Baby Luftfartssikkerhed Vest

Baby Luftfartssikkerhed Vest

Hvis du har planer om at flyve med din baby i den nærmeste fremtid, skal du have en baby luft sikkerhedsvest. Babyer, der er under en alder af to er ikke forpligtet til at blive spændt fast i en autostol. Faktisk behøver du ikke engang at købe et sæde til din baby, hvis hun er under en alder af to. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger kan du tage, men?

Baby Air Sikkerhedsvest Krav

Mens der er typisk ikke nogen krav til sikring babyer, der er under en alder af to, mange forældre gerne en sikkerhedsvest og seletøj. En af de mest populære er den Baby B'air flysikkerheden vest. Denne vest er lavet af robust, polyester blanding materiale. Selv om det ikke er FAA godkendt til liftoffs og landinger, har FAA givet det et stempel af godkendelse af cruise del af din flyvning.

Sætte på sikkerhed Vest

Barnet luft sikkerhedsvest er nem at bruge. Baby B'air veste er placeret over barnets hoved. Remme kan justeres under babys arme. En anden strop kommer op mellem barnets ben. På bagsiden af ​​vesten er en sikkerhed sløjfe. Forældre kan tråd deres sikkerhedssele gennem løkken, dermed sikre baby til deres eget bælte under flyvningen. Dette bør gøres umiddelbart efter start.

Baby Carrier eller Sling

Mens nogle forældre gerne bruge bæreseler eller stropper til at sikre deres babyer under flyvninger, nogle flyselskaber ikke tillader dem, især i liftoffs og landinger. For mere detaljerede retningslinjer, kan du tjekke FAA hjemmeside. Sørg også for at tjekke din individuelle flyselskabs sikkerhedsvejledning, før du planlægger at bruge en sikkerhedsvest, seletøj, slynge, baby carrier, eller autostol.

Positive grunde til at bruge Safety Vest

Hvis du ikke har planer om at købe en plads til dit barn, så er der flere grunde til, at du måske ønsker at bruge en baby luft sikkerhedsvest, såsom Baby B'air vest.

 1. Vesten vil holde barnet mere sikker.
 2. Du kan stadig holde og kæle din baby.
 3. Du kan også fodre dit barn, mens han er knyttet til vesten.
 4. Han har et begrænset udvalg af bevægelse, mens iført vesten.
 5. Vesten er behageligt.
 6. Det er også let at pakke.

Glad flyvende!

Relaterede Baby Links

 • Baby Travel Overseas
 • Baby Travel
 • Baby Børnelæge
 • Baby Safety
 • Baby Care Stuff