Baby Travel: Baby Travel Gear til liggeunderlag Tips

Seks måder at få mest ud af Baby Nap Time

Rejser med barn har sin egen udfordringer. Mellem planlægning for lur, fodringer, bleskift, frikvarter, og stille tid, man spørger sig selv, hvordan der er nogen tid tilbage i dag. Men selv om det er altid en god ide at tage barnets rutiner i betragtning, er der ingen grund til, at du ikke kan lade barnet lur og bruge lidt tid på at nyde din ferie så godt. Her er seks måder at gøre netop det.

 1. Lej en sitter og tilbringe eftermiddagen udforske byen, mens barnet får naptime og legetid på hotellet.
 2. Sluk med din ægtefælle i hele ferien. En dag, far kommer til at gå ud golf, mens mor slapper af på hotellets terrasse med en bog. En dag, mor får lov til at gå ud til en spa eftermiddag, mens far fanger op på tv-nyheder på hotelværelset - med hovedtelefoner.
 3. Tag barnet ud for en løbetur i klapvognen. Derefter kan du slappe af og nyde bølgerne, mens hun snoozes.
 4. Gå efter en vandretur og sætte baby i rygsæk luftfartsselskab. Nyd udsigten, mens hun fredeligt driver ud til en lur.
 5. Tag et godt timet drev ud for at nyde landskabet lige før dit lille barns lur. Ved den tid, du kommer tilbage, vil hun være klar til at slutte sig til dig på din næste udflugt.
 6. Tilbring et par timer på stranden afslappende med drikkevarer og nogle munchies. Læg barnet ned til en lur i skyggen, mens du og hendes husbond nyder en kysten picnic.

Sleep Tight Tips for små

Hvis du rejser for første gang med et spædbarn eller gå til et ukendt sted, kan du være bekymret for, om dit barn vil sove godt under rejsen. En mor udtrykte det rammende, da hun sagde, "Babyer vil være tilbøjelige til at få den søvn behovet eller måde en anden. Det samme kan ikke siges for forældre "Men der er nogle ting, du kan gøre for at sikre dit barn vil få hende meget brug for hvile -. Så du kan få din, også.

 • Etablere en velkendt rutine. Nu når vi siger rutine, mener vi ikke en stiv tidsplan ved uret. I stedet holder de generelle rytmer, som du gør, når du er hjemme. For nogle forældre kan det betyde en meget løs tilgang, hvor barnet tilpasser sig forældrenes rutine. For andre kan det betyde, at mor og far planlægge deres tur rundt barns nap og fodring gange.
 • Bring velkendte produkter til at hjælpe dit barn justere. Dette kunne være hende meget nødvendige sut, en velkendt tæppe eller et stykke legetøj hjemmefra.
 • På bedtimes, bruger den samme rutine du gør derhjemme. Hvis du gør et bad, skifte til nattøj, og derefter sætte din baby til at sove, følge samme mønster. Babyer vil gøre godt med velkendte rytmer.
 • For lur, har en klapvogn på hånden, hvis dit barn sover i klapvognen. Brug en baby carrier, hvis dit barn vil sove i det. Uanset hvad, begge er nyttige til at komme ud og omkring under naptimes.
 • Opret en dim plads til babys søvn tid. Det kan blot betyde udklækker lysene på hotel i aften, når din baby går på vågeblus. En forælder ved vi løst det dilemma, at være i stand til at holde lyset tændt i hende og hendes ægtefælle ved at åbne skabet, bevæger sig i den bærbare krybbe, og om suspension et ark fra toppen af ​​skabet i den bærbare krybbe. Det blev en instant private, formørket område. Hvis du beslutter at prøve dette, skal du sørge for arket er sikre, og at barnet ikke kan trække den ned.

Sove på flyet og Car

En god ting ved at sove på farten med din lille en, er, at søvn og bevægelse gå sammen i denne alder. Mange forældre finder spædbørn og småbørn vil blive lullet i søvn i bilen, eller vil falde i søvn i mor eller fars arme under en gåtur, hvis det er overalt nær deres naptimes. Hvis du spekulerer bare hvordan dit spædbarn eller lille barn skal sove, mens du er på vej til din ferie destination, her er hvad du kan forvente.

På flyet: Hvis du på en røde øjne flyvning går på tværs af kysten eller gå på en transatlantisk rejse, vil du sandsynligvis nødt til at finde ud af sovepladser. Da billetpriser for børn under 2, nedsættes, skal du overveje at få dit spædbarn sin egen plads. Hvis du har en ung spædbarn, overveje at reservere din plads i skottet afsnit. Check med dit flyselskab først, men de fleste leverer en bassinet for dig, der lægger til væggen. Kontroller også højde og størrelse begrænsninger, som nogle vuggerr størrelser varierer. Under en særlig turbulent flyvning, vil du sandsynligvis ønsker at spænde dit barn ind i hendes eget barn sæde.

Småbørn bør have deres eget barn sæde så godt. Hvis en flyvning er tom, kan du være i stand til at overvinde et ekstra sæde i din række, så dit barn kan brede sig ud under søvn tid. Som med enhver flyvning, hvis du støder på turbulens, har dit barn i sin egen plads.

I bilen: Hvis din bil er i bevægelse, du spædbarn eller lille barn, bør strapped i sin bil sæde på alle tidspunkter. Hvis du har planer om at være på vej, mens dit barn har brug for hvile, bør hun altid sover i sin autostol. Aldrig give efter for fristelsen til at holde dit barn, mens hun sover i bilen.

Sleeping At The Hotel

Sleep tid til spædbørn kan være en prime time for forældre under rejser. Catch op på din egen tiltrængt hvile, afhente en bog, eller sluk med din ægtefælle eller en anden voksen, så én person kan se barnet, mens de andre hoveder ud. Hvis du planlægger din rejse og spekulerer bare hvad du skal bringe med dig, finde ud af, hvad du virkelig har brug for og behøver ikke at bringe på en tur.

Mange hoteller har bære Pack N Afspiller eller lignende bærbare krybber. Hvis du ikke ønsker at slæbe dine egne, ringe til hotellet i god tid og se om de kan forsyne dig med hvad du har brug for. En advarende note til dette, er, at du skal sørge for at udstyret er sikkert og i god stand. I 2000 Consumer Product Safety (CPSC) Kommissionen fandt, 80% af hotellerne revideret havde usikre krybber. Men siden da har et program været på plads for at fremme en sikkerhedskultur initiativ til at sikre, at krybber er sikre. CPSC anbefaler forældre at finde ud af, om et hotel har retningslinjer for at sikre deres hotel krybber er sikre.

Hvis dit barn er uddannet til den store seng og du har plads i bilen, kan du prøve at tilføje en sengegitter at gøre søvn tid sikrere. First Years bærer en enkelt seng jernbane med en mesh sigte. Det er relativt nemt at sikre til undersiden af ​​en madras.

Nyttige tip: Glem ikke, hvis du ikke ønsker at bringe voluminøse spædbarn gear med dig, er der babyudstyr leje faciliteter, der kan rumme dine behov for bærbare vugger, bed skinner og andre emner.

Hjælpe Baby Juster til tidszoneændringer

Hvis du tager dit barn med dig på tværs af flere tidszoner, kan du blive nødt til at hjælpe hende at tilpasse sig en ny tidsplan. Babyer er fleksibel, men som voksne, har brug for lidt tid til at vænne sig til nye omgivelser og ændringer. Den bedste måde at håndtere tidszoneændringer er at begynde at forberede din indstilling, før du ankommer til din destination.

 • Prøv at planlægningen af ​​en flyvning, der ville fungere bedst med dit spædbarn tidsplan. Afhængigt af hvor langt du vil, og dit barns temperament, kan dette være en røde øjne flyvning eller det kan være en eftermiddag flyvning. Brug din sunde fornuft.
 • Du kan starte med at foretage justeringer til din babys sengetid et par dage før turen i intervaller 20 minutter. Flyt hendes sengetid tidligere eller senere, afhængigt af tidsforskellen ved ankomst destination.
 • Hvis du flyver i et plan, gør den mentale indstilling til at fungere på den nye tidszone, så snart du tager af sted. Den bedste måde at gøre dette er ved at ændre dit ur til at rumme tidspunktet for din destination.
 • Når du ankommer, så prøv at sætte dit spædbarn i seng efter den aktuelle tidszone.
 • I dagtimerne, give masser af tid udendørs, da det hjælper kroppen tilpasse sig det aktuelle miljø.
 • Være fleksibel med aktiviteter i løbet af de første par dage og imødekomme barnets behov for en tilpasningsperiode. Alle på turen vil være meget lykkeligere i det lange løb. Husk, voksne kan tage tre dage at vænne sig til en tidszone, så vær opmærksom på din babys rutine.

Skabe et hjem væk fra hjemmet med The Pack N Play

Uanset om det er en tur til Grandmas hus eller du går på vejen, Pack N Play gør livet lettere for både spilletid og sengetid. The Pack N Play lavet af Graco kan være så grundlæggende som en bassinet og pen eller som supped op som en med et puslebord, baldakin, og dekorative nederdel. Placer en ung spædbarn i bassinet tilknytning til søvn tid eller en ældre baby i fuld størrelse bassinet. Du kan også underholde børn med en række af naturens sange eller vuggeviser fra musikken kassen. Nogle Pack N Plays kommer med en mobiltelefon for at holde barnets interesse.