Baby Development Scene Ages Seven Gennem tolv måneder

Baby Development Scene Ages Seven Gennem tolv måneder

Du kan føle, at du blot har blinkede dine øjne, og dit barn er allerede seks måneder gamle. Hun vokser så hurtigt, og hun lærer noget nyt hver dag. Hun vil fortsætte med at opdage nye evner som hun skrider gennem babyhood, og du kan forvente en masse ændringer i de næste seks måneder. Selvom det ikke er hver barn udvikler sig i samme takt, følgende udviklingsstadier er, hvad babyer i alderen syv og tolv måneder, kan typisk oplevelse. Hvis du føler dog, at dit barn ikke udvikler korrekt, bør du kontakte din børnelæge om dine bekymringer.

Baby udviklingsstadier i månedsvis syv og otte

Ved nu din baby kan have mestret kunsten at bevægelsen, som påpeget af WebMD. Faktisk kan du placerer ham på gulvet, vende ryggen til et øjeblik, og opdager, at han er flyttet flere meter væk. Han kan ikke kravle endnu, men det vil ikke stoppe ham fra at nå sit ønskede destination.

Nogle babyer bevæger ved scooting på deres bunde, presser sig selv tilbage på deres maver, valsning, eller stiger til deres hænder og knæ og derefter floppe fremad. Disse kan være foreløbige kravlende bevægelser, men nogle børn faktisk aldrig kravle på alle. De har simpelthen gå fra krybende til at trække op og gå. Alderen på en baby og den type bevægelse, han bruger vil variere meget for hver enkelt barn.

Ved den tid, dit barn er otte måneder af alder, bør hun kunne sidde godt med assistance, og hun kan endda være i stand til at sidde op på hendes egen på dette tidspunkt, som påpeget af den amerikanske Graviditet Association. Må ikke blive overrasket over at finde hende sidde op i hendes krybbe en dag, da du går ind på sit værelse. Hun vil sikkert hilse du med et stort smil, også.

Baby udviklingsstadier i månedsvis ni og ti

Dit barns menu bør være ganske bredt nu. Han bør være dygtige til at spise en række fødevarer, og han kan have tre eller fire tænder til at støtte ham som han spiser. Hvis ja, kan du sikkert videre til fødevarer, der er mærket "anden fase" som:

  • Yoghurt
  • Hakkede oste
  • Mashed pasta
  • Hakkede og Mos kød

De fleste babyer håndterer bord fødevarer godt, når de er mosede op med en gaffel. Hvis der er en familie historie af allergi, så er det bedst at forsinke stærkt allergifremkaldende fødevarer som æg eller hvede produkter. Solid fødevarer er ikke så vigtigt i denne alder. Dit barns primære fødevarer bør stadig være modermælk eller modermælkserstatning.

Hvis dit barn kommer til at kravle, kan han gøre det på dette tidspunkt, eller i den næste måneds tid. Du kan opdage, at din baby elsker at cruise rundt i møblerne. Når han er i stand til at sidde sig op, vil næste skridt være at manøvrere sig over til et møbel, pull-up, og i sidste ende gå ved siden af ​​møbler. Da han bliver lidt modigere, vil han give slip og forsøgsvis tage et par tøvende skridt før slippe til gulvet.

Han vil stadig nyde at blive læst og sunget til, og han vil også nyde legetøj, han kan stable eller skubbe og trække. Han vil være nysgerrig efter at vide, hvordan tingene fungerer, så giv ham masser af alder passende legetøj til at fremme denne nysgerrighed. Mange babyer i denne alder bliver fascineret af alt legetøj, som gør en støj.

Baby udviklingsstadier for måneder Eleven og Tolv

Dit barns første fødselsdag nærmer sig hastigt. Hun har lært så mange færdigheder allerede, og hun har udviklet en ganske personlighed. Du vil måske bemærke, at din lille man er en lille smule af en show-off, og det er ikke noget under,! Hun har sandsynligvis en kontinuerlig publikum af familiemedlemmer og venner.

Med dit barns første fødselsdag:

  • Han kan tage et par skridt. Nogle babyer har allerede mestrer kunsten at gå, i hvert fald nok til at få dem fra et sted til et andet forholdsvis hurtigt.
  • Hun kan være i stand til at brødføde sig selv simple finger fødevarer, men du skal stadig undgå at give hende fødevarer, der er kvælning farer, såsom nødder, vindruer, hotdogs, jordnøddesmør og hårde slik.
  • Han vil stadig nyde at læse bøger med dig, og du kan opdage, at din lille man elsker at bevæge sig til musik. Der er mange pædagogiske videoer og cd'er, der spiller masser af sjove sange, som fremmer din baby til at flytte til rytmen.

Må ikke blive overrasket, hvis dit barn er meget knyttet til dig og har nogle separationsangst, som bemærket på Baby Centre UK. Han kan græde, når du forlader ham, fordi han ikke forstår begrebet tid endnu. Vær sikker på at give ham masser af ekstra knus og kys, før du forlader, og når du vender tilbage. Til sidst, vil han indse, at du kan forlade, men du vil komme tilbage.

Denne første år er fløjet af. Dit lille barn har endelig nået sit første fødselsdag og nåede mange af hendes første udviklingsstadier. Selvfølgelig, vil du ønsker at fejre, men du skal huske, at hun stadig er lidt og kan blive overvældet af en for stor fest. Sørg for at bruge masser af tid krammer hende i løbet af dagen af ​​partiet. Husk, det næste år vil flyve med lige så hurtigt, så glem ikke at fange så mange minder, som du kan med et kamera.