Baby Shower: Tips om Baby Tøj Tips

Dæk de bittesmå Tootsies

Der er så mange forskellige former for babytøj derude! Hvordan afgør hvilket element til at købe for, at særlige baby shower gave? Hvorfor ikke starte fra bunden! Tiny babyer er skrøbelige, og så er deres små tootsies så hvorfor ikke få nogle sko til at søde lille spædbarn. Noget at huske om dette punkt i et barns liv er, at stimulation har vist sig at hjælpe udvikling. Nu er det tidspunkt, hvor barnet skal bruge sine visuelle og auditive sanser.

Prøv at få nogle yndig slip på baby sko med squeakers i dem. Baby kan opleve de spændende knirker everytime de små fødder rører noget (eller mor og far presse dem). Hvis du ønsker at gå den visuelle rute, købe mommy og daddy nye lille prinsesse nogle smukt farvede "Hendes Kongelige Højhed Sock støvletter." Disse søde små støvletter er bløde og farverige og de ligner små Mary Janes bæres over levende farvet sokker. Der er utallige fodtøj muligheder, som ville gøre store baby shower gaver, bare sørg for dit valg skiller sig ud.

Sikkerhed Før Fashion

Her er et ord til de kloge: Før du du køber alle de frilly, fancy babytøj til at give som gave ved næste baby shower, at du deltager, så tænk på sikkerheden for at baby før trendiness af tøjet. Tøj prydet med vedhæftede filer som hægter, knapper, blonder, slips, perler etc. er en potentiel risiko for en ny baby. Hvis nogen af ​​disse ting falder de kan blive kvalt farer. Det er heller ikke en god ide at købe tøj, der er lavet af materialer, der kan være skratter mod en babys sarte hud.

Hold dig til bløde materialer, der vil være behagelige. Og prøv at afstå fra outfits, der har vedhæftninger, der kan hindre daglige aktiviteter (store spænder på forsiden, der kunne gøre kravler eller sover på maven ubehageligt, dinglende stykker, der kunne få filtrede på teeny hænder eller fødder, etc.). Husk, at du kan holde den lille én leder sød mens du stadig holder sikkerhed i tankerne.

Tænk Simple

Hvis du er død indstillet på at købe pyjamas som din baby shower gave, så sørg for, at du får nogle, der er praktiske. Det første, du skal gøre er at sikre, at det materiale, som pyjamas er lavet af, er brandhæmmende (det kan lyde ekstremt, men det er langt bedre at forebygge end at helbrede).

Den anden ting at gøre, er at købe smart. Sure, kan de nuttede pyjamas med knapper og snaps fra hals til tå se så sød som knapperne over dem, men de er sikker på at være et mareridt for de nye forældre, når de forsøger at ændre det baby i midten af nat.

Det er en god ide at vælge pyjamas med så få snaps og knapper som muligt, eller måske endda en lynlås. Og det er også en rigtig god idé at købe to stykke pyjamas, der gør det nemt bund ændringer uden at skulle rette op på det hele barn.

Give hele kit og Kaboodle

Hvis du har en hård tid beslutte præcis, hvilken type tøj element for at give som en baby shower gave, hvorfor så ikke give dem alle? I stedet for at give mor-til-være nogle nuttede onesies, et par par leggings eller nogle små tees, hvorfor ikke få hende et par komplet outfits? Gennemse online for at finde nogle cool babytøj i trendy prints, der sælges i sæt. Kig efter tøj, der kommer med hvert stykke inkluderet. Her er nogle muligheder:

 • Et romper sæt, der kommer med en matchende sparkedragter, under skjorte og sko
 • Et bukser sæt, der kommer med en chokolade farvet skjorte og en lyserød bukser med en chokolade toile print
 • En yndig fire delt sæt, der kommer med en mønstret onesie, en vaffel sweater, elastisk talje bukser, og en matchende hue

Når du ikke kan træffe afgørelse om kun én tøj element, giver hele sættet!

Hold Disse Piggies Toasty

Det er vigtigt at holde alle ti af en ny barns små piggies varm og toasty. Det kan dog være et meget stort arbejde, som disse små fyre er konstant sprællende. Hvis du beslutter dig for at købe den nye baby nogle sokker, få nogle med virkelig god elasticitet.

Selvfølgelig, selv sokker med den bedste elasticitet sandsynligvis glide gennem hele daglige aktiviteter. Hvis du ønsker at få nogle Tootsie brænder, der er garanteret at blive sat, kig ind i nogle ét stykke outfits med Footies vedlagt.

Hold Baby Varm

Er naturen nyeste mirakel vil være en vinter baby? Hvis din gal kammerat baby skyldes i de kolde måneder derefter vælge den perfekte baby tøj til at give som gave på baby shower er en snap. Køb denne søde lille baby noget at samle op i, når han eller hun er ved at blive kørt hjem fra hospitalet. Stadig på udkig efter et sted at starte?

Som din mor sikkert fortalt dig, at holde hovedet varmt, når det er frysning ud er afgørende - det gælder især for spædbørn. Køb den lille fyr eller pige en sød lille strik hue for at holde alt det varme i at slippe ud. Og mens du er på det, få de nuttede vanter, der matcher. Det er også en god idé at inkludere en varm baby tæppe samt at dække resten af ​​den lille ting.

Ingen Pinks eller Blues

Så du har modtaget en invitation til en baby shower, og du er ivrig efter at få fingrene i nogle nuttede outfits til at give som din nuværende. Men køn har af barnet er ikke fastlagt, og du er forvirret med hensyn til hvad de skal købe. Du hælder til at latterligt frilly pink jumper eller at babyblå samlet sæt med tog på det, men du ved, at købe en af ​​disse ville være en gamble.

Køber tøj ud af spørgsmålet? Vær ikke dum, du bare nødt til at købe smart. Hvis barnets køn er stadig en overraskelse, en af ​​de bedste tips om baby-tøj, som du kan få, er at købe tøj, der er neutrale farver --- så holde sig væk fra den blå og pink. Dine bedste farvemuligheder er gule, grønne, appelsiner, røde, grå, etc. (noget, der ikke kønsspecifik).

Klæde hende til Impress

Selv om det er tvivlsomt, at et spædbarn vil være på gæstelisten til nogen store formelle begivenheder i den nærmeste fremtid, kan du lige så godt give hende nogle mode praksis for fremtidige begivenheder (hvem ved, måske hun ender på den røde løber en dag). For nu, men lad os nøjes med at få hendes "oohs" og "ahhs" ved familiesammenkomster og ferie begivenheder. Nu ved vi alle, at en af ​​de største stykker til nogen vinter ensemble puslespil er overtøj. Og bare fordi det ene ifører outfit er, godt, stadig i bleer, betyder ikke, at hun ikke kan ligne en million bukke. Hvis du leder efter tips om babytøj køber for en baby shower gave, ser ikke yderligere. Få din ven eller slægtning lille bolle en sofistikeret og glamourøse vinterfrakke. Nogle store forslag kan nævnes:

 • Pink faux Fur coat
 • Leopard-print faux pels
 • Vinter hvid faux pels med leopard print foring

Alle dikkedarer!

En af de bedste dele af at have en lille baby pige er at klæde hende op som den smukke lille prinsesse, som alle ved, at hun er. Baby pige tøj i dag er så meget sjov, og der er så mange muligheder, at du aldrig vil løbe ud af friske nye udseende. Hvis du leder efter en baby shower gave til en mor, der forventer en dyrebar lille pige, så lad det sjove begynde! Har du brug for lidt vejledning og nogle tips om babytøj til små piger? Prøv disse på for størrelse:

 • Få at ballerina en yndig onesie, der hedder "ToTo Too Cute" parret med en lille tutu ble dæksel
 • Vend hende ind i en cowgirl ved at få hende en uimodståelig fløjlsbukser cowgirl kjole parret med strømper
 • Lad hende være lidt næsvis ved at købe hende en sød leopard trimmet kjole parret med footed leopard print leggings
 • Få det sporty lille fremtid atlet en lyserød kører dragt Mulighederne er ubegrænsede så få, at fremtidig mode gudinde på rette spor i en tidlig alder!

Søde lille dreng Tøj

Selvom de måske ikke være lavet af "sukker og krydderier og alt nice" de søde små baby drenge sikker ser sød til mig. Hvis du går til en baby shower til indfrielse af en ny dreng, der er på vej, gør dig klar til at have nogle sjove, mens shopping. Lille dreng mode er kommet en lang vej fra simple babyblå mønstre og baby dreng tøj har aldrig været så fashionable. Ønsker du at give ham de fyre til at klæde at imponere? Tjek disse idéer:

 • Gør ham en plyndre Tootin 'cowboy i en fløjlsbukser overalls og stribet skjorte combo.
 • Få ham klar til GQ ved at sætte ham i en sweater vest og denim sæt med en sofistikeret polobluse nedenunder.
 • Lad ham være al dreng i en lille dino-tema shorts, tank, og hat sæt.
 • Lad ham sidde ved siden af ​​daddy på sofaen iført sin første sæt boksere, sport-tema, selvfølgelig!

Wrap af luksus

En tæppe gør en stor baby shower gave, men med så mange baby tæpper at vælge imellem, kan det være svært at finde en, der virkelig skiller sig ud. Det er ingen hemmelighed, at alle forventer mor ønsker det bedste for deres nye lille prins eller prinsesse, så hvad kunne være bedre end en baby tæppe, der vil behandle ham / hende som royalty? For en virkelig luksuriøs gave, giver et tæppe, der er fremstillet af kunstskind. Den elegante stof er bedøvelse og efterligner udseendet af en mink stjal. Mor vil elske at bruge denne tæppe til enhver lejlighed, især når viser off hendes nye bundt af glæde for familie og venner.

Du kan parre denne gave med matchende faux pels tilbehør, såsom en hat og støvletter, for at give barnet en meget stilfuld ensemble. Denne combo er perfekt til vinter-fødte spædbørn, der bliver nødt til at holde ekstra varme.

Bling Bling

Ønsker du at give babytøj som et brusebad gave, men er bekymret for, at din gave ikke vil efterlade et varigt indtryk? Det ser ud til, medmindre du laver en hånd strikket trøje eller broderet onesie, tøj er bare ikke en meget mindeværdig gave. Tja, hvis du ikke kan strikke eller sy, kan du købe personlige baby tøj, der vil helt sikkert gøre en erklæring.

For fashionable onesies, Bling design lader dig stave et ord eller en sætning, du ønsker at bruge smuk krystal studs. Den nye baby vil skinne, når iført denne awesome gave, som du har designet specielt til hende. En anden mulighed er at give monogram tøj. Prinsesse Sengetøj tilbyder gammeldags kjoler og sparkedragter, der omfatter barnets initialer på tværs af brystet. Med klassiske stilarter og farver, vil disse monogram tøj muligheder sikkert være en skattet element. Uanset om du beslutter at gå med bling eller gammeldags udseende, vil din gave blive one-of-a-kind.

Ophold i Season

Når du køber babytøj som et brusebad gave, er det nemt at gå overbord. Alle de små outfits er så søde, det kan være svært at vælge bare et par stykker. Babyer vokser så hurtigt, at nogle gange de ud-vokse en størrelse, før de får en chance for at bære alle tøj. For at undgå, at dine gaver ender op i skabet med tags stadig på, ville det være fornuftigt at købe den rigtige størrelse til den rigtige sæson.

Baby tøj er dimensioneret efter alder, men børn vokser ved forskellige hastigheder. For at være sikker, overveje, hvad barnets alder vil være for en bestemt sæson og købe den næste størrelse op. For eksempel, hvis en baby skyldes i april størrelserne bør være som følger:

Nyfødt - Spring

0-3 måneder - forår / sommer

3-6 måneder - Summer

6-9 måneder - Fall

9 måneder - Efterår / vinter

12 måneder - Vinter

18 måneder - Spring

Bare tilpasse dette skema til at forfaldsdatoen for barnet, du køber, og din gave er mere tilbøjelige til at gøre cut.

Klæd hende op i den bedste

Der er occassions når vi alle har brug for at sætte på vores søndag bedste, uanset hvor gamle vi er. Hvis du leder efter den perfekte baby pige tøj til at give som en baby shower gave, tænke uden for boksen. Du kan vædde på, at den nye mor kommer til at få mere daglige slid tøj til at sætte på hendes lille en, end hun ved, hvad de skal gøre med. Hvorfor ikke få hende noget ekstra specielt.

Læg ned trøjer, overalls, onesies og bukser sæt og købe noget fantastisk for den nye lille pige. Uanset om det er til at gå i kirke, ferie begivenheder, særlige lejligheder, eller tage portrætter, har der vil komme en dag, hvor den lille kæreste kommer til at nødt til at se ekstra nice. Få hende en fancy lille kjole til at bære. Hvad med en kortærmet lyserød strik kjole fra Victoria Kidds eller en smuk salvie-farvet silke kjole, også af Victoria Kidds? En anden stor mulighed er en elegant lyserød silke kjole med skulderstropper, en satin trim og matchende bloomers af Jackie.