Baby Squeals Under Naps

Baby Squeals Under Naps


Hvis dit barn hviner under lur, du sandsynligvis have en sund uregerlige barn på hænderne. Der er et par tips cirkulerer forældrerollen verden om, hvordan man opnår en mere rolig naptime oplevelse for dit barn, men i det store hele er skrigende for at være normal.

Når din baby Squeals Under Naps

Der er forskellige grunde til, at dit barn hviner under lur. Placering af et aktivt spædbarn i hans krybbe eller vugge og foregribelse en instant REM cyklus er mere end idealistisk: det er en ligefrem urealistisk forventning.

En stor medvirkende faktor i babys naptime adfærd vil være hans alder. Nyfødte kræver ofte supplerende søvn foranstaltninger såsom ekstern stimulering for at falde i søvn. Mange brystbørn vil falde i søvn, mens ammer. Formel fodret babyer kan trætte, mens du tager en flaske. Lejlighedsvis, vil bare en sut gøre det trick som selve det at sutte kan udtømme en nyfødt. Som dit barn bliver ældre, kan han stimulere sig selv lettere. Han vil tage en interesse i sine omgivelser. Hvis hans krybbe leverer rigelig legetøj og aktivitetscentre, kan han udmatte sig selv i løbet af spilletid.

Så hvorfor netop er din baby hvinende når han skulle napping?

Måske er han bare ikke træt

Den enkleste forklaring til babys naptime nød er, at han er virkelig ikke træt. Et spædbarns lur tidsplan vil ændre sig som han udvikler sig. Mange forældre befinder sig heldigvis at tilpasse sig en rutine, som deres barn snart vokser fra. Pludselig junior ikke ønsker at gå ned kl 11 længere. Desuden ca. 10 måneder dit barn ikke længere ønsker to lur om dagen, der drastisk kan kaste den planlagte time af sin første lur.

Forældre kan ofte være for liberal med lur, der mener, at deres barn kræver mere hvile end der rent faktisk er behov. Nuancerne i et spædbarn adfærd kan være svært at fortolke, fordi nogle gange en baby vil kæmpe lur, fordi han er for træt så godt.

Måske er han bare for træt

Spædbørn, der er opbrugt, vil ofte kæmpe sig naptime med endnu mere vociferation, end hvis de ikke træt overhovedet. En baby, der er ikke træt, kan forsøge at underholde sig selv for et par korte minutter før at bestemme, at en lur er uacceptabelt. I modsætning hertil kan en udmattet spædbarn gøre mere end hvine. Han kan ligefrem rase imod idéen. Du ved tydeligt, at dette er tilfældet, når barnet gaber i midten af ​​hans rasende skrig.

En udmattet baby kan udgøre en reel udfordring for forældrene. Nogle mødre ignorere denne situation ved at vælge råbet-out metoden. Andre vedtage en række enkle Lulling teknikker, der kan være nyttige.

Lulling en skrigende baby

Der er noget, der taler for at lulle et barn til at sove. Selv om dette ikke er den foretrukne metode til travle forældre, kan alt fra en gyngestol og en sang til walking din baby rundt i huset i en slynge betragtes som en Lulling teknik. Sådanne metoder distrahere et barn fra fokuspunktet: hans lur. Mens dit spædbarn forbliver distraheret af en vuggende eller gående bevægelse, vil han ofte blunde.

Et spædbarn swing kan være et særdeles handy apparat til lulle dit barn til at sove. Den rytmiske rokkende bevægelse af swing er normalt ledsaget af en lyd og sang maskine. En gentagelse af bestemte sange eller lyde kombineret med vuggende er en perfekt rutine for at lokke barnet til en slummer. Gynger er også et glimrende valg for mødre med flere børn. I sådanne tilfælde en mor har måske ikke tid til at altid rocke hendes spædbarn til at sove, så en swing fungerer som en "naptime barnepige".

Møde babys behov

Hvis dit barn er sulten, våd eller snavset, kan du opleve nogle søvnig tid squeals. Det er vigtigt at sikre, at alle dit barns behov er blevet opfyldt, før han går ned til en lur. Våde bleer er ubehagelige, som er en tom mave, så det er svært at forvente, dit barn at lur congenially når hans omgivelser og personlige behov mangler.