Baby Shower: Baby Shower Omdrejningspunktet Tips

Vaskeklud Cupcakes Omdrejningspunktet

En vidunderlig centerpiece idé til en babyshower er en plade fuld af 'cupcakes' lavet af baby vaskeklude. De er meget let gjort, og hvis du tilføjer en sød tilbehør oven på cupcakes, de kan tjene som præmier til brusebad spil vindere.

For at gøre cupcakes skal du bruge:

 • Baby vaskeklude i assorterede farver
 • Cupcake kopper
 • Brugerdefineret jewlery såsom øreringe, armbånd og halskæder

Fold hver vaskeklud i halve og rul den op i en rund form. Derefter placere hver af dem ind i papir kopper, ligesom en cupcake. Derefter på toppen af ​​hver vaskeklud cupcake lægge et stykke jewlery som det sidste touch.

Sæt cupcakes på en dekoreret fad og placer som skulle være omdrejningspunktet på de vigtigste bord. Når gæsterne spiller baby shower spil giver en cupcake som en præmie for hver vinder.

Ble kager er de nyeste Rage

Er du smide en baby brusebad og har svært ved at komme op med en stor centerpiece idé? Nå, min ven, det er på tide, du lære at lave en baby shower ble kage. Her er en hurtig opskrift løbe igennem:

 • Først skal du bestemme præcis, hvad størrelse du vil have din ble kage at være. Her er nogle retningslinjer for at overholde: Top tier - 5-6 bleer 2nd Tier - 15 bleer 3rd Tier - 30 bleer
 • Rul bleer lodret i rørformede former og holde figurer med elastikker (tape kan arbejde også). Opret de nederste lag først ved at slutte bleer med sikkerhedsnåle. Arrangere alle bleerne at danne en stor, cirkulær form og sikre form med et stort gummibånd.
 • Du kan vedhæfte metodetrinene til hinanden med sikkerhedsnåle. Det er en rigtig god idé at pakke lagene af kagen i at modtage tæpper eller søde baby tæpper.
 • Den øverste niveau skal have ekstra særlig post, som en souvenir eller en udstoppet dyr. Du kan vedhæfte bleer omkring det element at skjule det eller pin det til det øverste lag af kagen.
 • Når dekorere kagen brug bånd og nuttede charme.

Du er velkommen til at få kreative og have det sjovt. Ble kager bliver de hotteste nye punkt på baby showers. Ved at tage lidt tid og hævde en lille indsats, kan du oprette en fantastisk centerpiece til din baby shower eller en uforglemmelig gave til den nye mor.

Paraply for Shower

Vil du have en helt unik baby shower centerpiece idé? Det første du skal gøre er at gå ud og købe en paraply. Hvis køn barnet er kendt vælge en lyserød eller blå paraply. Hvis sex stadig er uafklaret, kigge efter en paraply med barn-lignende mønstre (ænder, bamser, etc.) eller en munter mønster (en pastel plaid eller prikker). Hæng paraply over sædet, hvor mor-til-være vil sidde og fylde det med tonsvis af baby forsyninger og godbidder (rangler, huer, udstoppede dyr, lotion, etc.). Bind pastelfarver bånd til kanten af ​​paraplyen, så de dingle ned.

Quick Fix for et centralt

Er det at komme ned til ledningen, og du stadig forsøger at finde ud af at lave en baby shower centerpiece? Tag en dyb indånding og roligt ned. Planlægning af en fest kan være hårdt arbejde, og når du bekymre dig om mad, dekorationer, invitationer, og gaver, kan ting som centerpieces blive smidt af i svinget. Ingen bekymringer, men du kan trække fra en fabelagtig centerpiece på ingen tid. Hovedet ned til din lokale håndværk butik og afhente pink og blå silkepapir, et par poser af både blå og lyserøde smykkesten, og et sortiment af små, billige vaser eller offerfund indehavere. Placer vaser eller offerfund indehavere i midten af ​​bordet og fylde dem med ituskårne stykker silkepapir og ædelstene.

* Hvis køn barnet er blevet bestemt, kan du enten bruge blå eller lyserød i stedet for begge.

Centrum for opmærksomhed

Baby shower centerpiece er omdrejningspunktet for den begivenhed, så det er af allerstørste betydning, at det er perfekt. Ved at placere den i midten af ​​bordet sørge for, at det hverken er for højt eller for lavt. Du ønsker ikke folk bøjet over at undersøge det eller at skulle strække hals for at se andre på tværs af bordet. Det bør være præcis øjenhøjde. Nogle af de mest populære baby shower centerpieces er floral arrangents - de er tilgængelige overalt og altid en smuk og duftende valg (plus de kan være omkring uger efter bruser). En anden populær cernterpiece valg er en kage. En kage vil se festligt hele bruser og dobbelt som desserten.

Et centralt gør en fin Gift

Hvis baby shower gave jagt ikke gik helt som planlagt, og du stadig forsøger at beslutte hvad at bringe til den nye mor, hvorfor ikke bringe en baby shower centerpiece? Køb et stort fletkurv og fyld den til randen med baby goodies, at den nye mor får brug for. Proppe den med rangler, støvletter, sutter, bideringe, udstoppede dyr, flasker og hagesmækker. Fyld nogen ekstra plads med farverige silkepapir eller konfetti. Bind farverige balloner til håndtaget til top det. Hvis du vil tilføje noget ekstra særligt, medbringe nok lys til at omgive kurven. Og, når du placerer kernen på bordet, satte stearinlys omkring det og tænde dem. Sørg dog, at du kalder værten forud for tid og lade hende vide, at kernen er taget sig af.

Go Fish!

Leder du efter en stor baby shower centerpiece idé? Glem en kage eller en blomst arrangement! Hvis du vil have din bruser til at gå strygende, dæk dit bord med en fantastisk centerpiece. Køb et stort fishbowl og fyld den med vand. Derefter dække vandoverfladen med flydende fundet stearinlys og smukke blomsterknopper. Hvis du virkelig ønsker at gå hele ud, droppe en stor fed guldfisk i vandet og lad det svømme rundt under hele arrangementet. Denne type omdrejningspunktet er billig, elegant og original. Gæsterne vil tale om det længe efter bruseren er slut.

Lade en anden gøre det beskidte Diaper Work

Hvis du er forelsket i tanken om baby shower ble kager, men er ikke de "gør-det-selv" type, lægge væk disse bleer og stifter og har en kage lavet til lejligheden. Der er mange pre-made ble kager rådighed, som du kan have sendt lige til døren. Bortset fra den luksus at have en anden gøre arbejdet for dig, kan du også vælge et design fra en række fantastiske temaer. Bare et par tilgængelige muligheder er:

 • Biler
 • Cowboys
 • Frøer
 • Måner og stjerner
 • Noahs Ark
 • Prinsesse
 • Sport

Hvis du har en professionel gøre ble kage til dig mulighederne er ekspansiv, og du ved, det vil se godt ud.

Udstoppet dyr babyshower Omdrejningspunktet

En sød idé til en centerpiece, der senere kan tjene som et stykke legetøj for barnet er et udstoppet dyr. Få en stor bamse, eller enhver anden fyldte dyr du tror mor at være ønsker. Sæt ham i en kurv dækket med et blødt baby tæppe og give ham en sutteflaske, en hagesmæk og hænge en Binkie om halsen (ikke at gøre dette med en baby, selvfølgelig, men for en bamse det er naturligvis ok ... ). Du kan også sætte en søde baby hat på hovedet og klæde ham op i en baby onsie.

Placer kurven med bamse i midten af ​​de vigtigste bordet og dekorere det som et barns værelse. Du kan sætte en musik boks, en sød par baby sko og en mobil hele kurven, f.eks.

Det vil se rigtig sød og alle de elementer, der er på bjørnen eller vises med ham kan gives til den mom- til-være for hendes nye baby også.

Bjørnen centerpiece kan også fungere som din gave til den nye mor, så du kan endda fylde kurven omkring bjørnen med en flok babyudstyr (strømper, hagesmække, onsies, klude, legetøj, sutter, etc ...). Eller hvis du foretrækker at bare have bjørnen i kurven af ​​ham selv, kan du sætte de ekstra babyudstyr alle pakket ind i smukke papir omkring bjørnen kurv.

Du må ikke glemme de Belysning

Når du planlægger din belysning ordning for din børnehave, der er mere at overveje, end du måske tror. Først spørge dig selv et par spørgsmål. Hvor meget naturligt lys er der? Hvordan vil vinduet behandlinger påvirker det naturlige lys? Hvilken type ovenlys har jeg brug for? Må alle områder af rummet har tilstrækkelig belysning? Disse er blot nogle af de emner, du bliver nødt til at tage fat på.

Hold vindue behandlinger simple så masser af lys kommer i løbet af dagen. Dette vil gøre rummet synes lysere og skabe et mere positivt miljø.

Når du vælger en loftlampe, vil noget med en lysdæmper give mere alsidig belysning. Du kan styre mængden af ​​lys i rummet til at korrespondere med din aktivitet. Lamper er en fantastisk måde at supplere eksisterende belysning eller at tænde kun ét område ad gangen. For eksempel kan du medtage en lampe nær puslebordet eller ved siden af ​​svævefly / rocker. Nogle mindre lamper, som dem fra Cal Lighting, tilbyder nuttede design, der også vil bidrage til børneværelset indretning.

Bliv inspireret

Har du problemer med at komme op med en planteskole tema? Der er så mange at vælge imellem, kan det være svært at træffe en endelig afgørelse. Hvis du ikke er sikker på, hvad retning at gå i, se til kids 'væg kunst for nogle inspirerende ideer. Generelt væg kunst giver rummet med et brændpunkt, så hvis du finder den kunst, du kan lide - du har dit tema. Resten af ​​rummet kan være udformet omkring dette et stykke for at skabe et samlet rum.

Wall Art kommer i alle mulige former og størrelser. For en mere permanent løsning, kan du stencil et vægmaleri direkte på væggen. Hvis du ikke ønsker at forpligte sig til noget så permanent, kan du få flere væg lærreder, der passer sammen for at skabe et større billede. En anden mulighed er at hænge genanvendelige skræl og sted decals. Den måde, hvis du hænge din kunst på en væg og derefter ændrer mening, kan du nemt flytte mærkaterne til en anden væg.

Gøre grin med den nye Mommy

At have en ny baby betyder, at en masse justeringer i din livsstil, og de fleste nye mødre har ingen idé om, hvad der er i vente. Hvis du planlægger en baby shower for en ven, hvorfor ikke spille en lille joke på hende? For en stor centerpiece idé, fyld fotoalbum og rammer med digitalt ændret billeder af forventer par, der har sjove billedtekster og baby billeder.

For eksempel tage et billede af den forventede mor på ferie og indsætte en grædende baby på armen. Eller et billede af det lykkelige par ud til middag, men udskifte deres vinglas med sutteflasker. Du kan også indramme en collage af disse ændrede fotos og få gæsterne underskrive den med søde beskeder.

Der er en række måder, du kan have det sjovt med dette koncept, og det vil helt sikkert få nogle griner fra både forventer mor og gæsterne.