Baby Shower: personlige smykker Tips

Hvad Pusletaske?

Der er ingen tvivl om, at en ble poser er en baby afgørende. Selvfølgelig bliver på farten med din baby kræver, at du bære masser af ting, men nogle gange du ønsker en taske, der ikke skrige "hey - der er en baby herovre!" Når du er til fest eller ud til middag med venner, en subtil ble taske er nøglen til at blande sig i. For disse lejligheder, så prøv med en ble taske, der fordobler som din personlige taske.

Designeren ble poser af Mia Bossi ser ligesom trendy, high-end punge og etuier. Der er mange stilarter at vælge imellem, og ingen vil nogensinde vide, at sådan en sød taske er udstyret med flaskeholdere, ble indehavere Tør indehavere og mere. Hver pose indeholder også frynsegoder for mor, såsom en mobiltelefon holder, nøglering holder og lynlåslommer til personlige ejendele. Disse poser er den perfekte pasform til enhver moderne mor.

Go Ahead - du fortjener det

Så barnet er næsten her, og du har brugt måneder at forberede hendes ankomst. Du dekoreret børneværelset, plukket ud af klapvognen og sikkerhed proofed huset. Nu som din forfaldsdagen tilgange, vil du bruge al din tid at forestille sig, hvordan livet vil være som når barnet er her endelig. Selv om det er naturligt at besætte om dit barn, er det vigtigt ikke at miste dig selv i processen. En god måde at holde fokus på både dig og barnet er at vælge en luksus ble taske, der vil tilfredsstille barnets behov, samtidig med fremvisning din sans for stil.

Designere har skabt luksus ble poser der passer til enhver mors stil, så der er en bred vifte at vælge imellem, når du vælger en, der er rigtige for dig. Hvis du vil have et elegant look, gå en grundlæggende sort taske med klassiske accenter. For en mere legende udseende, tjek poser featuring lyse farver og funky prints. Uanset taske, du vælger, så tænk på det som en påmindelse om, at du fortjener at forkæle dig selv nu og da.

Tag en tur på den vilde side

At blive en mor betyder ikke at give op sjov din side. Sikker på, du har udskiftet en aften i byen med en mommy og mig klasse, men du er stadig den samme stilfulde diva, du altid har været. Du har måske ikke nå til din halterneck top eller mini nederdel helst snart, men en funky ble taske kan hjælpe med at holde dig ser cool.

Hvis du er på udkig efter en designer ble taske, der viser off din vilde side, så tjek den Leopard Classic ble Totes af JP Lizzy. Disse poser har en leopard print, microfiber ydre, der er både hofte og nem at rengøre - den perfekte kombination for enhver fashionable mor. Afhængigt af om du har en dreng eller pige, de Leopard Classic Totes fås med pink eller blå liners og accenter. Hver tote kommer med alt hvad du behøver at udsætte koordineret og organiseret herunder en matchende skiftende pad, kosmetik taske og pungen.

Gå en tur i Style

Vi har hele tiden se Celebrity mødre og deres babyer fotograferet i byen ser stilfuld og koordineret. Det ser ud til de har en ny klapvogn og ble taske i hvert billede, der bare sker for at matche deres tøj. De gør rejser med deres barn ser så let og glamourøse, de fleste mødre vil have, hvad det er, de har.

Selvom du måske ikke behøver at kæmpe mod paparazzi når du er ude med din nye baby, kan du se lige så fantastiske. Designer bletasker er ikke kun for de rige og berømte. Virkeligheden er, at berømtheder som Jessica Alba og Halle Berry er moms - ligesom dig. De har stadig til at holde snacks på hånden og ændre bleer på farten, de bare tilfældigvis ser godt gøre det. Så gå videre og forkæle dig selv. Med så mange store designer muligheder at vælge imellem, er du sikker på at finde den, der passer både dig og din lille nye super-stjerne.

Gave Vækst

Alle en forventer mor kan tænke på er, hvor sjovt det vil være, når den nye baby ankommer. De forestiller sig, hvad det vil være som at se deres nye baby smile for første gang, eller hvad det vil være, når de tager deres første skridt. Hvad de sandsynligvis ikke har tænkt over er, hvor hurtigt det lille barn vil vokse til et lille barn ... og derefter ind i et lille barn.

Da hun ikke tænker på det nu, give hende en gave, der vil hjælpe hende fejre hendes barns vækst senere. Da du var barn, har du sandsynligvis huske dine forældre mærkning fra din højde i døren til køkkenet eller stuen. Nu kan du få personlig vækst diagrammer, at funktionen barnets navn øverst. Dette er en stor gave idé for nogen forventer mor til at hjælpe med at forberede hende for hvad der venter i fremtiden.

Gør det Brugerdefineret

Alle kan vælge en gave registreringsdatabasen og pak det, men hvis du ønsker at give noget helt specielt - gøre det skik. Der er en række unikke baby gaver at vælge imellem, der vil gøre din gave one-of-a-kind.

De fleste specialfremstillede gaver er ikke ligefrem praktisk, men vil give mor-til-være en skattet emne at sætte på skærmen. En ny mor er også mere tilbøjelige til at gemme en brugerdefineret gave som et memento til at passere ned til hendes barn, når hun er ældre. En mulighed er at give skræddersyet smykker, der er indgraveret med barnets navn eller en sød besked. En anden idé er et stykke kunst, der har barnets navn håndmalet på lærredet. Du kan også få næsten enhver stof element monogram med baby initialer, herunder tøj, hagesmække, fødsel klude og tæpper. Andre ideer omfatter indgraveret sportsartikler eller personlige gave kurve.

En meningsfuld Memento

At have en ny baby er det første skridt til at skabe din nye familie. En sentimental måde at fejre dette øjeblik er at få en personlig mors halskæde, der ærer fødslen af ​​dit barn.

En stor mulighed er en familie halskæde, der har en charme med dit barns navn og birthstone. Det ser nice som et vedhæng, men har plads til rådighed for at tilføje charms som du fortsætter med at tilføje børn til din familie. Nogle charme halskæder også omfatte finurlige billeder, ligesom hjerter og baby fødder, for at tilføje leg til designet.

Hvis du ikke overvejer flere børn, der er personlig vedhæng halskæder, der er lige så rart. Circle vedhæng er et populært valg, som kan gravere med barnets navn og fødsel information. En anden mulighed er et hjerte medaljon, der indeholder en lille billede af den nye baby. Uanset hvilken løsning du vælger, vil du sætte pris på at have en personlig souvenir til skat for evigt.

Fejre sin første Mors Dag

Du husker altid dit første; dit første kys, din første kærlighed og første Mors Dag. For at bidrage til at gøre denne dag speciel for den nye mor i dit liv, give hende personlige smykker at markere begivenheden. Hun vil helt sikkert sætte pris på den følelse af en brugerdefineret smykke, der blev skabt til hende.

Når der træffes beslutning om, hvilken type personlige smykker til at give, er der en række muligheder for at overveje. Den ene er at have et smykke designet fra bunden. For eksempel kan du have barnets birthstone placeres i et unikt miljø for at skabe en mors ring. En anden måde at tilføje et personligt præg er at have et armbånd eller halskæde indgraveret med barnets navn og fødselsdato. Uanset hvad du beslutter, vil din gave give hende en one-of-a-kind smykke, hun vil elske at have på og vil treasure for a lifetime.