Bachelor: bachelorgrad i Engineering Tips

Erhvervelse af en Civil Engineering Degree Online

Online læring er ved at blive mere bredt accepteret og det er ikke muligt at tjene både en kandidat og en bachelor anlægsarbejder grad. Indhentning af disse grader online er bestemt ikke nemmere end at få tilsvarende grader i en traditionel klasseundervisning i form af faglige krav, men det kan være betydeligt nemmere på andre måder. Mest specifikt fjernundervisning tilbyder en stor fleksibilitet, som appellerer til mange. Studerende indskrevet i en online grad program er ofte gratis at hente og gennemgå foredrag på deres bekvemmelighed. Dette gør det muligt for studerende at budgettet sin tid fornuftigt og undgå at gå på kompromis familie, karriere og sociale forpligtelser i forfølgelsen af ​​en civilingeniør grad. Dette er i modsætning til traditionelle læringssystemer, hvor den studerende er ofte bundet til en stiv tidsplan.

Værdien af ​​akkrediteret online ingeniørstudierne

Værdien af ​​akkrediteret online engineering grader vil i høj grad afhænge udtalelse den enkelte at vurdere graden. Men med en øget popularitet i fjernundervisning og online-læring, flere og flere arbejdsgivere begyndt at anerkende værdien af ​​online grad programmer, så længe programmet er akkrediteret. Dette skyldes, at de studerende, der har opnået disse typer af grader opfylder krav, som er meget ens, hvis ikke identiske, til de krav opfyldes af de studerende, der har opnået deres grad i en mere traditionel klasseundervisning.

Det vigtigste forbehold at opnå en online grad er at sikre at programmet er akkrediteret. Dette er vigtigt, fordi arbejdsgiverne værdsætter disse grader højere end grader fra ikke-akkrediterede programmer. Desuden er der en vis vægt på navn anerkendelse. Derfor er det værd at overveje en online grad program, der er forbundet med en velkendt kollegium.

Overlevende ingeniøruddannelser

Overlevende ingeniøruddannelser er ikke altid en let sag. De kursusmaterialer kan være ganske vanskeligt at forstå og kan også være meget udfordrende. Dette er især tilfældet med centrale klasser, der ikke altid har en indlysende formål til studerende. Men der er nogle metoder, der gør udmærker sig i disse klasser lettere. Konkret skal den studerende planlægger at deltage i alle nødvendige forelæsninger og til at gøre alt obligatorisk læsning på det tidspunkt, den er tildelt. Dette vil bidrage til at sikre den studerende ikke falder for langt bagud.

Andre vigtige tips til at erobre vanskelige ingeniøruddannelser omfatter oprettelse studiegrupper med andre studerende og arbejde med lærerens assistenter, når du har problemer med et bestemt begreb. Arbejde med andre studerende kan være meget gavnligt, fordi du kan arbejde gennem vanskelige problemer sammen og forklare trinene i en måde, der er let at forstå. Ved at udnytte den undervisningsassistent s kontortid kan også være nyttig, fordi han kan give forklaringer på en en på én grundlag, som gør det muligt at stille spørgsmål frit og fuldstændige problemer i dit eget tempo.

Find den bedste Undergraduate ingeniøruddannelser

Hvert år US News & World Report udgiver en rangordning efter de bedste bachelor ingeniøruddannelser. Disse placeringer er typisk baseret på peer undersøgelser af Deans og ledende videnskabelige medarbejdere, der er bedt om at vurdere programmer, som de kender. Mens disse placeringer er nyttige for studerende, der søger at få en grad fra en velkendt teknik program, bør det ikke være den eneste ressource, der anvendes til at vælge en teknisk program.

Eleverne skal overveje en lang række forskellige faktorer, når du vælger en ingeniør-program. Dette kan omfatte kriterier som størrelse af skolen, tilgængelige kurser, placering, pris og andre kriterier af betydning for den studerende. Dette vil bidrage til at sikre den studerende ikke blot får en uddannelse af høj kvalitet, men også er i et miljø, hvor han føler sig godt tilpas.

Electrical Engineering Grad krav

Elektroteknik grad krav er normalt meget ens, uanset skolens du deltage, eller om du får din uddannelse online eller i en traditionel klasseundervisning. Opnåelse af en elektrisk ingeniøruddannelse er typisk en meget streng proces, der involverer et omfattende kursus belastning af både centrale engineering klasser samt kurser specifikke for elektroteknik. Nogle af de elektriske ingeniøruddannelser studerende skal være forberedt på at tage, vil sandsynligvis omfatte elektro-magnetisme, halvlederkomponenter og elektronik.

Nogle af kursets kurser nødvendige tidligt i processen med at få en elektrisk ingeniøruddannelse, men det er vigtigt at bemærke disse Foundation Classes udgør kernen i den studerendes uddannelse. Mastering begreberne lært i disse centrale kurser ofte gøre det lettere for studerende at forstå mere komplekse teorier kræves specielt til at udfylde en elektrisk ingeniøruddannelse.

Erhvervelse af en grad i Engineering, mens du arbejder fuld tid

Om en elev forfølger en bachelor-grad i teknik eller en kandidatgrad i ingeniørvidenskab, er det muligt at gennemføre disse grad krav, mens du arbejder på fuld tid. Aktuelle ingeniører, der ønsker at fremme deres karriere kan forfølge en kandidatgrad samtidig med at arbejde på fuld tid, mens dem, der ikke på nuværende tidspunkt er ansat i maskinindustrien kan få en bachelor-grad uden at skulle helt deres nuværende job.

At opnå en grad i engineering er svært nok for fuldtidsstuderende, men denne proces bliver endnu mere kompliceret for dem, der er ansat på fuld tid. Men med brugen af ​​effektive time management strategier eleverne kan lære at balancere deres uddannelsesmæssige mål med deres nuværende job ansvar. I nogle tilfælde kan dette resultere i at den studerende gør ofre i form af familie og sociale forpligtelser, men disse er normalt betragtes værd, især hvis den studerende støttes af familie og venner i hans forfølgelse af en ingeniøruddannelse.

Evaluering ingeniøruddannelser

Evaluering ingeniøruddannelser fra forskellige skoler er en vigtig del af at vælge tekniske skoler. At vælge den rigtige teknik skolen vil ikke kun påvirke kvaliteten af ​​uddannelsen modtager den studerende, men vil også have en indvirkning på hans niveau af komfort og samtidig føre en vis grad. De faktorer, som bør overvejes omfatte kvaliteten af ​​programmet, de udbudte kurser, omkostningerne ved at opnå en grad samt placeringen af ​​skolen. Den studerende kan også ønske at overveje størrelsen på skolen, samt at antallet af studerende i den særlige School of Engineering den studerende ønsker at deltage.