Baby: slog Tips

Bedste Sommer Legetøj til småbørn - Ages 15 til 30 måneder

Sommeren er en åben dør for eventyr med det lille barn sæt. Endelig i stand til at bevæge sig rundt komfortabelt i opretstående stilling og begynder at udvikle mange store motoriske færdigheder såsom klatring og spring, et lille barn sommer er en travl og aktiv én. Perfekte sommer legetøj til et lille barn indebærer mulighed for at udforske nye fysiske færdigheder og tage på omverdenen. Aktivitet leg borde, der giver stående plads til at engagere sig i vand, sand og andre tekstilvarer legetid er en ideel sommer legetøj. Legetøj, der tilskynder grave og dumping, ligesom spande og skovle i en sandkasse eller lastvogne og traktorer i snavs, er sikker på at fascinere den aktive barn. Byg din egen sandkasse eller købe en plastik udgave ligesom 6 sidet Sandbox fra Kettler. Jo større er virkelig bedre for en sandkasse yde aktiv leg i mere end ét barn. Husk at dække boksen til sanitære grunde, når afspilning er færdig. Småbørn derudover elsker at gøre støj, så gem dine ører og lad dem få højrøstede udenfor. Med et udvalg af støj gør legetøj eller musikinstrumenter kan du have en sommer band jam i din baghave. Lad dem komme virkelig fysisk med et lille dias eller klatrer, ride på legetøj, der er drevet ved at skubbe fødder og push / pull legetøj. Småbørn elsker at efterligne voksne, så en stor udenfor sommer legetøj er den plastic toy græsplæne mover ved Little Tikes. Et legehus vil også åbne døren for sommertid foregive leg og med Target David Kirk Playhouse folde fladt til opbevaring, rydde op er også en leg.

Unikke Baby Legetøj

Når du vælger din næste baby gave, være kreativ og komme med en unik barn legetøj. Med mange virksomheder, der tilbyder spændende og lærerige barn legetøj muligheder, købsprocessen er enkel. En forkortet specifik liste over disse selskaber er:

  • Discovery Toys
  • Lamaze legetøj
  • Manhattan Baby

Før du afhente en enkel rangle eller udstoppede dyr, så husk at yde et barn en unik, pædagogisk legetøj stimulerer hans sind producerer en enorm indflydelse på hans lange udvikling rækkevidde.