B12 Solgar Vitamin

B12 Solgar Vitamin


B12 solgar vitamintilskud er et populært valg for dem der søger at øge B12 indtag og sikre et godt helbred. Hvad er fordelene ved B12-tilskud? Hvad gør Solgar forskellig fra andre mærker?

Hvad Vitamin B12 kan gøre for dig

Fordelene af vitamin B12 er mange. Nogle af de mere vigtigste omfatter antioxidant egenskaber (slagsmål miljø forurenende stoffer og kræftfremkaldende stoffer), nervesystemet sundhed og fortsat tilstrækkelig produktion af røde blodlegemer (forebyggelse anæmi). Det kan også spille en rolle i opretholdelsen af ​​cellemembranen integritet (dvs.. Resistens over for kræft) og DNA-replikation. Endelig har visse "feel-good" egenskaber, der kan forårsage dem med en mangel til at føle sig bare en lille smule af.

Vitamin B12 er også kendt som cobolamin og cyanocobalamin, og er et vandopløseligt vitamin. Det betyder, at i modsætning fedtopløselige vitaminer som A, D og E, er det vanskeligt at overdosering af det. Faktisk kan det være svært at absorbere for mange mennesker på grund af medicinske betingelser og særlige diæter. Det er, hvor tilskud kommer ind i billedet. De, der har nedsat absorption evner eventuelt skal have supplerende B12, men for de fleste mennesker en enkel kapsel hver morgen er mere end tilstrækkeligt.

B12 Solgar Vitamin

Solgar er en veteran virksomhed, der har været i branchen siden 1947. Det er stolt af at bruge kvalitet ingredienser og tilbyde salt, stivelse og gær gratis produkter siden 1968. Det er gode nyheder for dem med allergi og andre med sundhedsmæssige forhold, der kan drage nytte af vitaminer men kan ikke risikere allergenet. Solgar produkter er også certificeret Kosher.

I dag er B12 Solgar vitamin lineup omfatter muligheder for 100 ug og 500 ug kapsler - der bør være mere end rigeligt for de fleste, da RDA for B12 er kun 2,4 ug. Solgar også bruges til at tilbyde en tyggelig produkt kaldet Megasorb vitamin B12 Nuggets, der kom i kæmpestor 5000ug portioner, men de er siden blevet afbrudt.