Baby: Stofbleer og Pottetræning Tips

Vælge Baby Wipes

Der er mange mærker og typer af vaskeklude på markedet i dag. Hvert barns hud kan reagere forskelligt på visse klude, så det er vigtigt at prøve et par, så du ved, hvilke der er bedst for den lille.

Nogle babyer vil være fint med enhver form for tørre, mens andre kan blive irriteret med duftende dem eller med servietter, der indeholder visse ingredienser. De bedste klude til at prøve først er de uparfumerede dem, der har aloe, dette er som regel de mest milde.

Hvis du foretrækker klude, der har en blød duft, der er et par, der er stadig mild og indeholder dufte, såsom lavendel, som også hævder at hjælpe rolige babyer.

Den bedste måde at se, hvilke klude vil fungere bedst er at gå ud og få en lille pakke med 3 eller 4 forskellige klude. Så, når du finder det, der passer dig og baby, købe dem i løs vægt på steder som Diapers.com eller engros pakhuse som BJ og Costco. De er meget billigere, når der købes på denne måde, og du vil hurtigt indse, at man aldrig kan få nok klude!

Skilte Baby er klar til Pottetræning

Hvert barn er forskellige, og der er mange tilgange til uddannelse barn til potte. Men der er nogle få tegn, der vil fortælle dig, han er klar, når du ikke helt ved, hvad man skal kigge efter.

Hvis du opdager dit barn laver nogle af de følgende kan du starte processen til pottetræning:

 • Hvis han efterligner mor og far
 • Pride på hans resultater
 • Kan lide at løbe rundt uden tøj
 • Foredrag om poo-poo og tisse
 • Viser bevidsthed, når du går eller står over for at gå i bleen
 • Han er nysgerrig toilettet

Som du bemærker disse tegn sker, kan det være tid til at starte din lille en på en af ​​de største milepæle i uddannelse for potte!

Pottetræning Incitamenter

Potte uddannelse kan være en udfordring, når barnet ikke er samarbejdsvillig eller begejstret pottetræning. Men der er måder at lokke og opmuntre dit barn til succes pottetræning. Tilbyder dit barn et passende incitament er en positiv indstilling til pottetræning. Pottetræning incitamenter kan være væsentlige eller ikke-økonomisk.

Materiale incitamenter omfatter gaver og småting barnet kan have som belønning for pottetræning. Disse materielle elementer kan tilbydes i form af en skat eller belønning boks, hvor barnet kan vælge et emne efter hver succesfuld potte besøg. Forældre bør vælge passende og billige gaver såsom små historie bøger, malebøger, små legetøj og endda dollar butik poster.

Immaterielle incitamenter kan også tilbydes som en potte uddannelse belønning. Immaterielle incitamenter kan dække yderligere rettigheder, desserter, frikvarter og aktiviteter, der appellerer og spændende for barnet.

Potte træning behøver ikke at være en udfordring eller et hadede skridt i dit barns opvækst. Ved at bruge smarte incitamenter og belønninger, kan forældre lokke deres barn at potte toget uden besvær og modgang.

Ble spande

Få en ble spand !! Jeg kunne ikke understrege dette mere. Det er så praktisk at have et sted at sætte de beskidte bleer og ikke behøver at bekymre sig om dem, indtil posen er fuld. Uden en spand du skulle tage bleen udenfor til papirkurven, hver gang du skifter barnet, fordi de vil stinke dig ud i køkkenet, hvis du bruger papirkurven der. Det kan blive meget ubelejligt. Der er mange mærker af ble spande og alle forældre har deres favorit.

Du bliver nødt til at gøre en lille smule shopping rundt for at finde, hvad der fungerer bedst for dig. Mange online butikker har kundeanmeldelser på dem, så du kan læse igennem dem for at få en idé om, hvad de hver især tilbyder, og hvilke andre forældre siger om dem.

Nogle af de mest populære ble spande er:

• Diaper Genie

• Diaper Champ

• Simpel Step

• Easy Saver

• De første år

Alle ble spande ender ildelugtende til en vis grad fra alle bleer, der er i det til enhver tid. Men lugten er begrænset i spanden og bliver ud af rummet. Du kan lugte det nogle gange, når spanden er åbnet for at tømme posen, men det er en lille pris at betale for at ikke få dit hus lugter hele tiden eller at skulle hele tiden gå til skraldet udenfor.

Puslerum Caddy

Når det kommer til at ændre bleen (for 20. gang i dag!), Du virkelig behøver ikke at gå til puslebordet hver gang. Selvfølgelig bør du altid have en god plads i børnehaven til at ændre barnet, med bleer og vådservietter inden for rækkevidde. Men du vil hurtigt indse, hvor praktisk det er at have mulighed for at ændre barnet, når du er i et andet rum i huset. En god måde at gøre dette på er at få en forandring caddie, dette er en lille bærbar kurv eller kasse, hvor du kan passe en masse bleer, en kasse med servietter, ble fløde og andre emner, du kan få brug for. Disse caddies er små nok til at putte bag sofaen, bag sengen eller hvor som helst Diskret nok til, at det ikke er i et almindeligt syn. Når din baby har brug for en ændring, kan du pisk det ud og komme til at ændre overalt i huset. De fleste baby-butikker bære dem, og de er ganske billige. De normalt kommer med en foldbar skiftende pad, som du kan lægge overalt ligesom sengen, gulvet, sofa etc.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor praktisk det er at være i stand til at få caddie ud og ændre barnet lige der på stuegulvet eller sofaen, mens ikke glip af et sekund af Battlestar Galactica! Det er så meget mere praktisk end at skulle gå til børnehaven hver gang, især hvis du skal gå op eller ned ad trappen.

Fra personlig erfaring, jeg kan varmt anbefale en baby skiftende caddie, til noget gøre tingene lidt lettere er en velkommen anbefaling!

Baby Wipes

Ingen tvivl om du er fortrolig med vaskeklude på dette tidspunkt, gør de skiftende og aftørring barns bum meget lettere. Men en anden anvendelse for vaskeklude også gør tingene lettere, når det kommer til spild. Baby servietter er fremragende til oprydning, der spytte op, der landede på sofaen, gulvet eller over barnet.

Her er nogle andre gode anvendelsesmuligheder for vaskeklude er:

 • Spit op på clothesWiping den høje stol bakke ned
 • Rengøring off crusty mad på barnets ansigt eller hænder
 • Aftørring barnets mave og arme, når du er ude, og han får lidt svedig.
 • Kom mælk eller formel off stoffer som sofaen eller stole
 • Kom mælk eller formel off barns eller dit tøj