Babysitter: langtidsopbevaring Babysitter Tips

Naboskab Behavior

Det er aldrig en dårlig idé at komme til at kende dine naboer bedre. Der er mange fordele ved at opbygge relationer med dem, der bor tættest på dig. Hvis dit samfund har en Home Owners Association, kan du drage fordel af indsamlingen medlemmer på møder for at lære mere om forældrene i området. Tag et par minutter til at interviewe de forældre og finde ud af, hvem de bruger til at se deres børn i deres fravær. Disse nærliggende naboer selv kan være en god mulighed for dig, hvis du har brug for at skifte børnepasning eller flette børnepasning for en dato nat med din elskede. Hvis en nabo har kun ét barn, kan du være i stand til at dele deres sitter og dele omkostningerne med dem, hvis du synes, at sitter og i alderen dine børn kompatible. Dine naboer kan være op til at se dine børn for en nat hver gang imellem, så længe du accepterer at gøre det samme for dem.

Afbrydelse af en Full Time babysitter

En fuldtidsansat babysitter er en stor del af en families liv. Afslutning dette forhold er ikke noget, der bør tages alvorligt. Men der er nogle problemer, der er deal breakers, og er grund til opsigelsen. Undlade at afskedige en uegnet fuld tid sitter er lig med at misbruge din familie. Hvis noget af følgende sker, bør indsatsen overvejes:

  • Sitter slår dit barn.
  • Sitter forlader dit barn / børn alene en eller anden grund, i længere tid.
  • Sitter nedgør dit barn, eller kalder ham eller hende navne.
  • Vulgaritet. Verbal eller på anden måde.
  • Dit barn gør en anklage, at sitter har rørt ham eller sagde upassende ting.
  • Den fulde tid babysitter er fanget stjæle eller lyve.
  • Sitter konstant at lade dine børn til at bryde din husstand regler uden konsekvens.

Hvis forholdet er afsluttet, skal du løse problemet direkte med dine børn. Lyt til deres frygt, smerte og vrede. Hvis dine børn har alvorlige svært ved at acceptere ændringen efter to eller tre uger, søge bistand fra en rådgiver. Det er et spørgsmål, som ikke bør ignoreres.

Mor eller far Night Out

Alle forældre har brug for en pause en gang og et stykke tid, herunder fra hinanden. Hvis du har haft lyst til at tage en klasse en gang om ugen eller bare nyde møde en ven til kaffe, men din nuværende livsstil ikke tillader det, tag team din partner og passer det i din "mig" tid. Udpeg en aften om ugen, hver anden uge eller en gang om måneden for aktiviteten du virkelig savner at gøre, da at blive en forælder.

Tricket er at gøre det en særlig tid for dem at blive hjemme også. Hvis det er Daddy som opholder sig med børnene, gøre det til en speciel Daddy dag ved at have ham gøre noget med børnene, som han normalt ikke gøre. Tag børnene med i zoologisk have eller i biografen, eller endda til parken. Hvis børnene savner mor, har dem med at drøfte, hvor meget far savner mor så godt. Hvis det er mor hjemme, gøre noget unikt med børnene i fars fravær. Så længe børnene har lyst til det er særlig tid med den anden forælder, vil de opføre sig godt og endda se frem til det. Den forælder få afspadsering vil sætte pris på at komme hjem til en lykkelig familie i stedet for at føle sig skyldig over at have forladt børnene i et par timer. Dette kan være en situation, der kan arbejde for alle involverede.

Babysitter Master List Tea Party

Når du har opnået en vis alder i livet, vil du opleve, at din liste over venner er blevet indsnævret til dem med lignende livsstil. Hvis du har en travl familie, dine single venner tendens til langsomt glider væk eller finde sig i sidste ende med en familie også. Venner af en fjer flok sammen, og kan blive en værdifuld ressource for børnepasning spørgsmål og rådgivning.

Kast et teselskab for alle dine forældre venner. Som en gruppe, brainstorme en liste over babysittere, du har brugt i tidligere eller nuværende under to kategorier: anbefalede og ikke anbefales. Hver person skal give navn og antal af alle babysittere de har brugt for nylig, og placere deres navne under en af ​​disse to kategorier. På det tidspunkt listen har gjort sine runder rundt i lokalet, bør der være ti eller flere navne på listen. Uanset om dine babysittere blev skrevet ind på den positive eller negative side af listen, være rede til at begrunde din anbefaling. De fleste gange dine venner vil være enig med dig efter at have hørt din forklaring. Når alt er sagt, gjort, og ryddet op, bør du oprette en master liste over disse babysittere og deres kontaktoplysninger, der forlader dem i aftalte kategorier og udskrive eller e-mail-kopier til hver af dine deltagende venner. Inden for én eftermiddag du og dine venner vil have fundet en måde at undgå at kigge op en babysitter i et stykke tid, samt undvige dem, der ikke passer til dine behov.

Summertime samboende Babysitter

Mange familier i disse dage er spredt ud et par byer, nogle gange endda nogle få lande, fra hinanden. Det er ubelejligt omkring feriesæsonen, men kan arbejde godt for dig i sommer, når de søger en fuldtids babysitter. Hvis du har teenage niecer eller nevøer, selv fætre, der bor i en anden by eller stat, kan de få mulighed for at tilbringe sommeren med din familie og samtidig få at vide, din by på samme tid. Dette arrangement vil ikke være den typiske samboende barnepige én, men en hvor barnepige virkelig et medlem af familien.

På off tid, bør bilen være til rådighed til brug sammen med din tilladelse selvfølgelig, så denne sitter har mulighed for at gå og have nogle sjove på egen hånd uden børnene. Du kan tilbyde løn, som en tilskyndelse eller brug kost og logi som betaler samt gratis udflugter efter eget valg i weekenden. Du kan tilmelde dem op for klasser eller sport, så de får enhver mulighed for at se fordelene ved at hjælpe dig ud, såsom at tage en ferie sammen. Dette ville være en glimrende måde at udvide en hjælpende hånd til en, du elsker, der har brug for en begyndelse på deres kollegium fonde.

Interview på et offentligt sted

Når du fører en samtale med en potentiel babysitter, ville det være den sikreste løsning for at møde dem på et offentligt sted. Hvis babysitter kandidat er en person, du kender allerede, eller er en kontakt fra en ven, at du har tillid til, vil dit hjem tjene lige så godt. Men når det kommer til fremmede, tage ekstra forsigtighed for ikke sætte din familie i en muligvis farlig situation.

Hvis du er alene med dine børn, og kommer til at invitere nogen til at interviewe, der i hemmelighed besidder uhæderlige hensigter, har du givet dem meget vigtige dele af personlige oplysninger. Du har givet dem din adresse, og lad dem se dit hjem såvel som fortalte dem om dine børn. Denne person har muligvis mødt dine børn så godt. Indtil du har haft mulighed for at gøre lidt forskning på dette babysitter-til-være, møde på et offentligt sted er sikkert grunde. På et offentligt sted kan du også tage til efterretning, at job kandidat kropssprog omkring andre og på offentlige steder. Du vil stille dine spørgsmål, og de vil svare, men deres kropssprog vil tage på en anden tone, når omgivet af mennesker. Synes du denne person behagelig og omgængelig? Er de indadvendte og asocial? Har de blive irriteret med andre nemt? Du kan finde ud af svarene på disse spørgsmål, før lade dem i din hoveddør.

Dagplejemødre langvejs fra

For mange mennesker mulighed for at have en fuldtids babysitter eller barnepige, synes den bedste måde at gå. De, der har penge og plads i deres hjem for at give kost og logi til en barnepige vil finde, at gå gennem en udlejning tjeneste er den nemme måde at gå. Atter andre antager, at ansætte en barnepige fra udlandet vil spare dem en masse penge.

Hvad de fleste ikke er klar over, er dog, at til lovligt bringe en barnepige fra et andet land er kompliceret. En familie, der ønsker at lovligt ansætte og bringe over en udenlandsk barnepige skal først få et "certifikat på arbejdskraft." Et certifikat af arbejdskraft kan kun opnås ved at anvende direkte til en fra det amerikanske Department of Labor. Du skal bevise dit behov for medarbejderen, og at du har brug for de færdigheder af en person fra udlandet i stedet for en amerikansk for at få arbejdet gjort. Kontakt det amerikanske Department of Labor Ved specifik vejledning. Når du har din certifikat skal du ansøge om kandidaten efter eget valg som deres sponsor gennem USCIS afdeling. Du vil blive ansøger om J-1 visum for udveksling udlændinge. Denne proces kan tage flere måneder og vil koste dig et par hundrede dollars. Hvis du er sikker på det er den rute for dig, skal du gå til det amerikanske Immigration og Borgerrettigheder Services på www.uscis.gov at finde ud af mere.

Spørg rundt på Barsel Forberedelse Class

De fleste nye forældre-til-være træffe det valg at deltage i fødsel forberedelse klasser før ankomsten af ​​deres nye bundt af glæde. Disse klasser er det perfekte sted at netværke og få scoop fra andre forældre om deres børnepasning valg og forbindelser. Du vil sandsynligvis opleve, at mange mennesker er lige så tabt som du er i gang, og ved ikke, hvordan vi kommer videre. Men der er altid en velforberedt par eller to, der har det hele arbejdet.

Find dette par ved at bede rundt under en pause i klassen. De vil være glade for at tage dig ned deres vej til babysitter lyksalighed. Du kan også bede sygeplejersken forestår klasse som de sandsynligvis har praktikanter, der ønsker at gøre ekstra penge gennem babysitter. Giv dine kontaktoplysninger og samle de andre par, således at disse mødre og fædre kan komme i kontakt med dig, hvis de finder den rigtige sitter. Hvis du finder den rigtige første, kan du lade dem vide med en venlig email så godt. Der kan være nogle mødre i klassen, der ikke planlægger at vende tilbage til at arbejde i mindst et par måneder efter fødslen og vil få mulighed for at tjene nogle ekstra penge, mens der opholder sig hjemme og tage sig af deres eget barn såvel som din. Du ved aldrig, indtil du spørger.

Spørg OBGYN

Første gang du gik til se OBGYN da du fandt ud af du var gravid du sandsynligvis følte bombarderet med information. Du fik magasiner om dine skiftende krop, din nye ansvar og en pakke til din hospital. Du fortalte så mange ting, at det var umuligt at huske det hele. Men du sandsynligvis aldrig tænkt at spørge din Obstetrik og gynækologi om børnepasning muligheder.

Som de fleste samfund ressourcecentre, sandsynligvis din Obstetrik og gynækologi har en opslagstavle annoncer og flyers relateret til babyer. Hvis du scanner det regelmæssigt over din ni måneder rejse, vil du finde annoncer for en babysitter eller to. Hvis du har et nært forhold til din læge kan du spørge dem, hvordan de fandt deres første babysitter for deres egne børn. Der er så mange læger og sygeplejersker, som du ville have til at få et par gode kundeemner. Hvis du ikke er at finde nok information fra lægen og personale, så spørg de andre mødre i venteværelset, hvordan de gik om at finde deres sitter eller hvis de har nogen, de kan anbefale.

Baby Shower Spil: Get Me en babysitter

Forventer dit første barn, kan skabe så mange spørgsmål og problemer, som du aldrig har stået over for før. Du har sikkert aldrig brug for at finde en babysitter meget mindre tanke om det ansvar, sitter vil holde i deres arme, når de ser din baby for første gang. Dette er hvor gode venner og et belejligt situation, komme i handy.

På mange baby showers, spille deltagere på "Advice Game." I dette spil, deltagerne nedskrive et råd på et lille stykke papir anonymt og læg den i en kurv. Når alle har bidraget med deres råd, mor-til-være har mulighed for at læse dem til at dele med alle. I stedet for at bede om generel rådgivning, som du måske allerede har læst op på, kan du bede om babysitter anbefalinger eller råd. I et rum på omkring tyve venner og familiemedlemmer, tyve stykker babysitter-jagt rådgivning eller kontaktoplysninger bør give dig en spektakulær start i din søgning. Også, da dit barn vil ikke blive ankommer lige endnu heller, vil du have tid til roligt og grundigt undersøge og interviewe de anbefalede kandidater.

Summer Jobs for universitetsstuderende

Mange gymnasieelever i dag ikke længere bruge deres sommerferie til at gå på lange, adstadigt familieferier. Mange bruger deres fritid til at tjene ekstra penge til college. I stedet for at arbejde på en fastfood-restaurant eller parkering af biler, nogle, især dem interesseret i at gå ind på uddannelsesområdet, vil oplevelsen af ​​babysitter langsigtet i løbet af sommeren ikke kun være en mere ren job, men vil bidrage til deres fremtidige genoptages . Hvis overvejer kollegium kandidater, har en Karriererådgivning center til rådighed for studerende brug fleste gymnasier. Prøv at kontakte skolens Karriererådgivning Center og tilbyde dine kontaktoplysninger for studerende at forfølge grader i beslægtede områder at tjene ekstra penge i løbet af sommeren. Du vil forhåbentlig blive kontaktet af et par ambitiøse studerende med en stor fremtid foran sig.