Bachelor: bachelorgrad i lov Tips

Opgradering til Law School

Lov skole anses for at være en post-graduate-program, og indledes som regel med en bachelor-grad, såsom en online bachelorgrad i juridiske undersøgelser. Opnåelse en online bachelorgrad fra et universitet, der er akkrediteret af American Bar Association vil øge din chance for at blive accepteret i en lov skole. Desuden vil en høj GPA hjælpe dig i din stræben. Ved interneringen på et advokatfirma, vil du få praktisk erhvervserfaring, som indlæggelser paneler gerne se i lov studerende ansøgere.

Bachelor Of Paralegal Studies

En bachelor i advokatfuldmægtig undersøgelser er en fire-årig bachelor-grad, der forbereder en til at blive assistent for en autoriseret advokat. Der er mange opgaver for en advokatfuldmægtig og kendskab til lovgivningen er et absolut krav. Hvis du søger med at nå begge dele; erhvervserfaring og en grad, kan en online bachelorgrad være den rigtige vej for dig.

Godkendte skoler

Søger en online bacheloruddannelse i juridiske undersøgelser kan være svært, da det utal af valgmuligheder. For at hjælpe indsnævre din søgning, kun se på skoler, der er blevet akkrediteret af American Bar Association. Denne akkreditering fortæller potentielle arbejdsgivere at du er blevet uddannet til at opfylde de nyeste juridiske retningslinjer. Med denne forsikring, vil du blive en mere værdifuld handelsvare at ansætte agenturer.

Afspilning Detective

Juridiske analytikere og paralegals ofte opfordres til at foretage undersøgelser. Disse undersøgelser, som regel udføres af advokater, kan være ganske involveret og vanskelig. Opgaver omfatter omfattende forskning, rapport analyse, interview, og udvikling af teorier. Arbejdsmiljøet er meget højt tryk som efterforsker. Man skal være i stand til at sparre med andre i en kampklar måde, gør strenge tidsfrister, og deltage i mange back-to-back møder.

Optjening en lov grad kan hjælpe dig med at forberede denne type karriere, eller hvis du allerede er ansat og ønsker yderligere kurser eller attester, kan du finde, at en online grad vil være praktisk.

Juridisk forskning

Vil blive gennemført Juridisk forskning i hobetal under dit bachelor i juridiske undersøgelser. Med populariteten af ​​internettet ved at blive en hurtig forskning værktøj, vil få din online grad forenkles ved at have internettet lige ved hånden under klasse. Juridisk forskning er processen med at erhverve og analyse af oplysninger, der hjælper med at støtte retsafgørelser. Nogle elever vil blive overrasket over at finde, hvor mange timer skal bruges på biblioteker, scanning rapporter, bøger og mikrofiche. Ikke alene skal timer blive brugt på udkig efter information, skal du være i stand til at forstå det, analysere det, og præsentere det i detaljeret redegørelse. Juridisk forskning er den mest tidskrævende del af praktiserende lov og mange advokater er alt for glade for at give det videre til deres medarbejdere.

Er en karriere i Retlige Studier betydet for dig?

Hvis du har planer om at få en online bachelorgrad i juridiske undersøgelser, kan du overveje, om programmet er det rigtige for dig. Ja, industrien kan være lukrativt og arbejdsmarkedet er i høj kurs for paralegals, men arbejdet er helt involveret. Før tilmelding, spørg dig selv følgende spørgsmål:

* Er du en organiseret menneske?

* Har du et godt øje for detaljer?

* Kan du bevare en stor mængde viden?

* Vil du være i stand til at forstå de store, data-fyldte juridiske dokumenter?

* Hvordan du udfører under pres?

* Er du nemt intimideret af retssystemet?

En karriere som en advokatsekretær

En advokatsekretær er en person, der træner og arbejder under en autoriseret advokat som assistent. Funktionerne som en advokatfuldmægtig omfatte interviewe kunder, som udfører forskning, og udarbejdelse af juridiske dokumenter. En advokatfuldmægtig kan dog ikke betragtes som juridisk bindende advokat eller give kunderne juridisk rådgivning. Det kan være en lukrativ position og en, der er lettere opnås end en advokat. Selv om det ikke er juridisk forpligtet til en advokatfuldmægtig, der skal certificeres, må arbejdsgiverne foretrækker kandidater, der er. Kan opnås en bachelorgrad i advokatfuldmægtig undersøgelser, så godt.

Online Kurser i Retlige Studier

Studere loven kan gøres online med forskellige Internet bachelor uddannelser. Selvom en bachelorgrad er typisk et fireårigt program, kan en online bachelorgrad være færdig i så lidt som to eller tre år. Flittige arbejde og sætte i nogle overarbejde virkelig vil betale sig i det lange løb. Typiske online kurser i juridiske undersøgelser omfatter:

* Introduktion til lov

* Civil Litigation

* Familieret

* Law Office Management

* Juridisk Etik

* Betænkning Skrivning

* Aftaleret

Find en Corporate holdning

Den nuværende gennemsnitlige startlønnen for en juridisk assistent er $ 37,000. Dog kan dette beløb være væsentligt højere for en juridisk assistent, der arbejder i en corporate juridiske afdeling. Den juridiske afdeling af et selskab er privat ansat og ansat af velhavende organisationer og bestyrelsesmedlemmer. Efter eksamen fra en online bacheloruddannelse i juridiske undersøgelser, tale med en karriere rådgiver om jobformidling i en corporate indstilling.

Karrieremuligheder

Kandidater fra en online bachelorgrad i juridiske undersøgelser vil finde mange karrieremuligheder. Arbejdsgivere fra forskellige brancher har brug for medarbejdere der kan udarbejde og analysere juridiske dokumenter, samt forskning og udarbejde rapporter. Steder, der ansætter kandidater fra en juridisk studier program omfatter: advokatfirmaer, corporate juridiske afdelinger, offentlige institutioner og forsikringsselskaber. Kompensation og fordele fra disse arbejdsgivere kan være ganske indbringende.