Baby Massage

Baby Massage

Baby massage er en enkel måde at knytte bånd til din baby. Det er ikke svært at gøre, og du behøver ikke at være en massør for at give dit barn en vidunderlig, afslappende massage.

Fordele ved Infant Massage

Når du bliver bedre til at give dit barn en massage, vil du begynde at realisere de fordele, det vil tilbyde for både dig og din baby. Som du fortsætter med at massere dit barn, vil du lære hvilke teknikker der fungerer bedst. Nogle af de mest åbenlyse fordele ved spædbarn massage omfatter følgende:

  1. Det tilskynder binding mellem dit barn og dig.
  2. Baby massage kan lindre en Tradewinds baby.
  3. Massage kan lindre kolik smerter, earaches, og andre mindre ømhed og smerter.
  4. Det kan bidrage til at regulere dit barns respiratoriske og fordøjelsessystemet.
  5. Infant massage kan hjælpe dit barn falde i søvn lettere, fordi hun vil være så afslappet.
  6. Det giver forældrene en anden mulighed for at vise deres kærlighed til deres barn.

Sådan Massage Baby

Før du begynder din første massage, vil du vil være sikker på, at rummet du arbejder i en behagelig temperatur. Du bør klæde din baby, men hvis han synes kold, varme Værelset op nogle flere, og dække eventuelle områder af kroppen, som du ikke masserer i øjeblikket. Mange forældre gerne bruge barnet lotion, som de massere deres spædbørn. Vær sikker på at du anvender lotion til dine hænder for at varme det, før du bruger den på babys sarte hud.

Som du massere din baby, tale eller synge sagte til hende. Brug bud, kærlige bevægelser. Husk, kommunikerer du ikke kun med dine ord, men også med hænderne. Tryk let med håndfladerne, og for mindre områder bruge fingerspidserne.

Begynd med dit barns hoved og ansigt, der arbejder blidt omkring hendes ansigtstræk. Derefter videre ned hendes hals til hendes skuldre. Du kan massere dit barns arme ved at danne en ring med dine fingre og tommelfinger og strøg hendes arm blidt i en nedadgående bevægelse. Du kan forsigtigt dreje hendes håndled. Tving ikke noget, men.

Den bedste måde at massere hendes mave er at bruge cirkelbevægelser. Fortsæt med at arbejde dine hænder med uret eller mod uret bevægelse. Når du bevæger dig ned ad hendes ben, kan du bruge din håndflade at trykke forsigtigt. Du kan også flytte benene frem og tilbage langsomt, som om hun kører på cykel. Glem ikke at massage babys fødder, herunder hendes tæer!

Når du er færdig masserer forsiden af ​​din baby, kan du slå hende over på hendes mave og begynder i bunden af ​​hendes hoved. Du kan bruge glatte, lange strøg ned i bagagerummet på hendes krop, hendes arme, og hendes ben. Du kan også fokusere på bestemte steder ved hjælp af bløde, cirkulære bevægelser med fingerspidserne.

Infant Massage Klasser

Hvis du er ubehageligt at forsøge at massere dit barn for første gang, kan du overveje at indskrive i et spædbarn massage klasse. Massage instruktører vil vise dig, hvordan du massere dit barn, sammen med at finde trykpunkter med fokus på dit barns ubehag, og finde tillid til at give dit barn en vidunderlig massage.

Hvis dit barn lider af kolik, kan du lære specifikke teknikker og slagtilfælde, der vil lindre og berolige dit spædbarn. Forskning har vist, at for tidligt fødte børn og babyer med helbredsproblemer også drage fordel af spædbarn massage, og mange klasser specialiserer sig i at arbejde med forældre til børn med særlige behov.

Endelig, uanset om du tager en klasse eller forsøge at massere barnet på egen hånd, så husk, at dette bør være en behagelig oplevelse for jer begge. Hvis dit barn virker ubehageligt, må du ikke tvinge spørgsmålet. Prøv det igen på et senere tidspunkt. Hvis hun synes mere behageligt i en position over den anden, derefter massage hende i denne stilling kun i denne session. Frem for alt nyde denne særlige tid med din baby!