Baby Travel: Rejser Baby Sikkerhedstips

Gør det selv Hotel Baby Proofing

Måske du har fået dit eget hele huset fuld af børnesikret låse, baby porte, og udløb dækker. Men når du er ude at rejse til nye steder, vil du ikke have den samme opsætning. Dog kan du ikke gøre så meget arbejde som du tror. Prøv disse enkle trin til Baby proofing dit hotelophold.

 1. Ring til hotellet du bor på og spørge, hvad slags af baby proofing udstyr, hvis nogen de har. Hvis hotellet tilbyder tjenesten, anmode om at få dit værelse barn proofed forud for dit ophold.
 2. Vurdere, hvilke yderligere elementer, du bliver nødt til at bringe, hvis nogen. Mulige Baby proofing poster omfatter outlet covers, vandhane covers, toilet låse og bi-fold låse hvis skabet åbnes som en bi-fold. En billig måde at børnesikret er at bruge piberensere til at sikre emner som draperier snore og malertape til at dække emner som stikkontakter.
 3. Når du kommer til hotellet, tage et par minutter til at gøre en inspektion. Kontroller skabe til eventuelle farlige genstande, der kan være tilgængelige for dit barn. Kom ned lav, og kigge efter små objekter, der kan være kvælning farer.

Godt råd: For nogle steder, der er sikkerhed barn godkendt, se på Safe Stay hjemmeside www.asafestay.com. De liste yderligere forslag til, hvad sikkerhedsrisici skal man passe på, samt barn-safe hoteller i større byer over hele USA.

Travel Sikkerhed og fly

Mange forældre vælger at tage af sted, med fly. Nogle spædbørn og småbørn kan bare ikke håndtere de lange bilture, og rejserute omfatter fjerne steder. Hvis du vil gøre nogle fly rejser med dit barn på slæb, er der nogle sikkerhedsforanstaltninger, du kan tage.

 • Federal Aviation Administration (FAA) siger det sikreste sted på flyet til baby er i sin egen plads i et godkendt fastholdelsesanordning. Dette gælder især i kraftig flyvning turbulens.
 • Hvis du beslutter dig for at købe dit barn en plads, så husk at FAA kræver autostole skal fastgøres på en vinduesplads. Husk, at din plads vil sandsynligvis være i midten.
 • De fleste amerikanske lavet bilsæder har FAA godkendt til brug på fly. Hvis du ønsker at dobbelttjekke, bør det sige, "FAA godkendt i henhold til 14CFR 21,305 (d), Godkendt til Aircraft brug". Udenlandske lavet sæder skal have et stempel af godkendelse fra deres regering eller FN. Men det er altid en god ide at dobbelttjekke med flyselskabet som bilsæder bredere end 16 "på tværs må ikke være på et flysæde.
 • Et alternativ til Autostol er den første sele børnesikringen er godkendt af FAA i 2006 til brug på kun fly. Bekymringer Enhed ved AmSafe Aviation, er en skulder sele og bælte til børn £ 22 til 44 pounds i vægt, så det er passende for de fleste ældre spædbørn, småbørn og småbørn.

Road Trip Sikkerhedsregler

Det er en færdig aftale. Du har truffet beslutningen om at gøre seks timers kørsel på tværs af to stat linjer for at komme til Grandmas hus til ferien. Kom der med rolige nerver er én ting, men få der sikkert er en anden. Vi har samlet nogle sikkerhedsregler vej tur for rejser med baby.

Regel # 1 - Læg altid dit spædbarn i en barnestol på bagsædet. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), det er det sikreste sted.

Regel # 2 - Hold dit spædbarn i en Autostol bagudvendt eller konverteres, indtil han / hun er mindst 20 pounds og et år gammel. Efter et år, eller efter din baby rammer £ 20 markør, kan du bruge en fremadvendt konvertible autostol.

Regler # 3 - Hvis du har en to-sæders bil - tage agt: den kraft af en airbag kan forårsage alvorlige personskader eller dræbe børn og spædbørn. Hvis du har mulighed for at slå din airbag fra i passagersædet, hvor dit barn vil være, så gør det. Det er den sikreste alternativ til at lide den ekstreme kraft en airbag, skal det anvende.

Regel # 4 - Aldrig nogensinde tage dit barn ud af hendes bil sæde under kørslen. Spædbørn og småbørn må græde og skrige, mens du kører i bilen sæde. Fjern ikke dit barn fra den ene stykke beskyttelse, der kan redde hans / hendes liv bør du komme ind i en bilulykke. Hvis hun er træt, sandsynligvis hun vil falde i søvn i de næste mange minutter. Hvis hun er sulten, trække bilen igen og fodre hende. Med fare eller gentage os selv, uanset hvad problemet, kan du altid stoppe bilen på et sikkert sted og deltage i til dit barn.

Regel # 5 - Før du kommer til vejen, så husk at kontrollere, at autostolen er korrekt tilsluttet til bilen, og at dit barn udnyttes sikkert. Husk disse tommelfingerregler:

 • En sikker bil sæde må ikke bevæge sig mere end en tomme i begge retninger.
 • Hvis din bil sæde har en tøjr og din bil sæde kan rumme det, bruge det. Det vil begrænse bevægelse fremad autostolen i tilfælde af et nedbrud.
 • Sørg for at dit barn er sikkert spændt. Selen skal sidde, men ikke bindende.

Nyttige tip: Hvis du har spørgsmål om montering af din bil sæde, kan du tjekke med en organisation som NHTSA. Deres hjemmeside på www.nhtsa.dot.gov har en liste over steder, du kan tage din bil til at kontrollere for korrekt installation.

Vær forberedt - The Travel nødcheckliste

Du er saligt drømmer om at tage en pause fra de daglige dødvande til rensning spytte-up fra den høje stol, og sejler til varmere vande på den længe ventede krydstogt. Men vent. Før du begynder at pakke dine tasker, at du har din nødcheckliste opdateret. I en sand nødsituation, vil du ikke ønsker at bruge kostbar tid at lokalisere væsentlige oplysninger. Her er en nødsituation tjekliste at holde tingene roligt:

Alarmnumre - Opret en liste over akutte kontakter. Dette omfatter din familie læge og medicinske kontakter mens du er væk fra hjemmet.

Forsikring information - have en kopi af din forsikring luftfartsselskab, journal nummer, og forsikring kontaktoplysninger. Det er også en god idé at finde ud af, hvad du er dækket for, og hvor, hvis du er uden for dit lokale område dækning.

Recepter -Sørg for, at du har nok til at vare hele turen eller en gennemførlig plan for at få mere medicin, hvis du har brug for det.

Baby Proofing - Uanset om du rent faktisk går i gang på et krydstogt eller trodset udendørs, kontrollere indkvartering af din destination i forvejen. Tænk over, hvad emner, du har brug for at bringe til at gøre barnet bevis dit ophold.

Immuniseringer - Spørg dine offentlige sundhedsmyndigheder om anbefalede vaccinationer, hvis du rejser i udlandet. Find ud af om nogen vacciner er passende for dig eller dit barn.

Nyttige tip: Glem ikke at inkludere kontaktoplysninger til mor, far og søskende nødsituation så godt. Forældre skal være ved godt helbred også!

Du kan oprette en lamineret henvisning kort med nødopkaldsnumre og din forsikring oplysninger samt, herunder din journal nummer og kontaktoplysninger. Pak henvisningen kort i din rejse førstehjælpskasse og derefter holde et andet sæt af oplysninger med dig. Lav en separat kort eller sætte det på din PDA.

Sammensæt en First Aid Kit til Baby Travel Safety

Uanset om du er ude at rejse på vejen for en weekend ud af byen eller tage et fly til en eksotisk locale, bør du øve baby rejse sikkerhed ved at sammensætte en førstehjælpskasse. En førstehjælpskasse bør have alle de grundlæggende funktioner, du har brug for i en snæver vending, hvis du har brug for at beskæftige sig med uheld eller sygdom. Det er altid bedre at være forberedt end at klatre rundt efter de ting, du har brug for, hvis dit barn bliver syg eller har brug for lægehjælp. En sjov måde at pakke det hele op i et barns madpakke. Få forsøg størrelser, når du kan for at eliminere bulk.

Ressourcer for Travel Safety

Du har gode intentioner. Du mener at gøre rejser så sikkert som muligt, men du er virkelig ikke sikker på hvor du skal lede. Tja, vi har fået, at dækket for dig. Uanset om du har brug for information om sundhedsproblemer, førstehjælp, eller internationale rejser, disse ressourcer er alle gode steder at finde ud af om rejser sikkerhed.

Centers for Disease Control og Forebyggelse
http://www.cdc.gov/travel/child_travel.htm
Find ud af alt fra, hvor længe du kan gemme modermælk til, hvordan du kan forebygge diarré hos små børn og spædbørn. Bekymret sundhedsmæssige spørgsmål vedrørende en bestemt destination? Du kan finde det her så godt.

Transportation Security Administration
http://www.tsa.gov/travelers/airtravel/children/index.shtm
For information om at komme gennem screeningsprocessen, hvad du kan og ikke kan tage på flyet, samt specifikke oplysninger pakning babymad, formel og modermælk, så tjek den Transportation Security Administration hjemmeside.

Amerikanske konsulære anliggender
http://travel.state.gov/family/family_1732.html
Hvis du er bekymret om rejser sikkerhed i udlandet, juridiske spørgsmål vedrørende rejser ud af landet med børn, finde amerikanske læger i et fremmed land, eller finde ud af, hvem de skal kontakte i tilfælde af en nødsituation, kan du finde alle de oplysninger her.

American Academy of Pediatrics - The American Academy of Pediatrics udsteder retningslinjer for autostol sikkerhed, fly rejser, og solbeskyttelse. Vi har medtaget et par links, som du finder nyttige for hjemmet og når du rejser.

 • Bil Sæder: http://www.aap.org/family/carseatguide.htm
 • Solbeskyttelse: http://www.aap.org/sections/media/SunSafety.htm
 • Vaccinationer: http://www.aap.org/healthtopics/immunizations.cfm
 • Sikkerhed og førstehjælp Tjekliste: http://www.aap.org/healthtopics/safety.cfm

Opret din egen rejse First Aid Kit

Uanset om du rejser på en weekend tur ud af byen eller tage et fly til en eksotisk locale, har et kit rejse førstehjælp på hånden, du kan smide i kufferten. En førstehjælpskasse bør have alle de grundlæggende funktioner, du har brug for i en snæver vending, hvis du har brug for at beskæftige sig med uheld eller sygdom. Det er altid bedre at være forberedt end at klatre rundt efter de ting, du har brug for, hvis dit barn bliver syg eller har brug for lægehjælp.

Vores forslag? Pakke det hele op i et barns madpakke - det er sjovt, let at få øje på, og helt selvstændig. Få forsøg størrelser, når du kan for at eliminere bulk. Her er en liste over de grundlæggende for din rejse førstehjælpskasse:

 • Førstehjælp guide - Få en gearet til børn og spædbørn.
 • Recepter - Hvis dit barn har nogen recepter, skal du sørge pakke dem. Også omfatter lægens telefonnummer og en oral sprøjte til at give medicinen.
 • Termometer - Hvis dit barn får feber, skal du være i stand til at kontrollere så hurtigt som muligt for at sikre den rigtige medicin administreres næste.
 • Antibiotisk salve - det vil hjælpe helbrede sår og skrammer samt afværge infektion.
 • Væske Sæbe- Brug denne nydelig pakke til at rydde op sår og skrammer, samt eventuelle Baby uheld.
 • Sterile bandager - Brug dem til at stoppe blødningen fra små sår og skrammer. Petite runde eller ovale former er perfekte til spædbørn.
 • Infant acetaminophen - Brug Børns Tylenol eller tilsvarende. Brug dette til at lindre feber samt smerter fra begyndervanskeligheder, forkølelse, influenza eller skoldkopper.
 • Gas Reliever - Pack Baby Mylicon eller dens generiske ækvivalent. Hvis dit barn har gas smerter, vil dette hjælpe med at lindre den.
 • Pedialyte - Hvis dit barn har diarré eller dehydrering, vil du ønsker at genopbygge hendes væsker.

Nyttige tip # 1: Du kan købe kendte mærker som Tylenol eller Mylicon, men hvis du vil spare lidt penge, gå til apoteket og få den generiske ækvivalent.

Nyttige tip # 2: For at spare plads, købe en kasse med Pedialyte fryseanlæg pops. De kommer ikke frosne, så du kan pakke et par 2,1 ounce pakker i din førstehjælpskasse.

Til din sundhed - And Baby

Rejser med et spædbarn eller lille barn betyder, at du vil være at støde en stor miljøforandringer og mulige rejserelaterede risici. Men hvis du tager de rigtige forholdsregler, er der ingen grund til, at din rejse ikke skulle være skader og sygdomme gratis. Vi har samlet nogle råd om at holde dig og din baby sund.

 • Den øverste rapporteret barndom sundhedsproblemer som følge af rejser, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC), er diarré, malaria og ulykker på grund af motorkøretøjer og vand. For dem, der besøger verdens lande tredje, børn er i risiko for at få malaria eller tuberkulose.
 • Hvis dit barn ammer, har du en indbygget løsning til at forhindre sygdomme fra mad og vand. Diarré kan udliciteres gennem en forurenet vand kilde.
 • Hvis du rejser i et land, hvor vandforsyningen er tvivlsom, din bedste chance er at bruge renset eller flaske vand til at vaske dine hænder, børste tænder, og forberede spædbarn fødevarer og formel. Husk at undgå isterninger, hvis du ikke er sikker på om vandkilde.
 • Malaria er en sygdom, der overføres af kvindelige Anopheles myg og forekommer oftest i tropiske og subtropiske områder. Afrika, Asien, Mellemamerika og Sydamerika har statistisk næret højere tilfælde af malaria transmission, ifølge CDC. Brug af myggenet, som bor på screenede områder, og under anvendelse af myg bredbånd er effektiv til at holde myggene ude. Hvis du beslutter at bruge DEET produkter, American Academy of Pediatrics (AAP) anser produkter med op til 30% DEET sikkert for spædbørn over to måneder. En koncentration på 50% af DEET skønnes sikkert for voksne. For mere information om forebyggelse og behandling, konsultere CDC hjemmeside (cdc.gov) eller din sundhedspleje udbyder.
 • Den øverste dødsårsag hos børn, der rejser er bilulykke. Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det barnesæder. For mere information om, hvordan du holder dit barn sikkert, henvise til vores tip, "Road Trip Sikkerhedsregler".
 • Den anden dødsårsag hos børn, der rejser er ved at drukne. Mens vi bestemt ikke ønsker at blive sygelige her, ønsker vi at gøre dig opmærksom på de farer. Når du rejser, skal du følge alle de samme forholdsregler, du ville derhjemme. Efterlad aldrig et spædbarn eller lille barn uden opsyn omkring vand - også selvom det er kun to inches dyb.

Nyttige tip: Myg fodre primært mellem solnedgang og solopgang, bør så ekstra omhu i disse timer for at undgå kontakt.

Børnepasning og Travel - Sådan at vurdere, hvad er bedst

Det er ikke altid let at forlade dit spædbarn i pleje af en anden. Især når du er ude at rejse, du ønsker at sikre, at du forlader din baby i de bedste hænder. Børnepasning kan komme i form af agentur leverede barnepiger, børnepassere til leje eller børnepasning programmer på resorts og hoteller. Hvis du har en barnepige, du kan medbringe på din rejse, stor. Men for alle andre, der har brug for børnepasning, har vi sammensat nogle ting, du bør overveje, når overvejer børnepasning væk hjemmefra.

 • Sørg for at have børnepasning på plads længe før du når frem til destinationen og gøre en bekræftelse, før du ankommer.
 • Gøre baggrunden forskning i barnepige, babysitter, eller agentur du bruger i forvejen. Spørg familie og venner for anbefalinger. Prøv online forælder bestyrelser.
 • Hvis du ansætter en person, skal du sørge for du taler til hende forud for tid og få referencer. Hvis det er et agentur eller børnepasning program, interviewe instruktøren.
 • Hvis du ansætter en barnepige eller babysitter, spørge, om hun er CPR-certificeret, hvor meget erfaring, hun har, hvad aldre hun arbejdet med, og om du føler, at hun vil være en god pasform til dit barn. Rabat aldrig din mavefornemmelse.
 • Hvis du arbejder med et børnepasning program, du også nødt til at finde ud af forholdet mellem børnepasning udbydere til børn, hvad nødvendigheder gør de giver, hvilke aktiviteter er inkluderet, og hvilke timer de er tilgængelige.
 • Sidst, men ikke mindst, finde ud af, hvad du vil betale, og etablere et bestemt antal timer.