Baby Køn

Baby Køn


Alle forældre ønsker en sund nyfødt, men barnets køn er en tæt sekund, når det kommer til personlig præference.

Pige vs. Boy

Når lægen meddeler, at dit barn har ti fingre, ti tæer og er i stor sundhed, du nu klar over at du har en dreng eller en pige, eller multipla, på hænderne. Mens nogle forældre ikke bekymre sig om deres barns køn, andre kan have grunde til at ønske et bestemt køn, såsom:

  • Allerede har en dreng eller pige i hjemmet: Hvis du allerede har et eller flere børn i hjemmet af et bestemt køn, kan du ønsker at balancere tingene ud med en søskende af det modsatte køn.
  • Tænk det ene køn er lettere at rejse: Nogle mennesker tror, ​​at piger er lettere at rejse end drenge eller omvendt. På grund af disse overbevisninger, de beslutter, at de kun vil have en køn.
  • Kun planlægger at have et barn: Forældre, der planlægger kun at have ét barn måske ønsker enten en pige eller en dreng. I nogle lande rundt om i verden, drenge, foretrækkes, fordi de er forventes at fortsætte familiens navn og betragtes som mere "værdifuldt" end piger.
  • Sex-relaterede abnormiteter: Hæmofili er en sygdom, der er næsten uhørt i piger. Det påvirker drenge på en meget større skala, så forældre, der er bekymrede, at deres foster kan være i fare for abnormiteter, der i overvældende grad påvirker ene køn frem for en anden kan have en præference.

Finde ud barns køn før fødslen

Dagens teknologiske fremskridt gør det muligt vordende forældre at finde ud af en masse information før fødslen. Mens mange forældre drage fordel af denne teknologi til at se, om de har brug for til at begynde at købe alt i pink eller blå, er der stadig nogle gravide kvinder og deres partnere, der ønsker at blive overrasket over leveringstidspunktet. Plus, deres læger stadig komme til at annoncere "Det er en pige!" eller "Det er en dreng!"

Nogle fordele og ulemper ved at finde ud af barnets køn før fødslen omfatter følgende:

Pros

  • Mere tid til at forberede: Hvis du kløe til at dekorere dit barns børnehave i pige eller dreng temaer, kan du ønsker at finde ud af køn i forvejen. Du har masser af tid til at købe baby tøj egnet til begge køn så godt.
  • Kan træffe afgørelse om et navn: For nogle forældre, at vælge et navn gør barnet synes mere "rigtige" og at vide, om du har en dreng eller en pige gør denne opgave meget lettere.
  • Føl mere traditionelle: Måske du ikke er interesseret i alt, hvad teknologien har at tilbyde. Babyer er blevet født i tusinder af år, og kun i nyere historie er det blevet almindeligt at finde ud af køn før fødslen. Der er mange Old Wives 'Tales om køn og baby- køn forudsigelse spil du kan spille - de kan være upræcis, men de er alle i god sjov.

Ulemper

  • Ikke altid ret: Ultralyd er meget udbredt at opdage eventuelle fosterskader under graviditeten, og mange sonographers også bruge dem til at forudsige et barns køn. I modsætning til fostervandsprøve, denne metode til køn forudsigelse er ikke så absolut. Nogle forældre har ophidset købt alt i pink og dekoreret en børnehave perfekt til en lille prinsesse, blot for at finde ud af i fødestuen, at de nu har en lille prins. Udviklingen af ​​3D ultralyd giver mere tryghed, men under alle omstændigheder, det senere i graviditeten du venter, jo bedre er chancerne for nøjagtig køn forudsigelse.
  • Kan blive skuffet: Hvis du finder ud af du har en dreng, men virkelig ønsker en pige, eller omvendt, kan du blive skuffet over at kende køn før fødslen. Dette kan sky resten af ​​graviditeten for begge forældre.
  • Ikke en overraskelse: nogle overraskelser er bare sjov, og hørelse "Det er en dreng!" eller "Det er en pige!" kan være sjovt for alle til stede. Finde ud af barnets køn på forhånd tager væk overraskelsesmoment.

Personligt valg

Uanset om du har en dreng eller en pige, så husk at en sund baby er noget at fejre. Dit nyfødte kan vokse op til at være en linebacker, læge, astronaut eller filmstjerne, men han eller hun vil altid være dit barn.