Avocado Sundhedsmæssige fordele: 3 grunde du skal spise dem

Avocado sundhedsmæssige fordele gør en overbevisende sag for, hvorfor du skal spise flere avocadoer i dag. Et kommercielt værdifuld frugt, er avocado dyrkes hovedsagelig i tropiske klimaer; undertiden mere tempererede klimaer som dem der findes i Californien er et velegnet voksende miljø for denne frugt. Karakteristika avocadoer omfatter normalt grøn hud og form af en pære, sammen med modning lige efter høst. Teknisk set avocado er faktisk en stor bær, der har en stor frø i centrum. Folk har opdaget, at avocadoer ikke bare smager godt (på den rigtige måde for forberedelse), men de kommer også med en anstændig mængde sundhedsmæssige fordele.

1. Værdifulde Fat

Ikke alle fedt er dårligt for din krop, og enkeltumættet fedt i særdeleshed er, hvad der udgør den første sundhed fordel for en avocado. I en typisk avocado, de fleste af de kalorier du modtager kommer fra enkeltumættet fedt. Den enkeltumættet fedt i en avocado er sundt for dig. Fødevarer som avocadoer, der indeholder enkeltumættet fedt mindske din LDL-kolesterol, som er skadeligt for din krop. På den anden side har HDL-kolesterol blevet kaldt "gode kolesterol", og der er spekulationer om, at enkeltumættet fedt faktisk hæver denne type af kolesterol.

2. Fiber indhold

Den anden grund til, at du burde være minde dig selv til at spise avocadoer er deres relativt høje fiberindhold. En typisk avocado vil indeholde både uopløselige og opløselige fibre; det alene gør det meget magtfulde, da ikke mange fødevarer kan prale indeholder begge former for fiber. Fordelingen i en gennemsnitlig avocado er cirka 75 procent uopløselige fibre til 25 procent opløselige fibre. Fordelene ved hver type fiber er allerede velkendte. Uopløselige fibre er stor på at rense dine tarme i form af stadig mere effektive afføring. Ikke blot vil du have en mindre chance for at få forstoppelse, men du vil også reducere din chance for at få tyktarmskræft, da din kolon vil blive renset effektivt. Opløselige fibre er fantastisk til appetit kontrol. Det har den virkning, at du føler dig fuld, fordi det bliver til en gel, der sidder i din mave i et stykke tid, når det kommer i kontakt med vand.

3. Vitaminer

Tilstedeværelsen af ​​vitaminer udgør den tredje sundhedsmæssige fordel en gennemsnitlig avocado. De vitaminer, som du kan finde i en avocado er B-vitaminer sammen med K-vitamin og E-vitamin B-vitaminer hjælper kroppens stofskifte og vedligeholdelse af en sund hud tone, mens vitamin K spiller en fundamental rolle i at sikre, at dine knogler vokse ordentligt og at din knogletæthed opretholdes senere i livet. Vitamin E er nødvendigt for at undgå tilstande som retinopati.