Baby Boy Nursery Temaer

Baby Boy Nursery Temaer

En masse forberedelse går i at få klar til dit lille barns ankomst, fra at købe tøj til belægningsgrad på bleer til plukke ud dekorationer til børneværelset. Pyntede ud barns værelse er velsagtens en af ​​de mest underholdende dele af forberedelsen af ​​din lille dreng at komme hjem. Med så mange valgmuligheder til rådighed, kan det være en smule overvældende at komme i gang, men kommer op med et tema er det bedste sted at begynde.

Sport Temaer

Nogle forældre vil bruge planteskole temaer, der vil vokse med deres barn. Sport temaer er stor, fordi de let kan skifte til en ældre barns værelse. Nogle populære baby dreng planteskole temaer at funktionen sport omfatter følgende:

Sports Fan

Baby Boy Nursery Temaer

CoCaLo Baby Sports Fan Bedding koordinater

Hvis du vil have noget, der ikke er for babyish, men stadig påberåber følelser af barndommen, Sports Fan strøelse ved CoCaLo er et perfekt valg. Samlingen indeholder alt hvad du behøver at gøre en sports paradis i børnehaven. Ud over strøelse sæt, kan du vælge mellem en Valance, ble stabler og vægtæpper der runde ud gartneriet. Med sjove stoffer, der omfatter fløjlsbukser og farver som brun, blå, grøn og rød, er det nemt at matche sættet til at male, tæpper, væg kunst og gardiner.

Wee Rascals

The Wee Rascals linje planteskole strøelse af Lam og Ivy, har bamser spiller fodbold, baseball og basketball. Rød, blå, navy og grønne farver gør det let at matche strøelse og væg kunst til maling og andre dekorationer i din baby drengs soveværelse. Match krybbe sat til gardiner, vægtæpper og et vaskeri hæmmer.

Blå og Brun Surf

Baby Boy Nursery Temaer

Blå og Brun Surf kollektion fra Sweet Jojo Designs

Den blå og brun Surf kollektion fra Sweet Jojo Designs er den ideelle løsning, hvis du foretrækker vandsport over landområder sport. Match farverne på strøelse til din planteskole maling valg, derefter tilføje gardiner og væg kunst, der forbliver med maritimt tema. Ankre, surfbrætter, palmetræer og både gøre dette til en planteskole tema din lille fyr vil elske i mange år fremover. Denne samling indeholder sengetøj, gardiner, vægtæpper, en krybbe mobil, puslebord cover og vaskeri hæmmer.

Husdyr

Du kan optage husdyr i din lille fyr børnehave, om man bor i byen eller landet. Du kan vælge væg farver i lyseblå, lysegrønne eller bløde brune kan hjælpe med at give rummet en varm fornemmelse.

Baby Boy Nursery Temaer

Baby Barnyard fastsat af Trend Lab

Baby Barnyard

Baby Barnyard af Trend Lab er en sjov pick. Med masser af farver og masser af dyr, de fastsatte funktioner strøelse, der gør det nemt at matche til væg kunst, gardiner og maling. Dette omfatter Barnyard røde, dybe brune, himmelblå, baby chick gul og græsgrøn.

Green Acres

Hvis du leder efter noget lidt mindre historiebog og lidt mere moderne, så er Green Acres samling ved Glenna Jean. Med beroligende gule, grønne, cremer og tans, sættet er lidt mere neutral end dit gennemsnitlige gård-tema planteskole indretning. Med køer, grise, ænder og lam, din lille fyr har venner at lave og et beroligende sted at sove og lege. Farven Ordningen gør det nemt at vælge en koordinerende maling farve, vindue behandlinger og indretning til væggene.

Appletree Farm

Den Brandee Danielle Appletree Farm sæt er perfekt, hvis du elsker klassiske billeder med en baby stil twist. Hyggelige tekstiler og masser af sjov farve gør det nemt at blande strøelse med andre elementer i din planteskole indretning. Tilføj en hæmmer, legetøj taske, organisering kurve, puder, en mobil, en Valance og en lampeskærm i neutrale farver for at afrunde en gård-tema planteskole til din lille dreng.

Jungle Temaer

Nursery temaer at funktionen jungle billeder er sjove og tilbyder en bred vifte af lyse farver som gul og grøn. Du kan tilføje en børnehave vægmaleri på væggene baseret på tegn fra krybbe sæt.

Baby Boy Nursery Temaer

Safari i Sand krybbe strøelse sæt

Safari i Sand

For en samling, der giver dig mere frihed til at dekorere, så tjek den Safari i Sand sæt. Med neutral sengelinned på en tan farve med hvide dyreprint, det er sjovt at se på, men du kan sætte fut børnehaven op med farverne på dit valg snarere end dem præsenteret på krybbe sæt. Mix og match dine foretrukne jungle dyr at bringe sjov og karakter til din søns børnehave.

Safari Drøm

Hvis lyse farver og tonsvis af sjov jungle dyr er mere din stil, vil du elske Safari Dream af Kids Line. Træk brune, røde, grønne, gule og blå farver til at dekorere resten af ​​gartneriet ved at tilføje en sjov maling farve, gardiner, væg kunst og legetøj til at se på og lege med. Linjen indeholder også en mobil, lampeskærm og vindue Valance. Pudsige dyr er sikker på at holde din baby glad og underholdt når som helst han er i sin planteskole.

Transport Temaer

Bil, lastbiler, fly, brandbiler, tog, dumpere, og bulldozere fortsat være foretrukne temaer for en drengs børnehave. Din lille dreng vil elske hans farvestrålende planteskole byder alle hans foretrukne biler.

Road Rally

The Road Rally samling ved Kidsline er en finurlig tage på racerbiler. De blå, grøn, orange og brune farver giver dig masser af muligheder, når du tilføjer maling, gardiner, væg kunst og andre indretning til børneværelset. Din søn er sikker på at elske de søde racerbiler med animalsk drivere.

Baby Boy Nursery Temaer

Byggeri Zone sæt af Sweet Jojo Designs

Konstruktion zone

Hvis du ønsker en konstruktion tema, der er sjovt for drenge, så tjek den Construction Zone indstillet af Sweet Jojo Designs. Med et sjovt design, der omfatter lastbiler, bulldozere og værktøjer, sættet er let at danne par med blå, grøn, brun og gul indretning. Tilføj et vindue Valance, vægtæpper, en mobil og en hæmmer til runde ud samlingen.

Lidt Traveler

Den lille Traveler sæt er en sjov tage på byens veje med en række biler og lastbiler. Samlingen indeholder masser af lyse og sjove farver, som du kan trække ud til andre aspekter af gartneriet indretning. Hele sæt indeholder en mobil, et vindue Valance, en ble stabler og væg klamrer, der er sjove for din søn at se på og lære om.

Logan

Hvis togene er mere din stil, har et kig på Pottery Barn Kids Logan sengetøj. Sættet har klassiske blå, røde og hvide farver at din søn vil elske langt forbi sine baby-år. Tog og spor dækker strøelse og farvepaletten gør det nemt at male rummet og tilføje sjove væg kunst og gardiner, der matcher.

Cowboy Temaer

Du behøver ikke at leve ud vest at indarbejde en cowboy tema i din baby drengs børnehave. Cowboys, heste, køer, sherif s stjerner og lassos vil se simpelthen sød i dit barns værelse. Dette tema er sjovt, fordi du kan finde masser af planteskole-specifikke emner, men du kan medbringe din kærlighed til cowboy livsstil også. Lim reb til billedrammer, hænge en collage af hestesko eller montere dine favorit cowboy kunsttryk rundt i lokalet. Som din søn vokser, kan du mikse og matche de vestlige elementer til at gøre det alderssvarende i mange år fremover.

Western Silk

Hvis du op for en splurge, så tjek den vestlige Silk krybbe sæt fra Little Kroner Interiors. Selvom det er dyr, smukke ko-print stof koordinere med røde, brune og hvide faststoffer, der gør det nemt at tilføje finurlig rører og indretning elementer. Dette sæt er den ideelle kulisse for hjortetak lysarmaturer og en ko print tæppe.

Wild West Cowboy Baby

Baby Boy Nursery Temaer

Wild West Cowboy Baby kollektion

The Wild West Cowboy Baby kollektion er en sjov tage på den vestlige tema, der er sikker på at appellere til din lille mand. Den patchwork design er udstyret med ko prints, hestesko, stjerner, heste og røde bandana tekstiler. Runde ud planteskole med en musikalsk mobil, vægtæpper, en hukommelseskort, et tapet grænsen, vægoverføringsbilleder og gardiner, som alle er tilgængelige i det samme tema.

Cowboy Baby

For et sæt, der er rettet mod babyer, vælge den Cowboy Baby strøelse af Trend Lab. Med tegneserie-stil heste, hestesko, cowboystøvler og cowboy hatte, sættet har et udvalg af brune, blues og gule farver, der er nemme at matche med resten af ​​gartneriet indretning.

Bamser

Du kan ikke gå galt med en bamse designet planteskole tema. De har sjov og engagerende ansigter, baby drenge elsker, og de er så nemme at finde. Valget af en bamse tema giver dig gratis licens til at fylde rummet med en bunke bamser til at spille med og kærlighed til kommende år. Vælg mellem finurlige bamser til de traditionelle bjørne, og tilføjer masser af sjov indretning hele rummet så godt. Bamse krybbe sæt som følgende vil give dig et par ideer.

Baby Boy Nursery Temaer

Bamse Chokolade sæt

Bamse Chokolade

Den enkle farvepalet af Teddy Bear Chocolate sengetøj sæt gør det så nemt at dekorere hele rummet i en iøjnefaldende og sjov måde. Lysebrun, mørkebrun og fløde er de farver, du kan trække ud til maling og gardiner. Det er også den perfekte kulisse for at tilføje popper af farve i børnehaven. Prøv rød, lyse grønne eller orange bamser på væggene og vinduet behandlinger.

Honey Bear

Baby Boy Nursery Temaer

Honey Bear strøelse kollektion

Den Honey Bear kollektion inkorporerer traditionelle brune bamser, men det bringer også i gul med humlebier og honning potter samt grønne og blå fra himlen og træer. Vægoverføringsbilleder, et vindue omhæng og en musikalsk mobil runder ud planteskolen og gør det et sted vil din baby aldrig træt af at hænge ud.

Karakter Temaer

Glem ikke populære karakter temaer. Disse tegn er let at finde i sæt, dæk ud et helt rum i kort rækkefølge. Personerne er alsidige nok, at du kan bruge dem til spædbørn hele vejen op til lønklasse skolebørn fordi sættene appellerer til små drenge i alle aldre. En anden bonus er, at karakter-tema elementer er nemme at finde.

Baby Boy Nursery Temaer

My Friend Plys sæt

My Friend Plys

Hvis du har et barn, chancerne er du har set de mange Peter Plys planteskole sæt. My Friend Plys sæt kombinerer de finurlige figurer i det klassiske eventyr med greens, gule og ivories, der er nemme at matche. Tilføj en mobil, vægudsmykning, et vindue Valance og et vaskeri hæmmer, og din lille dreng vil elske hans planteskole og så vil du.

Baby Boy Nursery Temaer

Mickey Mouse Klassisk Cute samling

Mickey Mouse Klassisk Cute

Mickey Mouse er sjovt for både børn og voksne. Hans sorte, røde og hvide farver vokse med din søn, og gør det nemt at mikse og matche andre Disney decor poster for et værelse vil du både kærlighed. The Mickey Mouse Klassisk Cute samling har en glad Mickey på en baggrund af blå og hvide. Tilføj en mobil, gardiner og væg kunst, og du behøver ikke at nyistandsætte i mange år.

Looney Tunes Natures Fantasy

Looney Tunes er et andet tema, som du kan finde i baby-tema sengetøj, men også i ældre kid poster. Det gør det så nemt at holde fast i det samme tema som dit barn bliver til et lille barn, og derefter en preschooler. Den Looney Tunes Natures Fantasy sæt funktioner gule, blå og grønne ud over de Looney Tunes figurer dit barn vil lære at elske på ingen tid.

Nautisk Temaer

Endelig nautiske temaer fungerer godt for nyfødte og småbørn, også. Farverne arbejde for små babyer hele vejen op til børnene laveste lønklasse skole. De klassiske billeder behøver ikke at være lige til babyer, men de arbejder godt for nyfødte og børn, hvilket gør en nautisk børnehave en sjov tema, som du ikke behøver at ændre hele tiden. Nautisk-tema elementer er tilgængelige i en række forskellige farver, hvilket gør det nemt at mikse og matche indretningen i børnehaven. Følgende nautiske temaer er nemme at bygge videre på med ekstra tilbehør.

Baby Boy Nursery Temaer

Nautical Nights sæt

Nautical Nights

Tjek de Nautical Nights indstillet, hvis du vil have en traditionel nautisk tema, der byder på blues, hvide og røde farver kombineret med ankre, skib rat og sejlbåde. Tilføj en musikalsk mobil, gardiner, et puslebord cover, væg kunst og en ble stabler, der bringer rummet sammen med lethed.

Treasure Island

The Treasure Island kollektionen er en sjov blanding af nautiske billeder og havets dyr at din søn vil elske at stirre på og lære om. Hvaler, fisk og aber er fremtrædende i sættet, og du vil finde en mobil, billeder til væggen, en lampe og gardiner, runde ud i lokalet.

Nyd Udsmykning

Når du får klar til at dekorere, starte med at male værelset. På denne måde kan du få rene, lige linjer i hele uden at skulle bekymre sig om at få maling på møbler, sengetøj og indretning. Når malingen tørrer, finde ud af dine møbler arrangement, så bryde ud den sjove ting! Deck ud krybbe, hænge væg kunst og gardiner og kaste en sjov pude på rocker og sprede en hyggelig tæppe på gulvet. Så skridt tilbage og beundre dit handy arbejde!