Aventura Spa Palace Resort pakker

Aventura Spa Palace Resort pakker
Adventura Spa Palace Resort

Booking af Aventura Spa Palace Resort pakker er en ideel måde at maksimere din rejse dollars, mens du stadig nyder en naturskøn og luksuriøse resort ferie. Denne enorme, kun for voksne resort ligger omkring en time syd for Cancun langs Mexicos Maya Riviera, tilbyder deluxe indkvartering, en fuld menu af spa-tjenester og aktiviteter, og en spektakulær beliggenhed ved stranden.

Overnatningssteder

Den Aventura Spa Palace har 1.266 værelser, herunder 45 suiter. Alle værelserne har egen balkon (hvoraf de fleste er udstyret med en hyggelig to-personers hængekøje), en dobbelt jacuzzi, en fyldt (og gratis) minibar og spiritus dispenser, og individuelt kontrolleret air-condition. Desuden er alle værelser udstyret med en indbygget hårtørrer, loft fans, en værdiboks på værelset, en kaffemaskine, en alarm, og et strygejern og strygebræt. De fleste værelser har en flot havudsigt.

The Spa

Den udvej store spa med fuld service tilbyder en fuld menu af afslappende og terapeutiske spa-behandlinger. Derudover er der er en yoga hytte med daglige klasser, en fitness trail, en beroligende indendørs swimmingpool komplet med lyd terapi, og en række sundheds-, skønheds- og wellness klasser.

Andre faciliteter på Aventura Spa Palace

Blandt de øvrige faciliteter på 85 hektar store Aventura Spa Palace er et komplet udvalg af ikke-motoriseret vandsport (windsurfing, snorkling, kajak, sejl sejlsport), tre oplyste tennisbaner, en lagune-stil strand, en omgang pool, en yoga hytte, indendørs swimmingpool med lyd terapi, en 100-fods klatretårn, et 14-hindring fitness trail, og en full-service aerob studie. Der er også en unik labyrint Zen vej, designet efter en enkelt på Chartres Katedral, uden for Paris. Sandelig, der er noget for enhver smag.

Tjenester, der tilbydes af den udvej omfatter en concierge, skønhedssalon, flere gave butikker og butikker, en biludlejning skrivebord, renseri og vaskeservice, valutaveksling, en ATM-maskine, og trådløst internet service i hele udvej. Den Aventura Spa Palace har også en dedikeret bryllupsplanlægning personale til at hjælpe med at skabe den perfekte udvej bryllup eller engagement ceremoni.

Dining

Den Aventura Spa Palace tilbyder gæst syv spisemuligheder, lige fra afslappet til fine dining - som alle er inkluderet i pakken satser. Vælg mellem Middelhavet, italiensk, orientalsk, argentinske eller Californien køkkener, blandt andre. Du kan endda spise under stjernerne.

For drikkevarer, der er en juicebar, en svømmetur-up pool bar, flere pool-side barer, en sød og kaffe bar, og en martini bar i loungen.

Booking af Aventura Spa Palace Resort pakker

Aventura Spa Palace Resort er designet for gæster i alderen 18 og ældre. Pakker er alt inklusiv. En Prisen inkluderer indkvartering, måltider, snacks, øverste hylde drikkevarer, 24-timers roomservice, ikke-motoriseret vandsport, levende underholdning hver aften, WiFi, og alle skatter og erkendtligheder. Et aktuelt forfremmelse (gennem midten af ​​december 2007) giver også ubegrænset ture i nærliggende attraktioner, herunder Maya ruinerne på Tulum og Chichen Itza, Paradise Snorkeling, Isla Mujeres, og Wet 'n Wild. Gæster kan også nyde udveksle privilegier med de andre Palace resorts i området.

Kan bekræftes Forbehold for Aventura Spa Palace Resort pakker via deres hjemmeside eller med din favorit fuld service rejsebureau.

Kontakt Information

Aventura Spa Palace Resort
KM. 72 Carretera Cancun
Tulum, Riviera Maya
Quintana Roo, Mexico 77710
011 52 984-875-1100