Baby Travel: Baby Carriers Tips

Struktureret Rygsæk Carriers til vandreture

Hvis du er på vej til den store udendørs med baby på slæb, overveje en struktureret rygsæk skræddersyet til lange vandreture og ly dit barn fra den barske sol eller dårligt vejr. Før du forestille dig kommer til at slæbe rundt en heftig udendørs bærer plus et lille barn, lyt til dette - du kan få en forholdsvis let struktureret rygsæk luftfartsselskab. Der er en række modeller på markedet med letvægts aluminium frames.

Tag et kig på Kelty rygsække - designet til at tage dit barn på nogle udendørs udflugter. Den Kelty Pathfinder ($ 190) er en mid-line model, der er populær blandt fans af Kelty mærke. Den vejer lige over syv pounds, hvilket gør det lettere at tage dit barn på en udendørs vandretur. Profilerede skulderstropper og en støbt polstret bælte med til at sikre din komfort, mens en sol og regn hætte hjælper med at holde din lille en beskyttet mod elementerne.

Sherpani har også to strukturerede rygsæk luftfartsselskaber, som forældre er tilfredse med. Den Sherpani mærket er gearet til kvinder, men de strukturerede bærere er designet til både mænd og kvinder i tankerne. Den Sherpani Rumba Superlight bæresele er en stor købe for $ 150 og vejer lige over fire pounds uden tilbehør, mens 205 dollar Rumba Unisex bæresele er for dem der ønsker en større lagerkapacitet.

Top Picks for Toddler Carriers

Småbørn er helt sikkert forbi den søde kurrende fase af et spædbarn, der bygger helt på forældrenes hjælp til mobilitet fra et sted til et andet. Men de er stadig på en fase, hvor få et lift fra mor eller far er meget behov og ønskede. Småbørn er de perfekte kandidater til en rygsæk luftfartsselskab. De kan få en flot udsigt over omgivelserne, mens du nyder et lift fra en forælder. Og hals muskel kontrol er ikke en bekymring - et krav om en ung ridning rygsæk stil i en blød bærer.

For at få mest kilometer ud af et lille barn bærer, få en du kan bære på flere måder. Når du rejser, hvis du forventer at navigere en masse trapper og overfyldte områder eller blot foretrækker at bruge en baby carrier, prøve nogle af disse favoritter.

For bløde bærere, jeg kan virkelig godt lide Ergo Baby ($ 90- $ 100). Nogle luftfartsselskaber vil give dig stamme efter en halv times brug. Dette bør man holde dig og din lille behageligt for ganske lidt. Denne bomuld lærred luftfartsselskab kommer fuld af funktioner som en lynlås lomme, polstret skulderrem, og en hætte til din lille en. Du kan bære yngre spædbørn foran og ældre tots i ryggen. Det er robust nok til en vandretur udendørs og fungerer lige så godt, hvis du zippe gennem lufthavnen.

En anden favorit er den Beco Baby Carrier, skabt af en aktiv, friluftsmenneske mor, der var fast besluttet på at skabe en behagelig bærer til at tage sin søn ude med hende. Selv om Beco bæreselen helt sikkert er velegnet til nogle lokale vandreture, betyder det ikke ud som en bærer stylet til udendørs. Fabric valg ligesom kran mønstre over en skår af blomster eller en funky dot print gør disse luftfartsselskaber meget mere chic. De er fantastisk til ryggen bærer, men du kan bruge dem som front luftfartsselskaber og hip luftfartsselskaber så godt.

Bedste Baby Carriers for sygeplejersker på farten

Hvis du ammer og rejser, en måde at holde barnet tæt på dig og lette nem sygepleje er ved brug af en passende bæresele. Hvilket bæreseler er bedst for sygepleje, spørger du? Selvom vi ikke tror der er nogen guldkorn, behøver mange baby iført aficionados føler stropper og poser gøre sygepleje lettere.

Slyngen er en løkke af stof med evnen til at justere størrelsen og pasform ved skulderen for en brugerdefineret pasform. Mindre børn holde vuggede i sejlet, og du kan bære hende på forsiden, bagsiden eller hofte. Synger kommet polstret for ekstra komfort eller uden for maksimal bærbarhed. Der er en masse store dem, men vi kan lide Ella Roo Baby Slynger ($ 50 og op) - store stof, bare lidt af polstring, og ikke for meget omfangsrigt stof.

Posen er en anden favorit blandt baby-wearers. Disse bæreseler er ligesom stropper uden indstillingsmuligheder. Fordelen er, at du har et luftfartsselskab kan du nemt pakke væk i din ble taske eller bagage. Vi kan godt lide Hotslings ($ 45- $ 80) for deres mode frem stoffer. Plus de kommer med bare en lille smule om at give for ekstra komfort.

Nyttige tip: For at gøre din slynge eller pose mere komfortabel, dimensionering er nøglen. Bunden af ​​dit spædbarn skal ende mellem din hofte og din mave-knappen.

Sling Carriers Til Toting dit spædbarn

Sling bærere er en type af bæresele der er bekvemt for håndfri barn toting. Bæres over den ene skulder, får barnet gemt sikkert og komfortabelt i posen af ​​sejlet. Denne bærer fungerer liggende eller i en mere oprejst position. Sling luftfartsselskaber har den ekstra bonus på en let på, let off karakteristisk på grund af deres enkle design. Amning moms kan finde slynge luftfartsselskaber let at bruge i løbet af sygepleje samt. Sling luftfartsselskaber fungerer godt til at bære nyfødte og endda arbejde for småbørn. En måde at tilføje nogle nakkestøtten i blødt slynge til nyfødte og unge spædbørn med brugen af ​​et hoved pude.

Din Guide til Baby Carriers

Hvis du får klar til at rejse med et spædbarn, bæreseler er et uundværligt redskab. Selv hvis du ikke er på farten og bare forsøger at udrette et par ting omkring huset, bæreseler gør forældres liv lettere. Hvis du planlægger at få en til din rejse, tage notits af disse bæresele tips - Jeg lover, du vil finde kræsne fra alle de valg vil være meget nemmere.

Bæreseler kommer i alle mulige former, størrelser og tekstiler. Her er en lowdown på nogle af de mere almindelige og mindre kendte stilarter.

Rygsæk luftfartsselskaber - God til toting omkring ældre spædbørn og småbørn, du hovedsageligt bære baby på ryggen. Typisk babyer står dig. De bør være i stand til at sidde der ikke understøttes på egen hånd og har solid hals kontrol.

Hip Carrier - Vægten hviler på den ene skulder på din hofte. Du vil sandsynligvis bruge disse med ældre babyer og småbørn.

Poser - De kommer i alle former for stoffer; nogle med giver i dem og nogle uden. De er et stykke løkke af stof, som åbner op for at skabe en pose til baby. Du kan bruge poser til nyfødte op til småbørn, men de fleste folk bruger dem til yngre babes.

Soft Front Carriers - Brug din baby i front, enten mod dig eller udad. Disse luftfartsselskaber tendens til at arbejde godt for yngre babyer og børn under et.

Slynger - Det er ligesom posen, men med fleksibiliteten i en justerbar ring eller enhed på skulderen for at skabe en ordentlig pasform.

Traditionelle bæreseler - De er modelleret efter de traditionelle asiatiske bæreseler. Den Mei Tai og Podegi er to eksempler på traditionelle asiatiske bæreseler. De kommer i store stof og er meget alsidig. Der er en indlæringskurve for at bruge disse, selv om, så begyndere tage til efterretning.

Wraparound bæreseler - præget af masser af stof, wraparound bæreseler tillader brugeren at bogstaveligt wrap flere meter af stof ind i en komfortabel rugende sted for baby.

En Bæresele der gør dobbelt told

Netop når vi troede, vi havde set næsten alle typer af baby carrier derude, fandt vi en, der fordobler som en bæresele og rygsæk. Du kan bære yngre spædbørn på din front og batterier omkring væsentlige på ryggen. Disse bæreseler er fremstillet af Sherpani. Du kan vælge mellem to modeller. Den Sherpani Emi ($ 65) og Sherpani Emi V2 (95 $). Den væsentligste forskel er, at V2 model leveres med en aftagelig daypack, så du kan vælge at bare bære barnet og bruge pakken som en slynge i stedet. Begge versioner kommer med en hyggelig fleece foret materiale til at holde babyer comfy og en tube sleeve til mødre, der ønsker at fugte på farten. Pakkerne ser sporty nok, at vi tror fædre ville være så glad bære dem så meget som mødre.

Baby Carriers Til Regnskabsmæssig Yngre Babyer og nyfødte

Bæreseler er en vidunderlig måde at tote yngre babyer og nyfødte rundt. Forældre komme til at have deres hænder fri og babyer får at være tæt på mor eller far. Med yngre børn, bør du huske på nødvendigheden af ​​nakkestøtten, når de vælger en bærer.

For let på, let off bærere for yngre babyer og nyfødte, så prøv en pose. De er relativt enkle at bære og placere barnet i. Bare sætte en slynge over den ene skulder, guffe dit spædbarn i sikkert, og du er klar til at gå. Babyer kan bæres foran eller tilbage. Få en i den rigtige struktur og farve og Dads vil sandsynligvis ikke have noget imod at bære denne ene til at bære barnet rundt i.

Slynger er også gode for yngre babes, også. De kræver dog lidt mere arbejde i starten, fordi at have større fleksibilitet til at bære dit barn i forskellige positioner betyder også at finde ud af, hvad der fungerer bedst. Indtil dit spædbarn er mindst et år, slid baby i front med en slynge.

Bløde forreste bærere er en anden stor mulighed for den yngste af spædbørn. Fremkomsten af ​​de fleste bløde forreste bærere appellerer til både mor og fædre. Baby Bjørn gør en, der fungerer fint for spædbørn begynder otte pounds og 21 inches. For rejser og transporterer din lille en for omfattende perioder, anbefaler vi at få Baby Bjorn Active Carrier version. Den ekstra lændestøtte fjerner en masse vægt fra dine skuldre.

Gå Vandring med rygsæk Carriers

Under et spædbarn er ingen grund til at blive inde. Med en rygsæk luftfartsselskab, kan du gå vandreture og tage dit barn med dig. En række rygsæk luftfartsselskaber kommer i letvægts rammer med tilstrækkeligt komfortable funktioner for at holde både forælder og barn glad. Kelty, en producent af rygsæk luftfartsselskaber, har et komplet sortiment af produkter til udendørs. Deres top-of-the-line Adventure luftfartsselskab har lækkerier som et barn førerspejl at se din lille en og en sol og regn hætte til at holde dit spædbarn tør. Den populære Pathfinder luftfartsselskab har alt hvad du behøver for komfort, herunder buede stropper, en støbt bagpanel, og specielt konstruerede stropper til at løfte vægten fra dine skuldre.

Hold hænderne fri med en baby Bjørn

Det er måske en af ​​de bedst kendte bæreseler rundt. Baby Bjørn er en polstret forside bæresele til babyer og en fantastisk måde at holde dine hænder fri, om du tager en tur eller gå rundt i huset. Nyfødte vil være tilfreds med at falde i søvn i bæreselen mod dig. Baby Bjorn giver dig også mulighed for at foretage en ældre baby med god hals kontrol udad. Du kan bære babyer blot en uge gamle, der er så små som 8 pounds og mindst 21 inches høj i en Baby Bjørn. Producenten angiver 22 pounds som den maksimale vægtgrænse til at bære et spædbarn, men bærer rundt en tungere spædbarn for en længere periode har en tendens til at veje på skuldrene med den oprindelige bæreselen version.