at tage for lang tid at fuldføre den grad krav.

Selv om de fleste studerende gennemfører deres bachelorgrad krav om fire år, er der nogle studerende, der gøre det i kortere tid. For eksempel til studerende, der tager et semester fra at fuldføre en praktikplads kan tage ekstra kurser i andre semestre sikre, at de stadig er færdiguddannede efter fire år på trods af at tage et semester fri fra aktiv kursusaktiviteter. Studerende forfølger en bachelorgrad online, kan også finde det muligt at tjene en bachelorgrad i mindre end fire år. Dette skyldes, at læring er i vid udstrækning selvstændig rettet som gør det muligt for studerende at gennemføre kurser på en accelereret tempo. Igen vil der sandsynligvis være begrænsninger på antallet af kredit timer taget hvert semester.

Sammenligning Bachelor Degree Krav til Online og traditionelle Studerende

Generelt de faglige bachelor grad krav til online og traditionelle studerende er meget ens. Dette omfatter de typer af kurser, der er nødvendige, antallet af kreditter, der kræves, samt metoder til at demonstrere en forståelse af kursusmaterialer. Men den betydelige forskel i bachelor grad krav til online og traditionelle studerende er den måde, hvorpå læringen finder sted.

Traditionelle studerende typisk tilbringer størstedelen af ​​deres tid i foredrag og er forpligtet til at gøre yderligere læsning og hjemmeopgaver uden for de regelmæssigt planlagte forelæsning gange. Derudover er deres evne typisk testet gennem undersøgelser og færdiggørelse af projekter og opgaver. Online studerende kan også testes ved undersøgelse, projekter og opgaver, men de fleste af læringsprocessen bliver selvstændig rettet. Forelæsninger dækker det nødvendige udstyr er normalt til rådighed for de studerende online, men det vil være op til den studerende til enten download og følg disse foredrag eller få tid til at deltage i levende foredrag, hvis de er tilgængelige. Denne fleksibilitet gør det muligt for studerende at lære i et tempo, der er bekvemt for ham.

At finde tid til at opfylde Grad krav

Styring af tid det er en online bachelorgrad mens jonglerer en fuld tid karriere, kan familiemæssige forpligtelser og andre sociale forpligtelser være ganske vanskeligt, men det er ikke umuligt. Mens fuldtidsstuderende i et traditionelt kollegium nødt til budget deres tid omhyggeligt for at sikre, at de afsætter tilstrækkelig tid til hvert kursus, studerende, der har andre forpligtelser uden for skolen også nødt til at planlægge deres tid omhyggeligt. Det betyder ofte at blive mere effektiv og organiseret, opholder sig op senere, eller vågne op tidligere og gøre ofre med fritidsaktiviteter. Selv om dette kan synes besværligt, er det ofte betragtes værd at studerende, der forfølger en grad til enten personlig tilfredsstillelse eller karriere.