Baby Travel: Baby Autostole Tips

Barnesæde Law

Hvis du har læst vores afsnit om bilsæder, du ved, hvor vigtigt det er at have dit barn i en autostol når som helst din bil er i bevægelse. Men ud over dette, er det ikke kun et spørgsmål om sikkerhed - det er et juridisk spørgsmål. Hvis du rejser overalt i USA, er du forpligtet ved lov til at få børn op til tre år, ride i en barnestol. Endnu strengere er krav i stater som Californien og Oregon, som kræver børn under seks år i alder eller 60 pounds i vægt at ride i passende barnesæder. Nogle stater som New Jersey og North Carolina kræver bilsæder for et barn, der er under otte år og knap 80 pounds. Bøderne kan variere stat til stat fra $ 10 til $ 200.

Vi mener dog, at konsekvenserne af sikkerhedsspørgsmål er meget større end den bøde, du bliver nødt til at betale. Hvis du ikke er sikker på, hvad kravene er til staten du bor i eller rejser til, skal du kontakte Insurance Institute for Highway Safety (www.iihs.org) for omfattende information.

Nem transport til din baby autostol

Hvis du nogensinde har prøvet at slæbe din baby autostol fra din stue
ud af døren til din bil, er du klar over, hvor omfangsrigt og besværlig
det er. Selvom det er en vigtig del af sikkerheden for at rejse på vejen
eller fly, er det en pokkers af en smerte at transport - med mindre du bruger en af
disse smarte ideer til konvertible spædbarn bilsæder.

Turn
din baby autostol i en klapvogn. Det er muligt med anvendelse af en
vedhæftet som GoGo Kidz Travelmate. Det er en let, flad
apparat med en teleskopisk håndtag og barberkniv hjul. Du skal bare skrue
GoGo Kidz Travelmate til bagsiden af ​​din bil sæde, trække i håndtaget, og
gå. Det retails for omkring $ 90. Forældre ved vi tror, ​​at prisen er en smule
stejle, men værd at brugervenlighed og bekvemmelighed.

Brug en bil
sæt taske med hjul. Vi har hørt gode ting om Wheelie Car Seat
Carrier af JL Childress. Sæt din bil sæde i, lynlås op formet taske,
og fastgør den til din bagage eller trække af D-ring håndtag. Selv om din
barn kan ikke sidde i dette ene, det beskytter din bil sæde fra dings
når du lægger det ind og ud af bilen, fly eller tog.

Småbørn og bilsæder

Ridning uhæmmet i en bil er den største dødsårsag og tilskadekomst blandt børn. Vil du høre en nedslående statistik? I 2004 blev 50 procent af dødsfaldene i børnene yngre end 14 forårsaget af ulykker, hvor børn ikke brugte sikkerhedsmæssige begrænsninger, mens i deres køretøjer. Følg disse tips om toddler bilsæder for at beskytte dit barn mod overgreb i en bil.

 • Hvis du har et lille barn, hun højst sandsynligt skal være i en cabriolet sæde. Det bedste tidspunkt at slå buksetrold bilsæder frem er, når dit barn er mindst et år gammel og mere end 20 pounds.
 • Brug låsesystem eller sikkerhedsselen at begrænse buksetrold bilsæder i bilen. En bil sæde skal flytte mere end en tomme i begge retninger.
 • Hvis din bil sæde har en tøjr og din bil sæde kan rumme det, er det en god ide at bruge den. En tøjr vil begrænse bevægelse fremad en autostol i tilfælde af et nedbrud.
 • Når din barns skuldre er over toppen slots af bilen sæde, hun vokset det. De fleste børn vokser fra tumling bilsæder omkring fire eller fem år.

Din Autostol og leje bil

Der er nogle tilfælde, hvor slæbe rundt din Autostol
er bare ikke så praktisk eller praktisk. Men du kan komme rundt
uden at tage din egen bil sæde med dig overalt.

Når du lejer en bil, kan du også leje en bil sæde til dit spædbarn eller lille barn. Priser varierer, men de normalt spænder fra fem til ti dollars om dagen på toppen af ​​din normale bil leje. Vær forberedt på at fortælle dem alder og vægt af din spædbarn, så de kan vælge den relevante model. Da du ikke vil have din sædvanlige spædbarn bil sæde, er der et par ting, du kan gøre for at kontrollere sikkerheden ved de bilsæder.

 • Spørg hvad modeller af bilsæder udlejeren anvendelser
 • Find ud af model år.
 • Spørg hvor ofte de udskifter bilsæder.
 • Find ud af hvilke kriterier, om nogen, de har for at erstatte dem.

Hvis du er bekymret for sikkerheden ratings, skal du kontrollere Consumer Reports Website (www.consumerreports.org) for deres seneste crash test ratings.

Nyttige tip: Du har en anden mulighed udover at leje autostole fra udlejningsbil agenturer, hvis du ikke er tilfreds med, hvad de har at tilbyde. En række virksomheder tilbyder bil sæde huslejer, blandt andre babyudstyr. Baby Away er en stor leje udstyr tjenesteudbyder med placeringer
hele USA, der lejer bilsæder og andre babyudstyr.

Nogle nyttige tips til at vælge spædbarn bilsæder

Regne ud, hvad man skal kigge efter, når du køber spædbarn bilsæder kan sætte dig i et hav af forvirring. Der er så mange stilarter, modeller og funktioner at vælge imellem. For at gøre dine indkøb proces lidt lettere, så tjek vores handy guide til at hjælpe dig med at vælge den rigtige.

 • Børne bilsæder kommer i tre versioner - spædbarn bilsæder, konvertible bilsæder, og booster sæder. Kendskab til forskellen i hver vil hjælpe dig med at beslutte, hvad de skal købe. Denise og Alan Fields af barnet Tilbud bogserie anbefale du starter med spædbarn bilsæder bagudvendte, der løsnes fra sin base og kommer med et håndtag. De er bedre designet til at rumme en ung spædbarn eller nyfødte ramme. Og du vil være i stand til at frigøre den fra sin base, så når du har en sovende spædbarn, du vandt 'har tage baby ud - en proces, der kunne meget vel vække hende op. Mange spædbarn bilsæder rumme op til 22 pounds i vægt og 26 inches i højden.
 • Konvertible spædbarn bilsæder fungerer bedst for ældre spædbørn og småbørn. Som en tommelfingerregel, holde dem bagudvendt indtil dit spædbarn er mindst 20 pounds og over et år gammel.
 • Må ikke antage, at de dyrere bilsæder er nødvendigvis bedre. Hvad du har tendens til at få med højere priser spædbarn bilsæder er stødabsorberende skum, opgraderede stoffer, og brugervenlige sæde indstillingsmuligheder. Dog skal alle bilsæder opfylde mindstekrav sikkerhedsstandarder som bemyndiget af den føderale regering. Hvis du er bekymret over sikkerhed, EPS skum, ingen-twist stropper, en fem-punkts sele, og brugen af ​​et tøjr i en autostol gør ridning i bilen sikrere for dit spædbarn.
 • Kontroller sikkerhed crash test ratings af et spædbarn bil sæde. Et sted at tjekke er Consumer Reports webstedet. De udfører Crash Test ratings på spædbarn bilsæder, der undergår en 35 mph frontal og 38 mph sidekollision test - strengere end hvad National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) forsøg på.
 • Kontroller vægt og højde krav sædet. Nogle har vægtgrænser ret ved 22 pounds, mens andre max ud ved 20 pounds. Mange spædbarn bilsæder rumme babyer op til 26 ", men nogle plads til babyer op til 30" i højden.
 • Find ud af, hvad vægten af ​​selve sædet er. Når du bærer rundt et spædbarn bil sæde, der vejer mere end ti pounds med en ti-pund baby i det, kan du bare ønsker dig plukket en lysere autostol.

Et kig på Evenflo Bil Sæder

Evenflo fabrikanter en lang række produkter fra bilsæder til legetøj. Den Evenflo babystol linje omfatter omfavnelse og Discovery modeller. Evenflo konvertible bilsæder omfatter Triumph, Titan, og hyldest. Her er den scoop på deres nuværende modeller.

Evenflo Embrace - En nyere udbud i Evenflo s spædbarn carseats, denne model er udstyret med en "z" formet håndtag til formål at gøre toting omkring en sovende lille en meget lettere. Den Evenflo Embrace erstatter den ældre PortOm model. Andre funktioner omfatter en tre-position justerbar bund sammen med en tryk på én knap release-system, så du kan frigøre håndtaget én hånd.

Evenflo Discovery - The Evenflo Discovery sæde er en grundlæggende microfleece model spædbarn bil sæde. Selvom det er en overkommelig pris på omkring $ 50, bør købere udøve en luft af forsigtighed. I en nylig artikel udgivet af Associated Press i 2007 Evenflo Discovery scorede de laveste på Consumer Reports Crash Test ratings.

Evenflo Triumph - The Evenflo Triumph er fortsat en god værdi for designet. Denne autostol er udstyret med EPS skum polstring og op til fem tilbagelænet positioner. Vælg fra Premier version med polstret sele, polstrede puder, og opgraderede materialer, deluxe udgave, eller den grundlæggende version.

Evenflo Titan - The Evenflo Titan kommer i en standard og deluxe version. Du kan finde den grundlæggende forskel i opgraderede EPS skum, polstring, og materialer i deluxe version. Betaler du næsten hundrede bucks for opgraderinger i deluxe udgave versus en mere overkommelig $ 60 for standard autostol.

Evenflo Tribute - Vælg fra Tribute eller Tribute Deluxe bilsæder. Den Tribute arbejder som en overhead selesystem og har en to position læne sig tilbage. Få den deluxe version, hvis du vil have opgraderet stof og hoved pude.

Bilsædet og Taxi Dilemma

Er dette scenario lyder bekendt? Du er nødt til at komme til og fra lufthavnen i en taxa, men du ikke ønsker at tote 20 pounds af autostol med dig. Ifølge den amerikanske Automobile Club of California, behøver transport som taxaer og pendulkørsler ikke de samme krav, som personbiler har for barnesæder. Statslige love vedrørende sætte en autostol i en taxa gør variere. For eksempel i Massachusetts, er det forældrenes ansvar at give en bil sæde, selvom chauffører kan få en bøde. Men er krav én ting og sikkerhed er en anden. Du har nogle alternativer.

 • Brug en limousineservice og udleje en by bil eller stretch limo. Nogle steder har bilsæder, så du bliver nødt til at tjekke rundt.
 • Ring forskellige taxi cab selskaber. Mange ikke bære bilsæder, men der er et par derude, der gør. Hvis du finder en, så brug dem.
 • Ring i en tjeneste fra en betroet ven eller slægtning, og få dem slipper du og samle dig op fra lufthavnen.
 • For småbørn er der et produkt tilgængeligt kaldet Tote N Go Portable autostol. Hvis du har en ældre spædbarn eller lille barn, der er mindst 25 pounds, er det en overkommelig køb, der opfylder føderale autostol standarder.

Har Baby Car Seat Will Travel

Baby bilsæder er en vigtig sikkerhed element til ture i bil samt på flyet. Vi antager de fleste af jer allerede har et spædbarn bil sæde eller konvertible autostol til dit barn, men i tilfælde af at du prepping til rejse og spekulerer på, hvad der er passende for dit barn, så læs videre.

 • Børne bilsæder kommer i tre versioner - spædbarn bilsæder, konvertible bilsæder, og booster sæder. Kendskab til forskellen i hver vil hjælpe dig med at beslutte, hvad de skal købe. Konvertible bilsæder kan have længere tids brug fra get-go, men overveje at begynde med spædbarn bilsæder bagudvendte, der løsnes fra sin base og kommer med et håndtag. De er bedre designet til at rumme en ung spædbarn eller nyfødte ramme. Og du vil være i stand til at frigøre den fra sin base, så når du har en sovende spædbarn, du vandt 'har tage baby ud - en proces, der kunne meget vel vække hende op. Mange spædbarn bilsæder rumme op til 22 pounds i vægt og 26 inches i højden.
 • Konvertible spædbarn bilsæder fungerer bedst for ældre spædbørn og småbørn. Som en tommelfingerregel, holde dem bagudvendt indtil dit spædbarn er mindst 20 pounds og over et år gammel.
 • Må ikke antage, at de dyrere bilsæder er nødvendigvis bedre. Hvad du har tendens til at få med højere priser spædbarn bilsæder er stødabsorberende skum, opgraderede stoffer, og brugervenlige sæde indstillingsmuligheder. Dog skal alle bilsæder opfylde mindstekrav sikkerhedsstandarder som bemyndiget af den føderale regering. Hvis du er bekymret over sikkerhed, EPS skum, ingen-twist stropper, en fem-punkts sele, og brugen af ​​et tøjr i en autostol gør ridning i bilen sikrere for dit spædbarn.
 • Kontroller sikkerhed crash test ratings af et spædbarn bil sæde. Et sted at tjekke er Consumer Reports webstedet.
 • Kontroller vægt og højde krav sædet. Nogle har vægtgrænser ret ved 22 pounds, mens andre max ud ved 20 pounds. Mange spædbarn bilsæder rumme babyer op til 26 ", men nogle plads til babyer op til 30" i højden.
 • Find ud af, hvad vægten af ​​selve sædet er. Når du bærer rundt et spædbarn bil sæde, der vejer mere end ti pounds med en ti-pund baby i det, kan du bare ønsker dig plukket en lysere autostol.

Hvad du bør vide om Toddler Bil Sæder

Hvis du har et lille barn, han / hun sandsynligvis bør være i en cabriolet sæde. Det bedste tidspunkt at slå buksetrold bilsæder frem er, når dit barn er mindst et år gammel og mere end 20 pounds.

Brug låsesystem eller sikkerhedsselen at begrænse buksetrold bilsæder i bilen. En bil sæde skal flytte mere end en tomme i begge retninger.

Hvis din bil sæde har en tøjr og din bil sæde kan rumme det, er det en god ide at bruge den. En tøjr vil begrænse bevægelse fremad en autostol i tilfælde af et nedbrud.

Når din barns skuldre er over toppen slots af bilen sæde, hun vokset det. De fleste børn vokser fra tumling bilsæder omkring fire eller fem år.

Toppen markerer for Britax Cabriolet Bil Sæder

Denne europæiske producent billethajer sikkerhed og stil som to af deres vigtigste stærke salgsargumenter. Britax produkter omfatter spædbarn bilsæder, konvertible bilsæder, boostere og klapvogne. Forældre og brancheeksperter har rost Britax konvertible bilsæder især til faste crash test anmeldelser, alsidighed og funktionerne i sædet.

Især Britax Rundkørsel er vinder af Consumer 2006 Rapporter Bedste Cabriolet autostol. Bemærkes The Roundabout model på Consumer Reports som en af ​​de sikreste pladser på markedet. Desuden deres 20-pund bagudvendt vægtgrænse og 40-pund fronten mod vægtgrænse gør det til en model mødre og fædre kan bruge i lang tid.

Opgradering til booster Bil Sæder

Tænk dit barn er klar til en booster bil sæde? Booster bilsæder placeret på bagsædet af biler er de sikreste miljøer for dit barn -Den National Highway Traffic Safety Administration anbefaler bageste siddepladser arrangement for alle børn 12 og under. Hvis du undrer dig over, når at flytte dit barn fra en fremadvendt autostol til en booster, tage disse retningslinjer i betragtning:

 • Hold din baby i en autostol bagudvendt hvis hun er under et år gamle og endnu ikke 20 pounds.
 • Du må ikke flytte din lille en til en fremadvendt autostol indtil hun er mindst et år gamle og mindst 20 pounds.
 • Børn, der er mellem fire til otte år gammel og 40-80 pounds skal være i booster bilsæder. Glem ikke at spænde dit barn op.
 • Hvis dit barn endnu ikke er over den anbefalede højde eller aldersgrænse, skal du ikke sætte hende i en bil og fastgør hende på hendes egen. Brugen af ​​en almindelig sikkerhedssele uden en booster for et barn, der er mindre end 80 pounds er ikke nok til at give hende den beskyttelse, hun har brug for, hvis du kommer i en bilulykke.

Hvor kan man finde alt hvad du ønsker at vide om Bil Sæder

Hvis du ønsker at få den lave ned på hvilken bilsæder er bedre at installere eller hvordan man kan gøre rejse med autostole sikrere for dit barn, kan du prøve en af ​​disse hjemmesider.

National Highway Traffic Safety Administration (www.nhtsa.dot.gov) - Klik her for at finde de seneste retningslinjer og nyheder om autostol sikkerhed. Bekymret over produkttilbagekaldelser? Du kan finde, at info her også.

Safe Kids Worldwide (www.safekids.org) - Deres hjemmeside indeholder nogle store sikkerhedsoplysninger om de grundlæggende krav til spædbarn bilsæder. Hvis du har brug nogle statistikker til at hjælpe dig vurdere værdien af ​​en god bil sæde, kan du finde det på deres websted.

American Academy of Pediatrics (www.aap.org) - De er en fremragende ressource for hvad der er sikkert og hvad der ikke til spædbørn, småbørn og børn i børns sikkerhed fastholdelsesanordninger. Deres omfattende autostol guider skal fortælle dig bare om alt, hvad du ønsker at vide om at holde dit barn sikkert i et motorkøretøj. Du kan også finde en vejledning til mange af de produkter, der findes på markedet.

CarSeatData.org (www.carseatdata.org) - Hvis du ønsker at finde en autostol sikkerhed tekniker i nærheden af ​​dig eller bare ønsker at vide, om en autostol er kompatibel med din bil, har de en stor database, hvorfra du kan gøre din forskning .