Baby Travel: Baby Travel Legetøj Tips

Rejser legetøj fra Newborn til seks måneder

Når dit barn er under seks måneder gamle, er hendes sanser og motorik rivende udvikling. Hun går fra en lille barn, som er ved at udvikle sin hørelse og syn til en, der når ud til Grib, røre, rollover, og sidde op. Farvestrålende objekter og legetøj, der engagerer hendes forskellige sanser fra lyde til tekstureret stof legetøj vil engagerende for hende.

Hvis du rejser, du ønsker at bringe et stykke legetøj, der er let bærbar, robust og kompakt. Vi tror ikke rigtig der er nogen man nemmest legetøj derude for babyer i denne aldersgruppe, eller andre. Der er masser at vælge imellem. Men vi har et par personlige favoritter, som vi mener din lille en bare kunne nyde.

Baby Whoozit af Manhattan Toy ($ 9) - Vi kan godt lide denne her, fordi det er blødt, kompakt (kun 6 "i diameter) og fuld af sjov, farverige aktiviteter til baby at prøve. Babyer kan gøre det rangle, gør det knirke, bøje munden, eller nyde deres eget spejlbillede i spejlet. Den bedste del? Du kan også vedhæfte det til en klapvogn eller autostol.

Freddy The Firefly af Lamaze ($ 12) - Denne ene virkelig packs en masse funktioner i en totalisatorspil størrelse legetøj. Det er fuld af lyse mønstre, der vil fange en ung barns øjne. Det leveres i en blød pakke med en vedhæftet mariehøne til at blive bidt, tekstureret stof for at udforske, og fløj med squeaker. Plasten krog til ophængning er temmelig praktisk, også.

Sådan holder styr på din buksetrold Når Traveling

Hvis du har en aktiv toddler og du kommer på en tur, vil han sikkert gerne bruge lidt tid på hans fødder kører rundt og udforske sine nye omgivelser. Mens dette kan hjælpe brænde fra nogle toddler damp, det gør præsentere det dilemma, at holde styr på et lille barn. Og som du ved, kan de være meget hurtigt ude af syne. Hvis du har nogle bekymringer om at holde styr på dit barn, her er et par måder, du kan sikre dit barn er sikkert og lyd.

 • Klæd dem op i farvestrålende skjorter. Orange eller rød kommer til at tænke, men bruge uanset farve din sans for mode tilladelser, der lader dig få øje dit lille en på et øjeblik.
 • Få en snor. Vi ved, hvordan det lyder, og før du forestille dig dit barn i lænker, så tjek et produkt ud kaldet Eddie Bauer Harness Buddy ($ 10 og op). Dit barn bærer en sele på hans krop, men det er klædt op af en sød plys dyr. Få den med aben, hvis du ønsker en, der i sidste ende vil konvertere til en rygsæk.
 • Få et barn locator. Du kan finde nogle effektive, billige gadgets, dit barn vil være glade for at have på. Giggle Bug ($ 20) gør et barn locator, der kommer i farvestrålende mariehøne figurer. Clip en på dit barn og holde den håndholdte aktivator med dig. Du vil være i stand til at lokalisere dit barn ved at følge en høj decibel bip, så længe han er inden for 150 meter af dig.

Blokering Hotel Besparelser

Når du booker hotel indkvartering til en familie tur, du ikke ønsker at blive hængende betaler mere, end du skal. Der er et par måder at spare penge, når du booking indkvartering.

 1. Må ikke altid gå til værelse med en visning - i hvert fald ikke af havet. En haven er billigere end en havudsigt. Hvis du virkelig ikke har noget imod, den såkaldte "standard Kør hus" opfattelse, som kan give dig en direkte sightline til hotel rooftop eller parkeringsplads, er en billigere plads til bog.
 2. Bede om en rabat. Sommetider hoteller køre specials eller vil ære rabatter for kort klubmedlemmer som, AAA.
 3. Tjek priser online såvel som direkte med hotellet reception. En standard værelsesprisen gælder ikke i hotellet verden. Afhængigt af hvilken kilde du beslutter at bestille med, kan du få en anden sats.
 4. Når du bestiller, så tjek tilbage for at se, om der er kursændringer. Det er altid godt at reservere tidligt, men du kan ringe til hotellet igen for at se, om deres satser har ændret sig i din favør. Hvis de har, se om du kan justere din reservation for at afspejle den lavere sats.

Fem tegn legetøjet ikke Travel venligt

Dit barn kan have en yndlingslegetøj, men tanken om at gennemføre det
rundt med dig fra lufthavnen til flyet, ind i leje bil,
og til hotellet, gør ikke du hopper af glæde. Nogle legetøj er fantastisk til underholdende små derhjemme, men bare ikke skære det på en
ferie. Hvis du er på hegnet om, hvorvidt at tage et stykke legetøj
med dig, her er vores liste over fem tegn legetøjets ikke rejse venlige.

 1. Der er mere end et dusin forskellige separate dele til dette legetøj. Hvis legetøjet har flere stykker, der kan få malplacerede eller på anden måde svært at holde styr på, ikke bringe dette legetøj med dig på turen.
 2. Du har svært ved at beslutte, om at pakke legetøjet i din bagage eller tage halvdelen af ​​din garderobe. Det legetøjet er for omfangsrigt, tung eller besværlig, det er ikke en rejse legetøj.
 3. Legetøjet koster mere end prisen på dit barns nedsat billetpris billet. Vi er ikke sikker på, hvad legetøj du har besluttet at købe dit barn, der bærer en stejl pris, men medmindre du har råd til at udskifte det uden så meget som at fortrække en mine, anbefaler vi, at du ikke tager legetøjet på din rejse.
 4. En punktering eller brud i legetøjet vil forårsage en mini flash oversvømmelse i din bagage. Hvis du har et stykke legetøj, der kunne bryde og pøs dit tøj og ejendele med vand eller en anden væske, er det bedst at lade det derhjemme.
 5. Du lille barn elsker legetøjet, men de gentagne blinkende lys og musikalske melodier af legetøjet vil gøre for en meget lang tur - for dig og de andre mennesker omkring dig. Behøver vi sige mere?

Infant legetøjssikkerhed

Under dine rejser, vil du sandsynligvis at gennemlæse gennem turist butikker, gadesælgere, eller måske endda en legetøjsbutik eller to. Kom fejet op i at købe søde små nipsgenstande til dit spædbarn eller lille barn kan være særligt fristende. Men husk på, at ikke alle elementer, uanset hvor nuttet, kloge, eller veldesignede de synes at være, er sikre og egnede til små børn. Opbevar disse spædbarn legetøj sikkerhedstips i tankerne på din rejse shoppetur.

 • Kontroller, om et stykke legetøj har en etiket for alder er passende. Selvom det kan være fristende at købe det cool gadget til dit spædbarn, mener to gange. Nogle af disse legetøj kan have små dele, der kan blive kvælning farer for dit spædbarn eller lille barn.
 • Må ikke købe små gummikugler for dit barn, hvis de er mindre end 1-3 / 4 "i diameter. De kan kvælning farer. Generelt kan noget, der kan passe gennem indersiden af ​​et toilet papirrulle betragtes som en kvælningsfare.
 • Hvis du køber en overdådigt legetøj, undgå noget med dele, der kan komme løs, ligesom limet på øjne og næser.
 • Undgå bamser, der kan have pellet størrelse udstopning. Hvis legetøjet tårer eller pauser, kan disse pellets blive kvælning farer for små børn.

Sikkerhed Og autostol Legetøj

Bil sæde legetøj er fantastisk til underholdende babyer. Uanset om du går på en tur eller køre på tværs af byen, er det dejligt at have noget på hånden til at holde din barnets interesse. Toy barer, mini-mobiler, og clip-on legetøj er alle gode ideer til at holde dit barn beskæftiget på vejen. Men selvom det kan være fristende at lade ting som legetøj, der er knyttet til autostol mens undervejs til destinationen, hårde genstande, som kan blive løs og fungere som et projektil i din bil er ikke sikkert at forlade knyttet til dit barns bil sæde. Hvis du har nogen bil sæde legetøj til din baby, så sørg for at de er sikre. Ellers er det bedre at lade dem ud og vedhæfte dem, når du er ude af bilen eller skalten din baby rundt i en klapvogn.

En måde at løse dette dilemma er ved at plukke ud nogle bløde legetøj, du kan knytte til dit spædbarn bil sæde. Lamaze gør en stor blød, Clutch Cube ($ 15), som lader små interagere ved berøring, syn, lyd og lugt. Dit lille barn vil elske at lege med klingende klokkespil, udforske de peek-a-boo flapper eller lugte terningen æble duft. Det er passende for spædbørn fra tre måneder til småbørn.

Prisvindende Klapvogn Legetøj

Nogle klapvogn legetøj har imponeret forbrugereksperter så meget, de er blevet prisbelønnet. De Oppenheim Awards gives til legetøj, der opfylder godkendelse af et panel af dommere samt en børns udvikling ekspert. Her er pluk to nuværende Oppenheim for prisbelønnede klapvogn legetøj.

Sassy Klapvogn Bar - Spin det, snurre rundt det, og rynke det. Denne sjove legetøj har flere aktiviteter og tillægger klapvogne med justerbare stropper. Det leveres også med en aftagelig snack cup for gnaske tid.

Tiny Love Klapvogn Play Set - Tre forskellige legetøj, som hver lægger separat med velcro gøre for en prisvindende legetøj, der tilskynder interaktive spil. Dit barn vil lære at udforske de forskellige stoffer, lyde og bevægelser, der er en del af dette legetøj.

Sikkerhed Og autostol Legetøj

Bil sæde legetøj er store entertainere til babyer. Du kan bruge legetøj barer, mobiler og clip-on legetøj til at holde din lille en optaget og glad for et par minutter. Men selvom det kan være fristende at lade ting som legetøj stænger knyttet til dit barn, mens du er på vej til en vens hus eller at køre et ærinde, noget, der kan blive løs og fungere som et projektil i din bil er ikke sikker at forlade knyttet til dit barns autostol. Hvis du har nogen bil sæde legetøj til din baby, så sørg for at de er sikre. Ellers er det bedre at lade dem ud og vedhæfte dem, når du er ude af bilen eller skalten din baby rundt i en klapvogn.

Rejser Legetøj fra seks måneder til et år

På dette tidspunkt i spillet, er din baby bliver mere og mere mobile. Hun kan gå fra at kravle til stående mellem seks måneder til et år med alderen. Nogle spædbørn gør gå under et år, men hvis din gør ikke, tæller dette som en heldig velsignelse. Du har mindre jagter at gøre derhjemme og på din rejse. Legetøj, der fremmer bevægelse, finmotorik, og udforskning af årsag og virkning er stor for børn i denne alder. For rejser, har vi plukket et par legetøj forslag, som du kan bare pop i din ble taske og træk ud for at underholde barnet.

Munchkin Twisty Bidering Toy ($ 7) - Ikke alle legetøjet skal være kompliceret. Denne ene snoninger og ryster for sjov lyde og kommer med knopper til babyer, der er begyndervanskeligheder. Det er også den perfekte størrelse til at tage på enhver rejse.

Winkel Af Manhattan Toy ($ 11) - Det har fået et væld af farvestrålende fleksible ringe knyttet til en lys prikkede firkant i midten. For ældre børn, der er begyndervanskeligheder eller ligesom regne ud, hvordan at trække med deres hænder, denne ene er kompakt og nem at medbringe sammen med dig.

Rejser legetøj til småbørn

Når dit barn når buksetrold fase, vil han være meget aktiv og nysgerrig om verden omkring ham. Han er meget mere koordineret og kan endda begynde at bruge sine hænder til at starte "tegning". Småbørn elsker at se, hvad voksne gør, så legetøj, der imiterer voksne gøre gode picks. Under rejsetid, anbefaler vi selvstændige legetøj, som du bare kan pakke og gå. Vi plukket et par buksetrold passende legetøj, der ville være perfekt til rejser:

Whoozit Fotoalbum af Manhattan Toy ($ 11) - Vi antyder denne ene, fordi det packs flad, er rart og blødt, og vil holde ældre børn underholdt mindst længe nok til at købe dig et par minutter af tiltrængt fred. Plus, tror vi fotoalbummet idé er stor - det kan du tilpasse det med billeder og fotos til at holde ældre babyer underholdt. Hænge på denne ene gennem det lille barn fase, hvor din lille en vil være interesseret i at finde kendte ansigter.

Cool Toys Box af jeg spille ($ 20) - Dette legetøj er en smule tykkere end nogle af de andre, men helt selvstændig. Vi synes, det er fantastisk til road trips, men også arbejder for fly rejser. Dit barn kan lege med sorterede figurer og spinning gear. Hammeren, boremaskine, og aftagelige skruer er alle perfekt til lille barn motorik og udforske.