Baby Day Care

Baby Day Care


Selv om det kan være svært at bringe dit barn til en baby daginstitution, at finde den rigtige facilitet for dig og din baby kan betyde på vej ud for at arbejde med en selvsikker følelse hver morgen. Overgang fra at blive hjemme for at arbejde igen, er en tilpasningsperiode for dig og for dit barn, men centerets personale bør være i stand til at hjælpe dig med at gøre denne overgang.

Finde Baby Day Care

Mens nogle forældre er heldige at have familiemedlemmer passe deres børn i løbet af dagen, skal mange flere forældre finde en pålidelig, omsorgsfuld dagtilbud at tage sig af deres barn i arbejdstiden. Overvej følgende trin for at finde den bedst mulige pleje, der passer til både dig og din baby.

 • Spørg dine venner og slægtninge, der de bruger. Det er gode råd, fordi dine venner eller familie er sandsynligvis ligesom dig på mange måder. Hvis de elsker dagtilbud, at deres børn går, så chancerne er du vil også.
 • Besøg flere centre i dit område. Hvis du har modtaget flere forslag til kompetente faciliteter, planlægge et besøg til hver af dem. Hvis personalet eller atmosfæren på et ikke appellerer til dig, krydse den fra din liste.
 • Spørg din børnelæge. Læger typisk se hundredvis af patienter, så de kan kende nogle af de ins og outs af forskellige børnepasning udbydere. Tøv ikke med at bede om din læges udtalelse.
 • Check med udenrigsministeriet i din tilstand, der regulerer og licenser daginstitutioner. Find ud af om der har været nogen overtrædelser eller klager på faciliteter, du overvejer, og forske i årsagerne til disse spørgsmål. Sørg for, at alle centrene, du overvejer har en aktuel licens.

Baby børnehave Overvejelser

Det første besøg bør nok være en improviseret en, med andre ord et informations- og indtryk indsamling besøg. Hold det kort og søde, og hvis du tror, ​​du kan lide hvad du ser, oprette en aftale for en mere dybdegående besøg senere. Når du har gjort dine checks for at sikre, at de faciliteter, du overvejer er licenseret og at der ikke er nogen klager mod dem, tage følgende overvejelser i betragtning under dit sidste besøg på de to øverste faciliteter efter eget valg.

 1. Hvad er forholdet mellem lærere og børn i centrum? Er der nok lærere til at give masser af opmærksomhed på alle de babyer, eller er der for mange spædbørn per voksen? Aktuelle anbefalinger fra American Academy of Pediatrics er for en voksen til hver tredje spædbørn under et år.
 2. Hvilke kvalifikationer har lærerne have? Selv om det er fint for anlægget at have nogle hjælpere eller hjælpere, der ikke er certificeret, skal de vigtigste lærere har en vis form for tidlig barndom certificering eller grad.
 3. Hvor ren er faciliteter? Din lokale sundhedsmyndigheder afdeling skulle have givet anlægget en nummereret rating. Bed om at se, at ark, og være opmærksomme på de typer af overtrædelser, eventuelle, der er markeret på det.
 4. Hvilken type tidsplan skal de følge? Børn trives på rutiner, så det er vigtigt, at en daginstitution indarbejde rutiner i deres daglige aktiviteter. Uden for de indstillede tider for snacks, måltider, lur, og organiserede aktiviteter, sikre anlægget tilskynder også frit spil, så børnene har mulighed for at bruge deres fantasi og lære at dele og lege sammen.
 5. Hvor villig gør personalet synes at lytte til forældrenes ønsker og behov for deres børn? Har personale Lad forældres bekymringer går på det ene øre og ud ad det andet, eller er de villige til at lytte til forslag til konkrete børn og centret som helhed?
 6. Hvilke typer af aktiviteter har børn deltager i? Er der masser af pædagogisk legetøj, bøger, legeredskaber mv for børn at bruge, og er de i god stand og alderssvarende? Mens personalet er vigtigere end nyt legetøj, spille tingene skal være i god stand og være afpasset efter børnenes alder tilstedeværende.
 7. Hvor vil børnene spise, og hvor vil de sove under naptime? Med alle midler, tage et kig på køkken / spiseplads og rasteplads. Har de vises ren? Har børnene har til at sove på gulvet, eller er der masser af barnesenge eller cribs at gå rundt? For barnet dagpleje, er det bydende nødvendigt, at strøelse og personale være aktuelle på sikre søvn praksis for at forebygge vuggedød.
 8. Endelig hvordan personalet interagerer med børnene? Kan du se tegn på lærere og personale, der er glad for at arbejde og tage sig af børnene? Har børn, som allerede deltager centret smil på arbejderne? Hvis der er større børn til stede, er de glade? Disse er kontrollampe tegn på god pleje.
 9. Du kan også nødt til at tage omkostningerne i betragtning ved valget af et anlæg. Ifølge en rapport fra 2010 fra US Census Bureau, gennemsnitlige børnepasning omkostninger for familier med børn under fem år var omkring $ 125 per uge. Dette er en gennemsnitlig; virkeligheden er, at børnepasning omkostninger varierer meget afhængigt af den region, hvor du bor, og den type anlæg dit barn går. I områder som New York, kan omkostningerne nå $ 400 om ugen. Også huske på, at babypleje er dyrere end toddler og børnehaveklasse pleje fordi baby-centre er tilladt at have færre babyer end småbørn eller førskolebørn, hæve per barn omkostninger.

Alternativer

Hvis du ikke kan finde en baby dagtilbud, at du er fortrolig med, kan du tjekke i mindre hjemme-baserede anlæg. Tjekke referencer, og hvis din tilstand har licens, sørge for, at hjemmet center du overvejer har en aktuel licens. Besøg National Resource Center for Sundhed og Sikkerhed i Child Care og tidlig undervisning for statslige retningslinjer.

Du kan også vælge at ansætte en person til at komme til dit hjem og pleje din baby. Dette vil typisk koste flere penge, men det kan være værd for dig i det lange løb. Hvis du har to eller flere børn, kan prisen på en barnepige være lavere end at sende alle dine børn til dagtilbud.

Daytime Care

Mens der er selvfølgelig ikke nogen erstatning for dig i øjnene af dit barn, kan masser af mennesker på passende pleje din baby, hvis du tilbyder dem chancen. Husk, at selv om det er svært at forlade hende med en anden person i de første dage, vil denne overgangsproces ikke blive ved for evigt. Når du er sikker på, at dit barn er i gode hænder på daginstitution, du har valgt, kan du hovedet til at arbejde selvsikker og afslappet. Når det kan være svært, huske på, at du både har noget vidunderligt at se frem til i slutningen af ​​hver dag ... hinanden!