Babysitter: Kortvarig Babysitter Tips

Medicinske behov og bekymringer

Du må aldrig glemme dit barns følsomhed og allergier, men det betyder ikke, andre mennesker vil ikke. Når en ny person som en sommer babysitter bekymrer sig for dit barn du sørge for at fortælle dem om dit barns medicinske behov. Hvis dit barn har allergi lad din babysitter vide verbalt og holde et skriftligt dokument, der indeholder disse oplysninger, udstationeret i et meget synligt sted, såsom køleskab. Også omfatte nødopkaldsnumre og oplysninger om, hvordan man håndterer en allergisk reaktion, hvis dit barn er udsat for.

Babysitter Træning

Når du leje en babysitter, så spørg dem om uddannelse og erfaring, før du beder dem om at gøre et job. En populær babysitter-kursus udbydes gennem Røde Kors. Kurset lærer babysittere beslutningstagning færdigheder, grundlæggende business-færdigheder og sikkerhedsinformation blandt andre ting. Klasser er vist i mange samfund steder og koster så lidt omkring $ 20. Hvis du virkelig bond med en potentiel babysitter, der ikke har deltaget i denne klasse, kan det være værd at bruge tid til at betale omkostningerne i klassen for dem. Du bør også være opmærksom på, at førstehjælp certificeringer udløber som politikker og procedurer opdateres fra tid til anden.

Tutor-sitter

For en sommertiden babysitter, der ville være en bedre løsning end en vikar? Subs, ligesom de fleste lærere, sjældent vælger at arbejde på fuld tid i løbet af sommeren, og vil sandsynligvis være åben for deltid konsekvent arbejde. De andre fordele, du ville have, når forfølger denne rute er, at vikarer allerede har været igennem en baggrundskontrol gennem skoledistriktet, de arbejder for, har børnerelateret uddannelse og mange års erfaring. Som dit barns lærer, hvis de kan give dig navnene eller kontaktoplysninger på nogle af deres favorit erstatninger eller kontaktlinser erstatninger gennem skoledistriktet at finde en interesseret part.

Vikarbureauer

Et vikarbureau kan ikke være den mest almindelige måde at leje en babysitter eller barnepige, men det vil helt sikkert opfylde dine behov på kort sigt. Gå online for at finde vikarbureauer i dit område. Spørg efter deres satser, der kan omfatte annonceplaceringer til din ledige stilling, baggrund screening og interviewe potentielle kandidater. Være parat til at give detaljerede oplysninger om jobbet åbning du har. Du skal indsende en liste over jobkrav og præferencer vedrørende jobsøgende. Det vil være vanskeligt, hvis du ikke har indstillet timer og dage i ugen, hvor du vil kræve tjenester. Kommuniker hvad du vil og ikke vil være fleksibel, når det kommer til dine børns babysitter eller barnepige. Sørg for at du har givet vikarbureauet alle dine oplysninger i god tid, så de kan begynde at søge. Forvent ikke resultater inden dage. Vikarbureauer forsøger at fylde jobopslag med ansøgere, der bedst passer til jobbet. Hvis agenturet sender dig en person, du ikke får sammen med gå videre til den næste sitter eller barnepige. Denne mulighed kan tide du på kort sigt, indtil du finder en mere permanent omsorgsperson for dine børn.

Forældre Grupper

Forældre grupper for nye og erfarne forældre hjælpe folk udtrykke deres roller som mødre og fædre. I disse grupper forældre udveksle ideer og råd om opdragelse og diskutere hvordan man kan være en bedre forælder. Dette er det perfekte miljø til at diskutere din søgen efter en babysitter. Forældrerollen gruppe vil være i stand til at give dig en liste over deres egne posering eller råd om, hvordan til at ansætte en babysitter. Sørg for at følge op på de posering du høre om den passer til dine personlige og faglige behov. En babysitter, der passer til en familie måske ikke passer til din familie.

Efter skoleprogrammer

De fleste forældre får ikke uden arbejde på samme tid, at deres børn får ud af skolen. Selvom du kan stole på en babysitter, skoler over hele landet tilbyder relativt billige efter skole pleje programmer til deres elever. Efter skole programmer tilbyder dit barn en gruppe indstilling med kvalificerede instruktører og strukturerede aktiviteter. Hvis dine timer sidste sent ud på natten, kan du altid gøre børnepasning aftaler med en anden forælder fra gruppen af ​​studerende i efter skole program i et par timer. Du kan kombinere børnepasning og skole programmer for at sikre alle dine børnepasning behov er dækket med mennesker, der er blevet præ-godkendt, og som du kan stole på. Tjek din lokale skole for detaljer.

Samkørsel

De fleste forældre kan ikke lide at plop deres børn ned foran fjernsynet. Mødre og fædre er konstant på udkig efter aktiviteter og uddannelsesmuligheder for deres børn. De fleste forældre dog ikke har tid til at shuttle deres børn rundt til disse aktiviteter. Forældre kan hjælpe hinanden Spar tid og gas penge ved samkørsel. Sluk bildelingsordninger dage med en gruppe af forældre, der har børn, der gør lignende aktiviteter til dine børn. Som et team, kan forældrene være deres egen børnepasning i stedet for at leje en sitter på egen hånd.

Pensionerede slægtninge

Hvis dit barn har pensioneret bedsteforældre, kan dette være en ideel børnepasning mulighed. Men du behøver ikke antage, at de er villige og i stand til at gøre arbejdet, bare fordi de er pensionister. Det er normalt ret nemt at hyre en babysitter dine børns bedsteforældre ikke har tid eller energi til at tage sig af livlige børn. Når beder, sørg for at de ikke føler sig skyldig, hvis de siger nej. Hvis de gør baby sidde, tilbyde dem noget til gengæld, såsom havearbejde eller en tur til lægen eller købmand. Deres tid er lige så meget af et offer som din.

Gruppe Børnepasning

Meget på samme måde, at nogle forældre dækker hinanden ved børnepasning hinandens børn en gang imellem, kan en gruppe forældre babysitte hinanden i en gruppe indstilling. Fra et barns perspektiv kan det ses som en slummer fest eller bare en lille fest med venner. Fra en forælders synspunkt kan denne mulighed i stedet for at leje en sommer babysitter.

Mens den ene forælder tager gruppe af børn for aftenen, kan de andre tage en dato nat eller blot bruge timer af fri tid til at slappe af. Derefter den næste uge eller måned, afhængigt af det interval, hvor du vælger at rotere børnepasning, den næste forælder ville tage sig af det kidsby selv for en nat, så de andre forældre kan have en pause. Selvfølgelig, før eller senere din tur vil komme rundt og du vil have en gruppe af sjove-søger børn alle til dig selv. Hvis gruppen rotation er stor nok du kan få et par nætter væk fra før din tur ruller rundt.

Det ville være klogt at ikke tillade folk, du ikke kender meget godt ind i cirklen, indtil du kender dem bedre. Du bør også forsøge ikke at gøre en meget stor cirkel eller den forælder, der opholder sig hos børnene vil blive overbebyrdet og stresset. Hvis koordineret godt, kan alle nyde lidt fri og nogle juble, især om sommeren, når kiddos tilbringe mere tid derhjemme.

Hvor finder en sommer babysitter

Summertime kan være en blandet fornøjelse for babysitter arrangementer. Du bliver nødt til at finde ekstra dækning i løbet af dagen, men det er en perfekt mulighed for at afprøve kvarteret teenagere eller familiemedlemmer. Hvis det går godt, vil du have en ekstra sommer babysitter til at opfordre til aftener og weekender i løbet af skoleåret. Har du ikke nogen i tankerne? Har dit barn elsker at svømme? Få en liste over high school svømme team medlemmer og se, om nogen af ​​dem babysitte. Dit barn vil nyde sommeren, og være med en babysitter, der kan give ekstra vand sikkerhed. Det samme idé gælder, hvis dit barn er interesseret i kunst, videospil, eller golf. At finde en sommer babysitter, der deler en interesse med dit barn vil gøre sommeren sjovere for dem begge.

Lokale børnerelaterede Tidsskrifter

De fleste byer har barn relaterede tidsskrifter, der er ved at hæve dine børn. Dallas, for eksempel, har Dallas Baby og Dallas Child. Der er normalt en klassificeret sektion på bagsiden af ​​disse blade, der byder på alt fra brugt baby møbler til tøj til børnepasning. Kig gennem annoncer og leje en sommer babysitter eller barnepige. Forældre tidsskrifter har også oplysninger om forældrerollen grupper, som kan være meget nyttigt for nye forældre. Du vil også finde butikker og aktivitetscentre for børn og forældre i disse tidsskrifter.