Babysitter: Leje en babysitter Tips

Sådan Leje en babysitter til et bryllup

Er du en pige eller økonoma af ære denne sommer, men kan ikke tænke på den perfekte gave? Leje en babysitter til brylluppet. Vær ikke bange for ansvar. Med en online babysitter service som Babysitters4Hire.com, det er simpelt. Der er babysittere til rådighed for en time-events, såvel som langsigtede opgaver. Gå gennem profiler af lokale babysittere, og finde en, der opfylder dine behov. Detaljer er import. Har du brug for babysitter for heldagsbegivenhed, eller bare til ceremonien? Hvad vil babysitter blive betalt? Hvor mange børn har du forvente? Bliver en babysitter være nok? Sørg for at alle aspekter af jobbet kommunikeres klart og skriftligt. Må ikke overlade noget til tilfældighederne.

Når du lejer babysitter, følge op. På dagen for begivenheden, hvis du ikke kan kontrollere babysitter med jævne mellemrum, tildele en anden til at gøre det. Sørg for, at dit barn behandleren har den støtte, han / hun har brug for. Dette omfatter at sikre, at alle børn bliver samlet op på et passende tidspunkt.

Licens til at køre

Hvis du overvejer at ansætte en yngre babysitter for at se efter din lille en, kan du overveje fordele og faldgruber ved at ansætte en teenager med et kørekort. På den ene side ville du drage fordel af at have en person i dit hjem, der er i stand til at køre i tilfælde af en nødsituation. Men hvis det samme teenager har en licens, kan du tilbringe din aften at bekymre sig om, hvorvidt de tager dit barn til et andet sted, selv et sted så uskyldige som byens park, uden din tilladelse.

Bed om en kopi af babysitter licens før leje hende. Dette giver dig en detaljeret beskrivelse og registrering af den person, der har ansvaret for dit barn, hvis noget skulle ske. Du bør drøfte med sin før tid, som steder, hvis nogen, du vil give dit barn at gå besøge under dit fravær. Du bør sætte klare, godkendte timer for denne mini-tur. Du vil også nødt til at tale med babysitter om Carseat behov og sikkerhedsmæssige bekymringer om at køre i en bil med en anden chauffør. Det ville være en god idé at have den sitter ringe til dig, før du tager dit barn overalt just in case du kommer hjem tidligt for at finde et tomt hus. Undgå panik og drama ved at opstille klare retningslinjer fra starten, og du kan opleve, at give dit babysitter og barn plads til at trække vejret, mens du er væk, vil blive værdsat og nydes.

Sæt Word Out

Sammen med forlader en liste over nødopkaldsnumre til din babysitter, kan du ønsker at gøre mindst én af dine nødsituationer kontakter opmærksom på at du vil være ud for dagen eller om aftenen. Denne person kan så fungere som dit andet par øjne. Hvis du vil være ude for en sen nat møde, for eksempel, hvor du vil finde det svært at ringe hjem og tjek på dit barn, kan denne kontakt også tjekke op på dit barn for dig. Dette kan lyde ekstremt, men det er altid bedre at forebygge end at helbrede, når det kommer til trivsel dine børn.

Du bør vælge en babysitter du føler dig sikker med, fordi du ved aldrig, hvad scenarier kan komme op. Din sitter kan have svært ved at få dit barn til at spise, hvad du forlod og ikke ved, hvad der ellers til at prøve. Denne telefonopkald at tjekke op er en mulighed for at tale og finde andre muligheder, du ville godkende på et tidspunkt, hvor du ikke kan komme til telefonen. Hvis du vælger at lave en nødsituation kontakt bevidst om dit fravær, lad dit barn vide, at denne kontakt vil opfordre. Dit barn vil også vide, at de kan regne med denne person i tilfælde af en nødsituation.

Bede om henstillinger

Du kan ikke kræve din babysitter til at have en vis grad, men hun skal være i stand til at give en anbefaling. Du kan bestemme, om hun giver dig skriftlige breve fra enten forældre til børn, som de tidligere har plejet, eller fra vandelskrav. Du kan vælge, om et telefonnummer på en henvisning, som du kan ringe og tale med, er nok.

Det er helt op til dig, men; du skal få udtalelser fra dem tæt på ansøgeren, især hvis den, der ansøger er en teenager eller mindre sig selv. Vær på udkig efter bestemte søgeord, der anvendes til at beskrive den person, du ønsker at leje. Du ønsker at vide, at denne person er ansvarlig, omsorgsfuld, har gode kommunikationsevner og er punktlig. Disse træk kan beskrive en person, der har mange års erfaring og endda en associeret grad i børnepasning eller en gymnasieelev søger at tjene ekstra penge efter skole. De er træk, som kan dokumenteres på mange måder i en persons daglige liv. Så længe din kandidat har disse kvaliteter, bør hun være i stand til og vellykket som dit barns babysitter.

Baggrundskontrol

Hvis du leger med tanken om at vælge en voksen babysitter, er det mest sandsynligt, fordi det giver dig ro i sindet at vide, at de pårørende i dit barn har nok livserfaring til at tilpasse sig de fleste situationer. Nogen overvejer en voksen sitter bør foretage en baggrundskontrol før de tillader den voksne at være alene med dit barn.

Leaving din søn eller datter alene med enhver voksen betyder at lade som voksen antage myndighed over dem. Dine børn vil blive udsat for denne persons luner, både gode og dårlige. Det er absolut nødvendigt at vide, hvem du har med at gøre. Der er mange online sites, der tilbyder gratis baggrundstjek på voksne. Du kan overveje en af ​​følgende: http://www.abika.com/Reports/Freebackgroundchecksandverifications.htm og www.freeprf.com. Mange offentlige skoler i disse dage foretage søgninger baggrund på alle, der kommer i kontakt med børnene, selv om det er at deltage i en ekskursion med deres eget barn af den simple kendsgerning, at de også vil blive udsat for andre børn. Hvis din søgning dukker op mere end en trafik billet, eller endda en mindre lovovertrædelse, at de ikke kan forklare, gå videre til den næste kandidat.

Vær forberedt til måltiderne

Hvis du lader en babysitter ansvaret for at fodre dit barn, være forberedt. Bare fordi nogen er stor med dine børn betyder ikke, de kan koge et æg. Det er heller ikke, at de ville være så forsigtige, som du i køkkenet - og ulykker sker. Hvis du ikke føler dig godt om babysitteren brug af komfur, så skal du ikke sætte dem i stand til at bruge den.

Forebyggelse i err korrektion kan spare dig for en masse besvær og give dig fred i sindet. Kog det måltid du ønsker dit barn til at spise forud for tid og lad det mærkes i køleskabet i sitter til genopvarmning. Lad eventuelle specifikationer du har på etiketten og sørg for at påpege måltid før du tager af sted. Hvis du virkelig ønsker at sikre dit barn får din mad, forlader nok til sitter til at have en hjælpende eller to. Du vil sandsynligvis hellere have din sitter dele en tabel med dit barn, end det er nødvendigt at være opmærksom på sin egen madlavning, mens dit barn spiser alene. Du har sikkert også foretrække din sitter ikke at spise junkfood foran dit barn, hvilket gør ham mere tilbøjelige til at bede om junk food selv. Denne generøse handling viser din taknemmelighed og påskønnelse for omsorgsperson for dit barn.

Two-Way Parent Godkendelse

Vi er alle skyldige i at sætte vores bedste ansigt frem, når man søger et job ... og nogle gange for at forsømme at nævne små detaljer, der kan true vores chancer for at få det. Det samme kan siges om en teenage babysitter. Men forældrene til at teenager er mere tilbøjelige til at give dig en ærlig perspektiv på deres barns evne til at tage sig af et andet barn,.

Før du lægger dit barn i hænderne på en anden mindre, tale over ansvaret med den potentielle babysitter egne forældre. Få scoop lige fra de mennesker, der har kendt denne person hele deres liv. Det ville være endnu bedre, hvis forældre-til-forælder interview kunne finde sted på teenager hjem. Du behøver ikke at se, hvad luksus deres familie har råd, men snarere, hvordan de holder op med det, de har. Er deres hjem ser børnevenlige? Er det organiseret? Er det ren? Dette er især vigtigt, hvis dit barn er at blive overvåget i babysitter hjem. Selv hvis dit barn bliver på din ejendom, vil dette hjemmebesøg giver et smugkig ind i deres livsstil. Dette vil lade dig vide, hvad du vil vende tilbage til efter en nat i denne babysitter med ansvar.

Uanset hvad du ser, så husk at være høflig, uanset om hvad du ser behager dig eller skræmmer dig væk. Og altid spørge dine interview spørgsmål med en positiv drejning.