Baby Travel: Baby Travel Tilbehør Tips

Klapvogn tilbehør i al slags vejr

Når du rejser, er det altid en god idé at finde ud af om de klima- og vejrforhold for din destination i forvejen. På den måde kan du være parat til at klæde både dig og baby passende til turen. Hvis du bringer en klapvogn, huske på, at med et par tilbehør, kan du beskytte dit spædbarn fra mange af de elementer. Nogle klapvogne kommer med dette tilbehør, men hvis din gør ikke, kan du altid finde dem på en klapvogn specialforretning eller en af ​​de store spædbarn detailhandlere, ligesom babyer R Us.

Foot Muff - Mange af de bedre klapvogn linjer kommer med disse, men hvis din gør ikke, kan du altid købe en separat. Ideel til koldt vejr dage, boot cover tillægger gennem selen af ​​din klapvogn og ombrydes omkring din baby eller lille barn for varme. JJ Coles gør en version til spædbørn samt småbørn, der passer til de fleste typer af klapvogne.

Rain Cover - Hvis et regnslag følger med din klapvogn, vil du sandsynligvis snap det på for en brugerdefineret pasform. Det giver et klart vinyl skygge for at holde regnen ude, men lad barnet nyde udsigten. Hvis du skal købe det separat, kan du få en one size fits mest udgave, som hviler på toppen af ​​din klapvogn. Især for baby på Babies R Us gør klapvogn regn dækker.

Sun Shade - Disse kan snap på din klapvogn meget gerne en regnslag gør, hvis din klapvogn kommer med den. De bedste af dem er UV filtreret for at holde solens skadelige stråler væk fra dit barn. De er typisk lavet af et blødt vævet stof, der forhæng over din klapvogn og tillader dit spædbarn til at se ud.

Sun Canopy - Næsten alle klapvogn har et solsejl med undtagelse af nogle af de mest basale paraply klapvogne. Men hvis du nogensinde har leget med en af ​​disse, du ved, det tager en vis justering i hele din tur til at holde solen ude. Kort for at bruge et tæppe til at dække barnet op, hvis du ønsker at gå baldakinen rute, kan du købe en baldakin vedhæftet fil, der vil blokere meget mere sollys end en standard klapvogn baldakin vilje. Protect A Bub laver en baldakin skygge vedhæftet fastholder synlighed for dit barn samtidig solbeskyttelse.

Myggenet - Hvis du går et sted tropiske hvor myg er bugne, det er en praktisk klapvogn tilbehør at have. Det er typisk en mesh stof med fæstner tæt til din klapvogn via en elastisk bund. De er meget mere almindelige på europæiske modeller af klapvogne, men du kan købe dem separat. Se om din klapvogn producenten bærer dem. Hvis ikke, baby-forhandlere eller steder, der sælger udendørs gear bære dem.

Klapvogn Tilbehør at holde dig organiseret

Når du er på farten med din klapvogn, det er altid rart at have et sted at stash dine ting i en bekvem, organiseret sted. Dette gælder især, hvis du sprint gennem lufthavnen med dit barn til at få porten; du ønsker at have alle dine dokumenter på hånden, når du får der. Hvis du leder efter klapvogn tilbehør, der vil holde dig fra at jonglere en drink i hånden og rejsedokumenter i den anden, kan du prøve en af ​​disse smarte organisatoriske tilbehør til din klapvogn.

Bære dig Milan Deluxe Klapvogn Organizer ($ 40) - bære dig gør en linje af praktiske organisatoriske poser til klapvognen, herunder kopholdere, sadeltasker, og arrangører. Deluxe Klapvogn Organizer plads til to kopper - en sippy for din tot og en drink til dig. Men det giver også en stor pose mesh og mindre arrangørerne til papirer, nøgler, små stykker legetøj, og enhver anden løs emne, du har brug for at gemme. Det tillægger bagsiden af ​​din klapvogn og er konstrueret af en nylon mesh materiale. Det virker pænt for rejser, fordi det packs flad og vil kollapse med din klapvogn også.

Spring Hop Dash - Skip Hop gør organisatoriske værktøjer til moderne forældre, fra en skulpturel aftapper tørrestativ til ble poser, der gør double-duty som Stoller poser. Vi gerne Dash fordi det ser bedragerisk som en messenger taske, men det tillægger bagsiden af ​​din klapvogn med sin egen klapvogn stropper. Plus det er den ideelle størrelse til boarding på et fly, men har plads nok til alle dine væsentlige. Der er i alt 10 lommer til at holde dig organiseret samt praktisk udvendige lommer, der vil passe sutteflaske.

Fire Nifty produkter for rejser med baby

Gadgets er ikke kun produkter, som du bruger til de daglige opgaver. De er produkter, som du bruger til de daglige opgaver, der er godt designet og tage et nyt spin på en eksisterende koncept. Her er blot et par stykker, du måske ønsker at afprøve til din næste rejse baby rejse tur:

Zuca ($ 130-145) - nogensinde brug din bagage som sæde? Nogensinde vil bruge din bagage som et sæde, men bare ikke kunne fløj det? Denne hjul bagage fungerer som et sæde samt carry-alle for jeres rejse gear.

Teeny Håndklæder ($ 8 for fire-pack) - Hvis du nogensinde bekymret om at have plads til lager håndklæder til aftørring dit barns hænder rene, bekymre ikke mere. Disse teeny håndklæder rigtig kommer i en petite pakke - en nøglering dispenser, der kan knytte til din ble taske eller klapvogn.

Teeny Pads ($ 7) - For rejser og på farten, vi gerne produkter, der pack små. Teeny puder er faktisk en ble skiftende pad, der kan maskinvaskes, pakker petite, og klip på din ble taske eller klapvogn.

Diaper Bridge ($ 40) - Når der er bare ikke et puslebord rundt, dette produkt gør op for det ved at binde sig til en vask. Det lyder mærkeligt, men hvis du nogensinde har været til et offentligt toilet uden en skiftende station og havde brug for at ændre barnets ble, vil du indse betænksomhed lagt i dette produkt.

Klapvogn Tilbehør du ønsker at få

Nogle klapvogn tilbehør vil gøre dit liv lettere. Vi har fundet nogle klapvogn tilbehør, du ønsker at få for dig selv, fordi de er lige så genial, som de er praktisk:

Lascal Buggy Board - Denne smarte platform med hjul tillægger bagsiden af ​​din klapvogn og giver en temmelig jævn kørsel for småbørn og yngre børn. Hvis du har behov for at transportere et andet barn som dæk let Walking, dette produkt gør at komme fra et sted til et andet meget lettere.

Junior Sunshade - Har du forsøgt at justere klapvognen baldakin lige så, og du kan aldrig få det til at give den rigtige solbeskyttelse? Få en Junior parasol. Dette produkt giver dit barn ekstra dækning fra solen med en rating på 50 + ultraviolet beskyttende faktor (UPF). Den bedste del? Det selv ser godt over din regelmæssig klapvogn baldakin.

Padded paraply klapvogn Bag - Tag din klapvogn sammen til lufthavnen? Du ønsker at beskytte din klapvogn, hvis du har besluttet at tjekke det i. JL Childress Padded paraply klapvogn taske kan rumme mest letvægts klapvogne og paraply klapvogne, holde dem beskyttet. Brug polstret skulderstrop for let transport.

Klapvogn tilbehør lavet specielt til baby

Der er en hel række af tilbehør derude du kan tilføje, der er rettet mod dit spædbarn komfort og underholdning. Spørgsmålet er, hvad vil du vælge fra det store antal af klapvogn tilbehør lavet specielt til baby? Her er en liste over nogle af vores picks.

Toy Bar - Få et stykke legetøj vedhæftet fil, der forbinder til din klapvogn eller babystol. Tiny Kærlighed gør en bue med tre dinglende tegn i farver og former, at babyer elsker. Enhver klip på legetøj, der er interaktiv, spiller musik, og kommer i lyse, sjove farver, fungerer godt.

Klapvogn Bootcover - Dette tilbehør er lavet specielt til baby og er den perfekte klapvogn tilbehør til at holde små varme. Du skal blot vedhæfte klapvognen bootcover til din klapvogn, og du fjerne behovet for eventuelle tæpper. JJ Cole gør en, der har en shearling inderfor at holde små varme.

Bærbare Mobil - Mobiler er ikke kun for krybber. Få en bærbar mobil og sæt den på din klapvogn eller spædbarn bil sæde. Du kan holde din baby eller lille barn underholdt længe nok til at komme igennem kassen linje. Prøv Sassy Mobile Caterpillar som lægger med en stærk sugearm og lader dit barn interagere med farverige dinglende legetøj.

Ekstra Car Seat Baser at spare dig tid

Når du er ude efter et spædbarn bil sæde, behøver du ikke at bekymre dig om autostol baser. Din bil sæde vil komme med en. Men hvis du har mere end én bil, og du ikke ønsker at bekymre sig om at blande det hele set-up fra en bil til en anden eller begrænse hvilken bil du kører dit barn i, overveje at få en ekstra autostol base. Bil sæde baser er temmelig overkommelige og hvis du lægger en i hver bil, alt du skal gøre er at fastgøre dit barn i hendes spædbarn bil sæde, snap den i bunden af ​​uanset hvilken bil du gerne vil tage, og du ' re klar til at gå.

Klapvogn Products For On The Go

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne købe en klapvogn, der ville komme med hver enkelt funktion, du nogensinde kunne vil og har brug for? Da denne klapvogn ikke findes, foreslår vi, du tilpasse din at få alle de unikke tilbehør, som vil gøre dit liv lettere, som du hjul din tot under dine rejser. Her er nogle picks:

Klapvognen Båre ($ 15) - Lige prøve at styre en klapvogn med den ene hånd gennem lufthavnen, mens du rent faktisk er transporterer din cranky toddler i den anden? Hvis du har en designet med sådan overlegen manøvredygtighed, har du fået en stor sæt hjul. For dem, der har brug for lidt hjælp, denne vedhæftede fil kan du styre med den ene hånd uden problemer.

Sit n spadseretur med Solskærm ($ 219) - OK. Dette er ikke ligefrem et tilbehør per se, men det er et godt produkt til rejser, som vi ved gør en masse forældrenes liv lettere. Det fungerer som en bil sæde og konverterer til en klapvogn - bare puffe håndtaget og ud kommer de optrækkelige hjul. Den er perfekt til brug på flyet og derefter skalten gennem lufthavnen. Vi kan godt lide den med parasol, hvis du tager dit barn udendørs.

Håndfri Jogging Klapvogn Adapter med Stroll Smart ($ 50) - Hvis du jogger med baby, vil dette tilbehør gøre dit liv voldsomt lettere. Perfekt til hverdagsbrug, dagsture til stranden, eller at uge-lange ophold på lejligheden, hænderne free running adapter lægger på din talje og lader dig frit jogge med din klapvogn. Hvad mere er, det er kompakt nok til at pakke fladt i din bagage.