Baby Shower Centerpiece Idéer

Baby Shower Centerpiece Idéer

Du kan oprette en dejlig baby shower centerpiece til din baby shower, og du behøver ikke at bruge en masse penge. Mange kvinder nyder at skabe baby shower håndværk til at forbedre udseendet og entydighed af fejringen. Hold læsning for nogle gode baby shower ideer!

Easy Basket Baby Shower Omdrejningspunktet

Opret en kurv fyldt med følgende punkter. Denne kurv gør en interessant centerpiece og tjener som en gave til mor-til-være i slutningen af ​​bruseren.

 • Modtagelse tæppe eller baby håndklæde-Du kan bruge dette som foringen af ​​* kurven
 • Baby lotion
 • Baby shampoo
 • Sut
 • Sokker
 • Støvletter
 • Bidering
 • Blødt legetøj
 • Bøger

Vedhæft en ballon og / eller farverige bånd til kurven, eller top med en stor pastel eller hvid sløjfe.

Glasskål Omdrejningspunktet

Dette fungerer godt med en række elementer, herunder små gummi baby legetøj eller flydende stearinlys. Du skal blot udfylde en glasskål med nogle glas småsten og tilsæt vand. Arranger legetøj og / eller stearinlys i skålen for en simpel baby shower centerpiece, der både er elegant og sød.

Beach Basket

Hvis bruser du giver er om sommeren, hvorfor ikke bruge en beach party tema? Dette er en sød idé, og det er nemt at arbejde med. Fyld en strand spand med blomster, tropiske blomster udvide temaet. Du vil sikkert gerne placere et lille stykke af blomsterhandler skum i bunden af ​​kurven til at holde blomsterne. Omgiver blomster med bleer, sutteflasker, hagesmække, strømper, onesies, baby kjoler osv Du kan også hænge en lille skovl på siden af ​​spanden. Hvor nuttet!

Umbrella Omdrejningspunktet

Køb en stor pastel paraply eller parasol, og åbn det. Nu fylder den med en bred vifte af babyudstyr, udstoppede dyr, bleer, babytøj etc. Tie krøllede bånd til håndtaget af paraplyen.

Nautisk centerpieces

Køb en stor plastik skattekiste, og fyld den med babyudstyr. Placer en lille mængde netting omkring skattekisten og tilføje en række farverige skaller. Du kan også tilføje nogle farverige plastik fisk, både, osv Sørg du forbedre kernen ved hjælp af nautiske tema tallerkener, kopper osv, og købe en kage, der er dekoreret med havdyr, etc.

Western centerpieces

Dette er en sød og nem idé, og det er perfekt, især hvis barnet bliver en dreng. Køb en metal spand og placere den på toppen af ​​en lille western tæppe, der er blevet placeret på toppen af ​​tabellen. Omgive det med hestesko, reb, hest figurer, små cowboy hatte mv Place babyudstyr inde, såsom bleer, baby lotion, shampoo, bideringe, sutter mm

Springtime Omdrejningspunktet

For en forår baby shower, fokusere på nogle ikoner af foråret. Arrangere flere tulipan fyldt terrakotta potter i midten af ​​bordet. Du kan også bruge ranunkel eller andre forår blomst. Surround bunden af ​​potterne med vedbend, og placere små figurer af fugle, kaniner, høns, etc.

Autumn Omdrejningspunktet

For et efterår baby shower centerpiece, fylde et stort træ eller keramik skål med falder blade og miniature græskar, farvet squash osv Scatter flere blade omkring ydersiden af ​​skålen. Placer nogle små baby elementer, såsom sutter, bideringe, hagesmække, støvletter mv blandt bladene.

Bestil online

Du kan også bestille nogle nuttede baby shower centerpieces online. Tjek de følgende hjemmesider:

 • Oh Baby Shower
 • Baby Showers Etc.
 • Bedste Baby Shower