Baby Boomer Food Trends

Baby Boomer Food Trends


De voksede op spise farsbrød, kartofler og makaroni og ost, men derefter langs kom Julia Child og et væld af andre kokke og kogebøger, og Baby Boomer mad tendenser gik i en retning deres forældre aldrig kunne have forestillet sig. Et overflødighedshorn af sund og lækker mad er tilgængelige og forbruges af Baby Boomers, yderligere at forbedre deres generelle sundhed og velvære.

Vækst af Baby Boomer Food Trends

Baby Boomers har kørt modeluner fra den tid, de kunne stavre, påvirke alt fra legetøj til mode til musik.

Når det kommer til mad, Boomers var den første gruppe til at erkende, at den folkelige billetpris i Amerika, uanset om spisebordet eller i en restaurant, var intetsigende og mangler i mangfoldighed. Det ofte kompenseret for disse mangler med for meget fedt, sukker, salt og kolesterol. Lever længere end deres forældre og bedsteforældre og få en bedre ernæringsmæssig uddannelse betød, Baby Boomers ønskede at se begrænsninger i sådanne usunde aspekter til deres mad.

Vægten flyttet til fødevarer, der var friske, herunder hele korn, og andre typer kød bortset fra oksekød. Stigningen i byerne landmandens markeder og samfund støttet landbruget har fået næring, delvis ved ønske om Baby Boomers til at købe flere lokale, økologiske, friske fødevarer. Denne demografiske har en indkomst, der giver mulighed for køb af frugt og grøntsager, der er dyrere, men af ​​bedre kvalitet end hvad der er fundet i mainstream supermarkeder.

Restauranter og Baby Boomers

Mad til rådighed til spisning har ændret sig betydeligt siden Anden Verdenskrig, og Baby Boomer fødevarer tendenser har påvirket restauranter betydeligt.

Selv i større byer, restaurant fødevarer overvejende bestod af kød med en slags kulhydrat, sædvanligvis hvide kartofler. Italiensk mad var tungere sydlige billetpris, ligesom spaghetti og kødboller, og kinesisk mad var hovedsagelig chow mein.

Selv om indvandring altid har betydet, at en række fødevarer kan findes i Amerika, var dette forskelligartede billetpris kun fundet i nabolaget af en specifik population, og sjældent frekventeres af alle, der ikke var medlem af indvandrer-gruppen.

Restauranten revolution begyndte som Baby Boomers lærte at lave mad og fik mere interesseret i andre køkkener og valg. Massen spredning af restauranter, der serverer traditionel fransk, græsk, indisk, thai, Afghani, og japanske køkkener skyldes til dels af hensyn til Baby Boomers.

The Rise of landbrugerens marked

Baby Boomer Food Trends

Baby Boomer mad tendenser har ansporet vækst og popularitet af lokale landmandens markeder. Når besøgte kun af alvorlige "foodies" og restaurant kokke, grønne markeder var bare den slags ting, Baby Boomers higede som deres smag for mere og bedre frugt og grøntsager, samt håndværker oste, kød og vin, der er udviklet.

Som kokke som Julia Child vundet i popularitet, ønsket at udforske verden af ​​produkter ud over icebergsalat eksploderet. Boomers som kok og mad fortaler Alice Waters yderligere påvirket deres jævnaldrende til at handle lokalt og økologisk. På 63, det eneste tegn Waters shows på opbremsning er i hendes kampagne for Slow Food organisationen, der går ind for lokalt dyrkede fødevarer og fremmer landbrug, der er miljøvenlige.

Ikke alle Boomers er så passioneret og aktivist som Waters, men mange, der er uddannet og relativt velstående, og temmelig mange, der ikke har indset værdien af ​​gode, friske fødevarer og er glade for at bruge lidt flere penge på For at få det, ikke at tale om at støtte deres lokale landmænd, således at alles børn og børnebørn kan nyde det bedste, naturen har at tilbyde.

Du må ikke Pass salt eller sukker

Baby Boomers voksede op saltning deres allerede-salt fødevarer og tilsætte sukker til sukkerholdige korn. Fremkomsten af ​​næringsdeklarationer på emballerede fødevarer, og forbedringer i ernæringsmæssig uddannelse betyder, at Boomers og deres børn i stigende grad er ved at lære at videregive ekstra salt og sukker. Dette vil føre til et fald i kosten sygdomme og waistlines. En anden måde, hvorpå Boomers har startet en revolution.