Baby Travel: Baby venligt Vacations Tips

All Inclusive ferie for familier med babyer

Har du drømt om at slappe af på de sandede kyster Ixtapa, Mexico? Eller måske udforske terrænet omkring Saint Ambroggio i Frankrig er mere din stil. Lyd umuligt med et spædbarn? Ikke helt. Med en altomfattende ferie, kan du besøge eksotiske steder, tage baby med dig, og kunne nyde nogle meget nødvendige par tid.

All-inclusive ferier er selvstændige ferieområder. Den komplette pakke indeholder generelt indkvartering, mad, drikkevarer og aktiviteter. I tilfælde af familievenlige all inclusive ferier, får du den ekstra bonus af tilgængelig børnepasning og programmer til spædbørn, børn og teenagere.

Ifølge Staci Blunt, ejer af Family Friendly Ifølge Staci Blunt, ejer af familiehoteller Ferie er det bedste all inclusive ferie resorts, der drives af strande og Club Med, blot fordi de har programmer, der appellerer til familier. Faktisk Club Med giver pre-screenet børnepasning til spædbørn så unge som 4 måneder gammel. Strande har certificeret barnepiger til babyer i alle aldre - selv nyfødte. På dette notat, ville vi være temmelig overrasket over at finde en mor klar til ferie med hendes nyfødte.

Går On The Babymoon

Alle ved, hvad en bryllupsrejse er, men nu er der den babymoon. Hvad der præcist er en babymoon, kan du spekulerer? Det er et ord opfundet på grund af det stigende antal par, der beslutter at tage en ferie lige før baby ankommer - som en slags sidste "hurra", før forældreskab. Babymoons typisk tale om ture, der er truffet i den anden og tredje trimester af et pars graviditet. Og det er ikke nødvendigvis en marketing gimmick fra rejsebranchen. Ifølge en undersøgelse udført af Liberty Travel, næsten 60% af de adspurgte forventningsfulde par tog en planlagt tur før babyens ankomst. Så hvis du tænker på at planlægge det sidste tilflugtssted før babyens ankomst, er du i godt selskab.

Så mange resorts, så lidt tid

Der er en række forskellige all inclusive resort steder, du kan prøve. Men husk ikke alle af dem har børnepasning og programmer for børn og spædbørn. Hvis du har din seværdigheder indstillet på en tropisk ferie, er der en række steder i hele Nord- og Sydamerika samt Europa for at vælge fra.

Club Med (www.clubmed.com) har flere resorts specielt gearet til familier. Disse ferier Club Med har Baby Club Med programmer, til spædbørn 4-23 måneder. For et ekstra dagligt gebyr på $ 40 per dag, kan du placere dit barn i børnepasning programmer med CPR uddannet barnepiger. Forældre har givet os rave anmeldelser på Club Meds i Ixtapa, Mexico, Cancun, Mexico, og Punta Cana, Den Dominikanske Republik. The Club Med Cancun har haft en nylig Køkkenombygning og ord er, at det er ganske rart!

Strande (www.beaches.com) feriesteder er alle gearet til familier. De giver også barnepiger, der er certificeret som børns udvikling specialister gennem akkrediterede amerikanske universitetsuddannelser. Deres yngste program henvender sig til nyfødte gennem småbørn op til 23 måneder. Strande har nogle godt betragtes steder i Caribien, herunder Jamaica, Negril, og Turks og Caicos. Hvis du leder efter en mere fornemme omgivelser, nogle folk finde Strande resorts at være en smule mere luksuriøse generelt.

Familie Camps til hele banden

Planlagte aktiviteter, måltider, logi, børnepasning, og en familie atmosfære i en udendørs indstilling. Lyde som noget du ville være op til? Du kan have alt dette, hvis du beslutter dig for at tage din ferie på en familie lejr. Familie lejre er lidt ligesom sommerlejr for hele familien. Hvis du søger efter en ferie, hvor du kan nyde udendørs og har et program på plads for alle dine børn, kan familie lejre være en ferie, bør du begynde at planlægge. Vi fandt to pletter, som du kan bringe selv den mindste af babes:

Shady Creek Family Camp & Conference Center - Det er ved foden af ​​Sierra bjergene i Californien nær Yuba River. Du kan finde adgang til et væld af udendørs aktiviteter som bueskydning, sejlsport og vandreture. Hvis du virkelig turde, prøv "Leap of Faith" reb kursus; vil du klatre over 55 meter høj i træerne, gå på en planke, og tage en 10-fods spring for at fange en trapez bar. Værelserne er ikke alt for lurvet, enten. Vælg mellem fjeldhytter med udsigt, unikke dome formet hytter modelleret efter indianske Boliger, eller bo på deres Crescent Lodge. Og ja, der er programmer til spædbørn og individuel babysitter så godt.

Santa Barbara Family Vacation Center - ligger på universitetet i Santa Barbara (UCSB) campus, denne familie lejr er fantastisk til sports-minded familie. Vælg mellem aktiviteter som cykling, surfing, golf, og kajaksejlads. Hvis du vil have lektioner, de tilbyder dem så godt. Om aftenen er der aktiviteter som Casino nat eller mulighed for en aften i byen i Santa Barbara. Om natten, går på pension til en af ​​UCSB campus indkvartering. Du kan vælge fra en af ​​deres 2-4 værelses suiter. Spædbørn så unge som en måned gammel har børnepasning og kan bo i deres eget værelse under naptime.

For flere steder i landet, så tjek nogle af KFUM familie lejre.

Tyler Place Family Resort

Hvordan virker en tur ud til en altomfattende resort, hvor du kan cykle, kano, eller windsurf mens uddannet børnepasning personale tendens til barnet lyd? Sådan et sted findes i USA - på Tyler Place Family Resort. Indstil midt 165 hektar jord i Highgate Springs, Vermont, det Tyler Place Family Resort er et familieejet facilitet, der har eksisteret siden 1933. Ud over de mange sportsfaciliteter tilbud som volleyball, fodbold, basketball, yoga, og racquetball, forældre har mulighed for aftener med levende musik, bål, og organiserede sociale arrangementer. For dem, der nyder vandaktiviteter, tage hele banden ud på en afslappet kano vej eller tage en sejlads lektion.

Der er noget for børn og den mindste af babyer så godt. De har programmer til nyfødte gennem teenageårene. Programmer til spædbørn op til 18 måneder omfatter tilgængeligheden af ​​en forælders hjælper, alder passende legeaktiviteter, og udviklingsmæssige legetøj. Du kan lade den bærbare krybbe og høje stole i hjemmet så godt, fordi de har næsten alle vare og stykke udstyr du kunne brug på dit ophold.

Familier er så enamored med Tyler Place Family Resort, har de tendens til at komme tilbage år efter år, så hvis du ønsker at gå, er du nødt til at booke lang tid i forvejen. For mere information om priser og når du kan bo, så tjek deres hjemmeside på www.tylerplace.com.

Store Picks For Family Friendly Stays

Nogle steder hævder at være familievenlig. Men der er mere at tilbyde indkvartering, der er modtagelige for folk med babyer og børn end blot at lade dem blive. Vi har fundet et par steder har du en hård tid forlader fordi virksomheden virkelig går ud af sin måde at gøre folk med børn føler sørget for. Her er de:

The Bed and Breakfast: Ikke alle brød og morgenmad er børnevenligt, men for dem, der gerne den intime service og karakter, er det et perfekt valg, hvis ejerne velkommen børn med åbne arme. Prøv Holly Tree Inn, der ligger i Point Reyes, Californien. Book en af ​​deres børnevenlige hytter og derefter sluk børnepasning med din ægtefælle til en aftale med massør. Tag et Pilatus lektion eller anmode om en vin og ost kurv skræddersyet til to.

Det fornemme hotel - At gå til en fornemme hotel straks fremtrylle billeder af opadvendte næser på børn kører under opsejling og babyer har en nedsmeltning. Men der er nogle high-end hoteller, som gør omfavne børn. The Four Seasons Hotel New York har store frynsegoder som gratis ophold for børn under 18 år, childproofing efter anmodning, og brugen af ​​gratis vugger, klapvogne og flaskevarmere. De tilbyder endda legetøj, spil og malebøger.

The Resort - have en baby betyder ikke opholder sig på en udvej er udelukket - især når det er en udvej catering til familier. Woodloch Pine Resort i Hawley, Pennsylvania, tilbyder næsten noget for alle i familien. Tænk på det som en udvej med de aktiviteter, som en fuldskala udendørs lejr ville tilbyde. Vælg dit ophold på et standard værelse eller spendere med gæst hjem indkvartering. Børn under 3 bor gratis, så længe de er campingpladsvirksomhed med to voksne.

Familiehoteller indkvartering til Baby

Når du rejser med et spædbarn, du ønsker at bo på opholdsrum, der er familievenlig. Læs videre for at finde ud af, hvad man skal kigge efter, og hvor du kan finde nogle gode steder at bo for din næste familieferie. Familievenlige boliger omfatter hoteller, som har nogle af eller alle tilbyde følgende:

  • Gratis hotelophold for børn under 18 år
  • Værelser med layouts til at rumme familier som suiter og køkkener
  • Gratis vugger, klapvogne, baby shampoo og flaskevarmere
  • Childproofing efter anmodning
  • I værelset børnepasning

Hvis du undrer dig over, hvor de skal lede efter indkvartering, der vil gøre dig og baby føler sig hjemme, er det normalt en sikker satsning at tjekke med hoteller rundt familie resort områder som Orlando, Florida og Anaheim, Californien. Du kan finde en overflod af steder at bo, der tilgodeser specielt til familier. Nogle hotelkæder består næsten udelukkende af suiter. Typisk finder du familievenlige indkvartering blandt følgende hotelkæder:

  • Holiday Inn
  • Residence Inn by Marriott
  • Embassy Suites
  • Loews Hotels
  • Hyatt Resorts

Nyttige tip: Udover de større hoteller, prøv Condo leje, ferielejeboliger, hytter, og brød og morgenmad for indkvartering, der kan være familievenlig.

Road Tripping med Babies

Af Miranda B

Private rejser køretøj typisk foretrukket at rejser på fly, bus eller i tog, når du har et spædbarn på slæb. Udnyt de bekvemmeligheder af vej- udløsning ved at stoppe ofte for at give dit barn en pause fra en autostol. Rastepladser og lastbil stopper dot motorveje, og de giver alt hvad du behøver fra kulisser på rastepladser for brusere på lastbil stopper.

Når road underspænding med babyer, har planer om at køre, når barnet sover. Hvis dette ikke er muligt, siger fordi du kører solo, tack på en ekstra 8 timers køretid for hver 24 på vejen. Udover at sove for dig selv, skal du stoppe hver time på et minimum for bleskift, fodringer og spille tid.

Planlægge med pakning, som du får brug for masser af ting bare for din baby. Hvis du har planer om at stoppe undervejs på venners huse eller hoteller, spørge, om de har større ting, som du kan bruge, mens der, såsom krybber og kravlegårde. Medbring legetøj, der er nye for barnet, samt et par favoritter, såsom udstoppede dyr eller sikkerhedsforanstaltninger tæpper. Klæd dit barn i behageligt tøj og i lag, så du kan skalle af lag eller ændre bleer med lethed.

Gem en kopi af barnets fødselsattest og Social Security-kort til at give identifikation i tilfælde af en ulykke. Hvis du krydser grænser, forskning kravene til babyer pas. Også, hvis du rejser som en enkelt forælder, du vil højst sandsynligt brug for et dokument af tilladelse fra barnets anden forælder om, du har tilladelse til at tage barnet ind i et andet land.

The Snow Trip - Whistler

Bare fordi du har et spædbarn betyder ikke, du er nødt til at kysse din sne ture farvel. I virkeligheden, hvis du går til en familievenlig by med børnepasning på plads, vil både mor og far kunne tage på skiferie. Ikke sikker på hvor de skal gå? Prøv Whistler Blackcomb (www.whistlerblackcomb.com) i British Columbia, Canada. Udover muligheden for at stå på ski eller snowboard på over 8.000 hektar af sne på en berømt skisportssted, har du også adgang til et overdådigt udvalg af restauranter fra pizzeriaer til franske køkken.
Familier kan vælge fra næsten enhver form for bolig til rådighed - store hoteller, brød og morgenmad, ejerlejligheder og sommerhuse er rigelige i området. Mange af dem er inden for gåafstand til butikker, steder at spise, og skiløb gondoler.

Den bedste del? CPR certificeret pædagoger vil se dine børn, der er overalt fra tre måneder til fire år. På grund af populariteten af ​​børnepasning program, behøver forældrene skal reservere en stedet tidligt, så det er bedst at planlægge din rejse så langt i forvejen som muligt.

Fire Fabulous Ferie, der ikke er familie venligt

Nogle gange kan en ferie idé kommer til at tænke, at måske lyder tiltalende, men er bare ikke et godt valg, når det kommer til at bringe barnet sammen. Selvom vi stoler på dig alle har opsat dømmekraft, når det kommer til at afgøre, hvad turen ville og ikke ville være passende for dit barn, vi troede, vi ville smide i vores liste over fire ellers store ferier, der ikke er familie venlig - bare i tilfælde.

Måske har du altid været den eventyrlystne type, og du bare afskyr at opgive de høje adrenalin livsstil. Mere magt til dig! Men hvis din ferie indebærer skalering stejle klipper, trekking sub frostgrader, og nærmer arktiske dyreliv, det er ikke en familie venligt ferie.

Vi mener strand ferier og travlhed rejsende, der kommer sammen for at fejre en ny sæson er en fantastisk ritual. Cancún er en ferieby med fantastiske strande og et aktivt natteliv. , Rejser imidlertid ud til byen under spring break med et spædbarn på slæb når området vrimler med partygoers - ikke en god familieferie.

En tur ud til Kina for at se 11 byer om 14 dage, komplet med 10 planlagte dagsture lyder som en kultur berigende én gang i en lifetime oplevelse. Men det er svært nok for voksne at gøre det gennem sådan en hvirvelvind eventyr, endsige et spædbarn, der som døgnet rundt fodring og sovende behov.

En bil road trip fra kyst til kyst gennem ørkener, bjerge, små byer, gården lander, og bymæssige byer i en uge kan være en blast - hvis du ikke behøver at bekymre dig om at stoppe for fodringer, bleskift, braklægning naptimes, og andre babypleje behov.

Sig Aloha, Baby!

Varme vand. Tropiske briser. Og alle moderne bekvemmeligheder for at gøre din rejse meget mere komfortabel. Hvis det lyder så godt for dig som det gør for os, planlægge en tur med din baby til Hawaii. Men ikke bare plukke nogen ø eller placering. Der er et par, der er perfekte til at bringe små på slæb.

Ka'anapali Beach - Beliggende på den vestlige del af Maui, er det et godt sted for familier med en baby. Du kan få adgang til hvide sandstrande, og blide bølger - perfekt til at tage små. Ikke nok med det, vil du besøge en udvej område udøver berømte snorkling muligheder. Ka'anapali Beach toppede listen i 2003, da USAs bedste strand, ifølge Dr. Stephen P. Leatherman. Bo på et af de luksushoteller og gøre dit hjem væk fra hjemmet på familievenlige condo ferielejlighed.

Baby Beach - Dette område er en anden stor Søg på de vestlige kyster af øen Maui. Det rolige vand på Baby Beach gør det til et populært område for familier med små. Et beskyttet område holder bølger går ned i og den flade strækning af sandet område gør den ideel til de mindste. Forældre kan vælge ferielejeboliger eller resort hotelophold og alt der imellem.

Travel Family Heats Up

Hvis du overvejer familien rejser, er du i godt selskab. Ifølge en landsdækkende meningsmåling på tværs af USA, næsten 80% af rejsebureauer citeret familien rejser som den hurtigst klatring rejse tendens. Selvom vi kender dem af jer, der er interesseret i at tage baby med dig på en tur sandsynligvis ikke tænker at udsætte dit barn til forskellige kulturer og skikke - andre forældre er. Rejsebureauer citeret at rejse var på fremmarch, fordi forældrene ønskede at lære deres børn om livsstil i andre lande. Selvfølgelig bonding oplevelse, der kommer sammen med rejser er et stærkt punkt for at gå på en tur så godt.

Så hvad betyder det for dig, som forælder til et spædbarn? Det betyder, at for 2007 og derefter, hvis du tænker på booking på populære beliggenheder eller i sommermånederne, book tidligt! Anbefaler Staci Blunt af familievenlige Travel du planlægger seks måneder forud når det er muligt. For ferie, kan du overveje at planlægge endnu længere frem, hvis du kan. Hvis du rejser i lavsæsonen, det er når du ikke behøver at planlægge så langt frem. I så fald Ms Blunt føler planlægning tre måneder før tid er en sikker satsning.

Lidt inspiration til din Babymoon Getaway

Rejsebranchen siger par er at pakke deres tasker og gå en tur - før baby ankommer. Dette kan være så simpelt som en overnatning getaway til ugelange resort ophold. Vi synes det er en god ide, også. Par kan tilbringe noget kvalitetstid sammen, at komme væk fra det hele før ankomsten af ​​baby. Vi har fået et par prøve ideer til dem af jer der overvejer en sidste tilflugtssted.

Nogle hoteller har tilbudt pakker specifikt rettet mod den babymooning par. For eksempel har den St. Regis Hotel tilbudt en "Last Hurrah" pakke komplet med tema dvd'er, hans og hendes massage, og en "cravings menu" for disse sent nat snacks. For at finde sådan en pakke i nærheden af ​​dig, skal du kontakte dit rejsebureau.

En anden vej at gå er at skabe din egen prøve pakke. Bestil din egen romantiske flugt til et sted som Carmel By The Sea. Bo på det historiske Cypress Inn, bog reservationer på den charmerende Casanova Restaurant, og tilbringe dine dage besøger butikkerne og slappe af på stranden.

Gå tropiske til en Caribien ferie. Peter Island Resort i Caribien kan tilbyde begge forældre til at være spa-behandlinger, stranden suite, og miles af sand. Nyd en picnic udenfor og nyde den afslappende ro i turkise vand, skyggefulde palmer og hvide strande.