Baby: Baby Car Sæder Tips

Typer af Baby Bil Sæder

Der er en hel del forskellige typer af baby bilsæder at vælge fra disse dage. Selvfølgelig, når barnet er blot et spædbarn vil du sandsynligvis have transportøren autostol, der tillægger en klapvogn og en base, der er installeret på bilens sæde. Denne bærer carseat er dog kun godt for de første par måneder, selv om. Når barnet begynder at få større du bliver nødt til at få en permanent autostol, da hun ikke vil passe ind i babystolen komfortabelt længere.

Når man ser at udskifte Autostol er der et par muligheder for at overveje. Du kunne få en bagudvendt autostol, der vil arbejde med babyer op til £ 20, kan disse koste mindre, da de anvendes i en kortere periode, men bliver nødt til at blive erstattet som barnet bliver større.

Convetible bilsæder er nok din bedste satsning. Disse også kommer i forskellige sorter, selv om, så du er nødt til at kigge efter en, der passer bedst til dine behov. Hvis dit barn er under 20 £, og under et år, kigge efter en cabriolet sæde, der kan installeres bagudvendt, og det vil også arbejde fremadrettet, når barnet er stort nok og over et år.

Nogle bilsæder arbejder kun fremadvendt til babyer mindst 20 pounds, så hvis du vælger denne ene du bliver nødt til at vente, indtil barnet er et år gammel til at bruge det. Sørg for, at du kan bruge barnet bagudvendt autostol indtil da.

En anden funktion til at overveje, er vægten kapacitet. Prøv at finde en autostol, der vil rumme din baby indtil omkring 80 eller 100 pounds. Disse kan koste lidt mere, men du vil bruge denne stol, indtil dit barn kan ride uden en bil sæde på alle. Hvis din plads kun rumme op til 50 eller 60 lbs. så bliver du nødt til at få en selepude, indtil dit barn når ca. 80-100 lbs.

Alle barnet bilsæder nødt til at passere visse retningslinjer for sikkerhed, så de er alle sikkert. Den bedste måde at vælge den rigtige er at gå til butikken og teste alle dem, du gerne sikre, at de vil arbejde for dig og din baby.

Ældre Bil Sæder

Nogle ting som tøj kan afsiges i årevis, men når det kommer til barnet bilsæder, er det bedst ikke at bruge noget ældre end fem år. De kan begynde at forringes og plasten kan nedbryde grund regelmæssig slitage. De fleste bil sears har en udløbsdato på deres etiket, så sørg for at tjekke for det, eller ringe til producenten med modelnummer og navn for at få disse oplysninger.

Selvom det kan lyde fantastisk at spare nogle penge, hvis du har en ældre autostol du tror, ​​du kan bruge, er det ikke risikoen værd. Sørg for, at din baby autostol er i god stand og intakt, hvis nogen af ​​delene eller plast er revnet eller knækket ikke bruger og få en ny. Der er mange typer og stilarter, og du er sikker på at finde en, der er både sikkert og der kan passe dit budget.

Baby Car Seat Sikkerhed

Formålet med en autostol er at holde din baby sikkert, så det er vigtigt, at den er installeret rigtigt, så den kan udføre sin funktion godt. Mange brandvæsenet og retshåndhævende myndigheder tilbyder autostol sikkerhedsmæssige klinikker, hvor de viser dig trin for trin, hvordan du installerer det korrekt. De vil også tjekke for at sikre sædet er monteret rigtigt, hvis du gjorde det selv og nogle endda installere det for dig uden omkostninger. Du kan blot ringe til at lave en aftale på det nærmeste sted.

Her er nogle ting at huske om autostol sikkerhed, hver gang du bruger det:

  • Sørg for, at autostolen sele fastgøres stramt, ikke mere end to fingre witdth mellem stropperne og barnet.
  • Hold stropper i spalterne på eller under babys skuldre for bagudvendt position.
  • Brug selen indstilling, der er tættest på din barnets krop, men ikke under den.
  • Placer din baby at ride i en semi-tilbagelænet position på 45 grader fra vandret. Anvend et rør eller sammenrullet håndklæde under sædet til at justere bilsædet til den korrekte tilbagelænet vinkel.

Selvfølgelig er det en selvfølge, at du skal sørge for, at autostolen, du har købt, er den rigtige størrelse til dit barns højde og vægt.

Car Seat Harness Tip

Mange forældre glemmer at overveje, at et konvertibelt bil sæde skal være behageligt for dem såvel som baby. Nej, ikke behageligt for dig at sidde på, selv om nogle af disse sæder sikker do ser behageligt! Hvad jeg mener er behageligt for dig at få barnet ind og ud af det flere gange om dagen med stor lethed.

Så et vigtigt træk er en god sele. Sørg for at det er robust og godt polstret, så det ikke grave i baby. Kontroller også, at den bliver siddende godt, nogle modeller har en tendens til at have selestropperne at vride alt for let, og før du ved af det, de bliver så sammenflettet, at du er nødt til at tage det hele fra hinanden for at få dem lige igen.

De anker klip bør være svært at åbne med barnet, men på samme tid, de burde komme ud hurtigt, når du trykker på knappen. Sørg de er også nemme at klikke på, ellers ryggen løber risikoen for at blive stiv fra så meget fumle med usamarbejdsvillige klip.

Tilmeld din baby autostol

Når du først får dit barns autostol du sørge for at sende i registreringskortet. Det er let nok at gøre netop udfylde kort, der følger med sædet, som normalt er et lille kort med et par spørgsmål om dig og produktet. Det kommer som regel med forudbetalt porto, så det er meget praktisk at sende i.

Det er altid en god dea at sende kortet, fordi det vil give dig mulighed for at få opdateringer, nyheder og information om autostol. Det gør det også nemt for producenten af ​​sædet for at sende dig en tilbagetrækning oplysninger skal der være nogen.

Du kan også tjekke Consumer Product Safety Council hjemmeside for at kontrollere, om nogen minder dig selv, bare for at være sikker på at din bil sæde fortsætter med at være sikker.

Covers til Baby Bil Sæder

En dækning for dit barns autostol kan være meget nyttigt, når vejret er koldt udenfor. Disse dæksler kan tilføje varme til barnet, i stedet for en jakke, mens i bilen. Mange bil sikkerhedseksperter foreslå en bil sæde dækning, fordi jakker kan være omfangsrige og forstyrre autostol sele og remme.

Du kan finde covers til at passe de fleste autostol figurer, eller få en lavet specielt til din bestemt mærke. Disse bil sædebetræk kan også give et lag af beskyttelse mod spild eller ble bombe ulykker. De er ikke for dyrt og er absolut værd at få.