Baby nytår Origins

Baby nytår Origins
Da uret nærmer midnat, til løbet være den første baby i det nye år begynder.

Hvis du undrer dig over, hvor Baby nytår oprindelse begynder, er du ikke alene. De fleste mennesker tænker på en lille baby kun iført en ble, skærf og høj hat på hans hoved smiler samtidig bringe i det nye år. Moderne tider har bragt mere til betydningen af ​​Baby nytår end en sød lille baby.

Oprindelsen til Baby nytår

Nytårsdag repræsenterer ændringen af ​​året, idet tolv har bestået måneder og går tilbage 4000 år. The Baby nytår oprindelse begyndte i 600 f.Kr. med grækerne, men de tidlige egyptere kan også gives kredit for at bruge en baby som et symbol på et nyt år. Barnet repræsenterer genfødsel.

Grækerne mente, at deres gud Wine, Dionysos, blev genfødt på ny år som ånd frugtbarhed. De ville parade rundt med en baby i en kurv til at repræsentere genfødsel Dionysys.

Selvom de kristne følte, det var en hedensk tradition og fordømt ved hjælp af en baby til at bringe i det nye år, populariteten af ​​symbolet vundet, men i en anden måde. I slutningen af ​​året er commerated med en anden baby, som fødslen af ​​Jesusbarnet blev en speciel fest.

Betydning af Baby nytår

Baby nytår repræsenterer "i den nye, ud med det gamle." Du har måske set tegnefilm viser far tid afbildet som en gammel mand med et langt gråt skæg. Historien går, at Baby nytår vil vokse i løbet af året i Fader Tid. Ved udgangen af ​​året, vil far tid udlevere sit ansvar til den næste baby nytår.

Baby nytår Traditioner

Mange byer har skabt en tradition, hvor den første er født samme år barn repræsenterer "Baby nytår." Ofte barn får lokale nyheder dækning, og i mange tilfælde gaver såsom opsparingsobligationer eller gratis bleer som en fødselsdag gave.

Baby nytår Konkurrencer

Mange virksomheder har sprunget på den salgsfremmende band vogn fejre Baby nytår.

Baby Obligationer eller pengepræmier

Mange lokale hospitaler og medier stationer vil tilbyde en baby binding til de første fem eller ti børn født samme år. Tidligere var det ikke ualmindeligt, at de nationale selskaber til at tilbyde en stor præmie for allerførste født baby og annoncere det stærkt.

Uenighed vinderen

Popularitet i første barn af det nye år konkurrencer er svundet ind på grund af en konkurrence PR mareridt.

I 2007 Toys R Us tilbudt en 25 tusind dollars præmie til den første født i USA baby. De blev imidlertid ikke foregribe, at den første baby ville blive født til en ikke-hjemmehørende. Toys R Us hurtigt nægtet prisen siger kinesisk-amerikanske barn ikke kvalificere sig. Efter negativ presse, besluttede de at vende deres beslutning og 2007 amerikanske Baby nytår modtog prisen.

Nogle virksomheder stadig tilbyde dette, men de fleste nye baby-konkurrencer er foto konkurrencer, på udkig efter det nye ansigt for det næste år.

Foto Konkurrencer

En anden type af Baby nytår contest du kan finde inkluderer baby foto konkurrencer, hvor du sender et billede af dit barn født samme år. For eksempel Canon New Baby Photo Contest tilbyder en stor gevinst på $ 10.000 mod barnets uddannelse. Vinderen er normalt valgt af et panel af dommere.

Finde Baby Konkurrencer

Der er mange måder at finde konkurrencer og præmier. Din lokale hospital bør være opmærksomme på de fleste lokale konkurrencer, der sker og være i stand til at fortælle dig, hvis du vandt. Nogle andre måder at finde ud af om konkurrencer kan nævnes:

  • Spørg din lokale aviser for at se, om de ved, hvad virksomheder tilbyder forskellige præmier og gaver til den første baby af året.
  • Spørg den lokale læge kontor, hvis de tilbyder præmier eller incitamenter til den første baby i det nye år, eller hvis de ved, hvem gør.
  • Læs forældrerollen magasiner og kigge i rubrikannoncer til forskellige konkurrencer

Påberåbelse Dit barns nytår Prize

Hvis du tror, ​​dit barn er en vinder, skal du kontakte den virksomhed eller organisation, der tilbyder konkurrencen og give dem dit barns navn, dato og tidspunkt for fødslen. De vil være i stand til at give dig detaljerne om, hvordan du få din præmie, og hvilke skridt der skal tages.