Baby Nursery Idéer: Interview med Robin Wilson

Baby Nursery Idéer: Interview med Robin Wilson
Robin Wilson har store tips og råd om emnet af baby planteskoler.

Robin Wilson, administrerende direktør for New York baserede Robin Wilson Home, en af ​​landets førende moderne livsstil og renovering virksomheder, venligt har tilbudt nogle gode tips og råd om emnet af baby planteskoler. Hendes firma er alternativet til moderne livsstil og kilden for "til tiden" og "på budget" effektivitet når det udfører en renovering og remodeling projekt.

Som medlem af en fjerde generation ejendomsmægler familie fra Texas, har Robin blevet påvirket af arkitekturen. Hun udviklede hendes passion for at ændre et mellemrum efter ser hendes oldefar og farfar administrere fast ejendom bedrifter. Hun har siddet i bestyrelsen i mange filantropiske organisationer, herunder Boston Symphony Orchestra De tilsynsførende (1993-2003), YWCA (1988-1998, Austin, Boston og New York), doSomething (2003-2005) og offentlige allierede (2006-nu) .

Hun har en MA fra New York University og en BA fra University of Texas i Austin. Robin Wilson har været omtalt i O at Home magasin (forår 2006 og efterår 2005), ABC-News, New York Sun, Corcoran nyhedsbrev og Crain New York.

Kan du give os nogle baggrundsoplysninger om din virksomhed og på din ekspertise inden for baby-planteskoler?

Robin Wilson Hjem har gennemført projekter for vordende mødre og dem, der ønsker at skabe børnevenlige legerum. Vi har ekspertise i at arbejde med børnesikringen materialer og med miljøvenlige malinger, der udsender lave dampe. Vigtigst er det, COO for Robin Wilson Home er en arbejdsgruppe mor til tre små børn, herunder et lille barn.

Har du været eller vil du blive præsenteret for nylig i ethvert hjem udsmykning magasiner, tv-shows osv

I februar 2007 blev Robin Wilson Hjem fremhævede på WHDH-TV, Boston til at håndtere et soveværelse makeover til en familie med en nyfødt. Dette projekt krævede brugen af ​​miljøvenlige, lav røg Benjamin Moore maling.

Hvad er nogle tips om readying gartneriet for babyens ankomst?

 • Mal gartneriet. Det er vigtigt at male en planteskole mindst fem til seks uger før et barns ankomst, så røgen vil luft ud af rummet.
 • Vælg mindre giftige maling. Sørg for at bruge VOC (flygtige organiske forbindelser) maling, der kan koste en smule mere, men udleder færre giftige dampe.
 • Køb antibakterielle tæpper. Glem ikke at vælge tæpper og tæppe, der udsender begrænsede dampe og er anti-bakteriel, anti-svampe og i stand til at sikre at gulvet.
 • Vacuum luftkanaler. Vi anbefaler også støvsugning alle luftkanaler og skiftende filtre i klimaanlæg og ovne.
 • Overvej at købe nye persienner. Hvis du har ældre blinds, kan de have været lavet af bly, og så støvet at frakker blinds kan indeholde bly partikler. Vi anbefaler fjernelse af gammelt og placering af nye persienner i børnehaven.
 • Vær opmærksom på farer. På forhånd, så sørg for at tjekke alle fodlister og vindueskarme til skrælning maling, som chips kan indeholde bly maling. Vi anbefaler, at alle forældre komme ned på "kravle niveau« og udforske rummet fra udsigtspunktet af en baby. Du kan faktisk se farer såsom søm under en vindueskarm, lette ledninger, flossede ledninger, skarpe fjedre under en stol eller lamper, der kunne skubbes / trækkes over. Notér disse farer!
 • Overvej krybbe placering. Det er en rigtig god idé at samle og bestemme placeringen af krybbe til at sikre, at der ikke er nogen direkte sollys, gadelygter eller udkast.
 • Køb kurve. Køb opbevaring kurve til bleer, skulder klude, salver, cremer og lotions.
 • Glem ikke musik. Sørg for, at musikkilde er sat op, så barnet kan høre beroligende lyde.

Hvad unik udsmykning ideer kan du tilbyde til vores læsere?

Mange mennesker glemmer, at du installerer et blackout pull-down skygge eller gardiner kan give en god måde at sikre en lur i dagtimerne. Vi har også fundet et godt produkt, som vi anbefaler til alle vores kunder, er at overveje at bruge sikringsanlæg mat fliser fra Cartwheel Factory for en del af gulvet og til enten tæppe eller hårdttræ på resten af ​​gulvet.

Hvad er nogle nemme, budget-bevidste skridt at nye forældre kan bruge i at udarbejde en børnehave?

 • Sikkerhedsspørgsmål: Vi foreslår, at alle reoler er fastgjort til vægge med beslag eller skruer for at sikre sikkerheden, når du har et lille barn (du kan glemme senere!) For badeværelser, anbefaler vi at tilføje en sikkerhed låsen til toiletsæder og / eller forlade toiletsæder ned og badeværelse døren lukket på alle times.Babies er top-tunge og uheld sker i løbet af et øjeblik.
 • Blanket valg "fra en erfaren forælder, lærte vi, at krybbe talsmanden sjældent bruges som barnet vil sparke det ud - det er undertiden bruges kun til dekoration En simpel baby tæppe vil være bedre og for at spare penge..
 • Køn venlige farver: Brug primære farver - gul, grøn eller Brights at sikre, at du ikke malerarbejde i lokalet i et par år, bør et andet barn af et andet køn kommer sammen.

Hvad er nogle gode gaveideer til en barns børnehave?

 • Vasketøjskurv: Vi så en sammenklappelig vasketøjskurv og rullende legetøj vogne på The Container Store for mindre end $ 20. Det kan være en stor plads-pauseskærm til en børnehave.
 • Ble opbevaring: Vi anbefaler enten Diaper Genie eller simpel menneskelig lufttæt affald kan med en fodpedal. Begge er lugt-bevis og liners er den eneste reelle udgift.
 • Portrætter: En unik gave er at arrangere en mommy-til-være portræt, efterfulgt af et foto af barnet i armene på forældrene.

Hvordan kan forældre koordinere maling farver, krybbe sæt, og planteskole tilbehør uden hjælp fra en indretningsarkitekt?

Uden budgettet, en rigtig god idé er at købe krybbe og talsmanden først. Derefter male en enkelt accent væg i samme farve. Resten af ​​væggene kan være en Benjamin Moore Dove Gray, som er en nice offwhite farve, der samler op på nuancer fra en accent væg. Sørg altid for, at rummet ikke har de samme farver for alle fire vægge og trim. Hvis det er den samme, så i det mindste sørge for, at trim er en halvblank hvid.

Også en brugerdefineret Elfa skab installation med barn-niveau tøj og opbevaring er mindre end $ 400 ved Container Store og in-store design team vil tage målinger og designe skabet.

Er der særlige udsmykning designs, linjer, eller produkter, som du vil anbefale til forældre i dag?

Vi anbefaler, at forældre overveje at købe konvertible børnesenge, der vokser med barnet, så det bliver til et lille barn seng. For børns pool sikkerhed, er det en rigtig god idé, hvis du investerer i en Safety Turtle armbind med alarm station til at advare dig, hvis et barn er faldet i vandet.

Har du andre oplysninger eller råd, du gerne vil tilbyde vores læsere?

Hvis du har et lille barn, anbefaler vi pull ledninger til alle blinds blive knudret og bundet på et højere niveau. Hvis du har en pulje, anbefaler vi, at du installerer en selvlåsende gate mindst 48 inches høj.

Se vores hjemmeside på Robin Wilson Hjem og tilmelde dig vores gratis månedlige nyhedsbrev til hjemmet og familieorienterede tips.