Baby Badetøj

Baby Badetøj

De fleste forældre er ikke klar over, at der er en bred vifte af valg i barnet badetøj. Når du begynder at se på alle de muligheder, kan du have en vanskelig tid at beslutte, hvilke emner er absolutte nødvendigheder for din lille svømmer.

Swim Bleer

En vigtig brik af baby badetøj til din lille fishie er en pakke eller to af svømme bleer. Afhængig af størrelsen af ​​din baby og mængden af ​​svømning hun faktisk sker, kan du kun behøver at købe et par pakker til at vare hele sommeren. Brug svømme bleer på din lille har mange fordele.

Hvis du nogensinde har placeret en baby i vand, mens han bar en almindelig ble, sandsynligvis opdaget, at han kom ud af vandet flere pounds tungere.

Fordi regelmæssige bleer er så absorberende, de simpelthen absorbere så meget vand som muligt, tilføjer ekstra pounds til dit lille barns bund! Swim bleer er lavet af forskellige materialer. De er designet til at holde kroppen affald, mens ikke absorbere alle bassinvandet, også. Hvis du har en ældre barn, og han gjorde ikke rod i hans ble mens svømning, kan du faktisk lægge bleen ud i solen og genbruge det igen næste gang.

Floaties

Baby Badetøj

Floaties eller vand-wings som de undertiden er nævnt, er små, oppustelige dobbelte ring, der passer på armene af din baby. De hjælper med at holde din baby oven vande, men Bemærk Nøgleordet her er "hjælp". De er ikke livreddende enheder og en baby eller lille barn kunne nemt drukne mens iført en af ​​disse. De er gode til at bruge på dit barn, så længe du er i puljen lige ved siden af ​​hende. Hun vil lære at bevæge sine arme og ben til at manøvrere sig i puljen, og hun vil lære at balancere sit hoved over vandet. Husk-aldrig forlade hende alene, selv for en anden!

Aqua Veste

Aqua veste tager begrebet floaties lidt længere. Disse veste faktisk har flåd bygget inde i dem. De vil holde din baby i live til en vis grad. Igen, er det yderst vigtigt, at du er lige ved siden af ​​dit barn, når hun er i eller omkring nogen form for vandveje.

Baby flåd

Baby Badetøj

For yngre børn, der ikke er helt klar til svømmeundervisning, er der barnet flyder. Disse flåd er typisk formet i en cirkel med plast stropper, der på kryds og tværs i bunden for barnet at sidde i. Hendes arme kan drapere over toppen af ​​svømmeren, så hun kan plaske i vandet. Hendes ben dingle ned nedenfor. Hun vil ikke lære at svømme, mens du bruger en af ​​disse, men det vil give hende en mere sikker følelse, især hvis hun er bange for vandet. Mange af disse flåd tilbyder også nuancer, der er knyttet. Forsigtig-Disse er ikke livreddende udstyr! Efterlad aldrig dit barn uden opsyn!

Typer af Baby Badetøj

Baby Badetøj

Der er mange nuttede badetøj til rådighed for babyer i alle aldre. Små piger har mulighed for en og to dragter. Små drenge kan bære søde badebukser. Sørg dragten passer ordentligt, og at det ikke klemme barns øm hud.

Life Veste

Redningsveste kan bruges til at hjælpe dit barn lære at bevæge sig i vandet. En god redningsvest skal have en rem, der passer gennem midten af ​​babyens ben på hans skridtet. Redningsveste, der lyne op foran en tendens til at passe bedre end andre redningsveste. Mens redningsveste kan være gode flydeudstyr, vil din baby stadig brug for at vide, hvordan til at løfte hovedet op af vandet. Med andre ord, kan han stadig drukne, mens iført en, så vær altid på vagt i din tilsynet med ham. Også kunne en løstsiddende redningsvest lade dit barn glide gennem en af ​​åbningerne. Efterlad aldrig dit barn uden opsyn!

Relaterede Baby Links

  • Baby Book
  • Baby Video
  • Baby Sko
  • Baby Walker
  • Baby Carrier
  • Baby Legetøj
  • Klapvogne