Baby Bereavement Kjoler

Baby Bereavement Kjoler


Køb Baby dødsfald kjoler kan være en meget prøvende og følelsesmæssig opgave, der skal gøres, efter at et spædbarn dør. Det er ikke noget, du normalt ville planlægge, men desværre hvis du har brug for en, denne stil af kjole er ikke svært at finde. Baby dødsfald kjoler er båret af spædbørn eller spædbørn som døde før, under eller efter fødslen. De er som regel hvide, og meget lig Baptismal eller Barnedåb kjoler. De er lavet til både drenge og piger, og kommer i mange forskellige størrelser, stilarter og mønstre.

Vælge Baby Bereavement Kjoler

Afhængigt af hvor gammel barnet var vil gøre en forskel på, hvilken type kjole du vil købe, når han eller hun døde. Ældre spædbørn vil passe ind normal størrelse kjoler, og dem, der døde, inden de når deres fulde gestationsalder får brug mindre og mere specielt designet outfits. For nogle børn, der er døde, er dette den eneste kjole, de nogensinde vil bære, så beslutningen om at finde en perfekt man kan være følelsesmæssigt overvældende.

Hvis barnet døde under et hospitalsophold, er der en chance for et dødsfald kjole kan være blevet leveret af en sorg rådgiver eller præst. Frivillige undertiden donere kjoler til hospitaler til brug i disse situationer. Disse er blot hæklet, strikket eller syet hvide kjoler med meget lidt detaljer. De er lavet i mange størrelser, herunder til mikro-tidligt fødte børn, hvis vægt er mindre end £ 1 ved fødslen.

Begrænset tid kan også være et problem. Hvis et barn dør pludseligt, du kun har et par dage til at finde et dødsfald kjole. I disse tilfælde kan du købe en simpel barnedåb kjole eller outfit. Familier kan også vælge at bruge et arvestykke Dåb kjole, eller en tidligere købt tøj, til at begrave barnet. Men hvis der forventes barnets død, som i uheldige tilfælde, hvor han eller hun har en fatal anomali diagnosticeret før fødslen, kan du have mere tid til at finde den helt rigtige kjole, enten på en lokal religiøs eller stormagasin.

Finde Baby Bereavement Kjoler

Du kan finde kjoler lokalt eller via forskellige online kataloger. Igen, det hele afhænger af, hvad stil og størrelse du ønsker, og hvor hurtigt du har brug for det.

Kjoler til for tidligt fødte babyer

Babyer, der er født for tidligt, uanset grunden, har brug for et specielt størrelse flytning tøj til at blive begravet. Kjoler til babyer under tre eller fire pounds er svære at finde på de lokale butikker. Din bedste chance kan være at finde en baby butik i dit nabolag og forhøre sig om sin beholdning. Hvis du har tid til at shoppe online, her er et par steder, der sælger preemie og mikro-preemie dødsfald kjoler:

  • Jacquis Preemie Pride sælger to nedgravning kjoler til mikro-preemie drenge og piger. Hjemmesiden sælger også DÅBSKJOLER i præmature spædbørn størrelser, som kan bruges som hvilende kjoler. Special ordrer er accepteret, og de fleste ordrer sendes inden for én arbejdsdag.
  • Nurture Place har to stilarter mikro-preemie hvilende kjoler til rådighed. Beklædningsgenstande er normalt sendes inden for 24 kontortid.
  • Baby Devine tilbyder dreng og pige preemie og fuldbårne dødsfald outfits. Overnight shipping er til rådighed.

Kjoler til fuld størrelse Babies

Normalt, hvis barnet ikke var for tidligt, men på størrelse med en fuldvoksen baby eller større, en dåb kjole ville være det bedste bud som begravelsesplads outfit. Lokalt, butikker, såsom Nordstrom og Sears sælger disse kjoler året rundt. Online kan du finde nedgravning eller DÅBSKJOLER på:

  • Angel Barnedåb Kjoler har en hel drenge og piger kjoler fås i forskellige stilarter og størrelser. Overnight shipping er til rådighed.
  • Barnedåb Essentials sælger håndbroderede kjoler i mange forskellige stilarter og størrelser.

Realiseringen Infant Bereavement Kjoler

Mange frivillige organisationer skaber hvilende kjoler for mange neonatale intensivafdelinger. Her er et par websteder, hvor du kan finde et mønster og også få oplysninger om at donere dem du gør:

  • Bevs Country Cottage har et mønster for hæklede preemie eller nyfødte nedgravning kjoler.
  • Melinda mønstre har anvisninger for hækle nedgravning kjoler. Dette site har målinger til rådighed for de forskellige størrelser af spædbørn, der spænder fra den ene til 11 pounds.
  • BBC i England, har en strikkeopskrift på sin hjemmeside for en delikat begravelse kjole.
  • Nyfødte i Need har en syning mønster for en begravelse kjole og foret motorhjelm. Mønster stykker og retninger kan udskrives.

Donere Resting Kjoler

Check med frivillige tjenester afdeling, hos din lokale børnehospital, for at se om der er behov for nedgravning kjoler, huer eller tæpper. Alle størrelser, stilarter og farver er normalt accepteret. Tag et kig på internettet for at finde en velgørende organisation, der vil acceptere disse samme hjemmelavede elementer. Du kan også spørge på en nærliggende begravelse hjem for information så godt.