Avanceret Wine Making

Avanceret Wine Making


Hvis du har prøvet din hånd derhjemme vinfremstilling på egen hånd eller med en vinfremstilling kit for begyndere, kan du have været skuffet over resultaterne, men fortvivl ikke. Vinen skal være en videnskab, og det tager studie og praksis at gå videre til avancerede vinfremstilling og producere vine, der har dybde, smag og kompleksitet, du ønsker.

Avancerede vinfremstilling Basics

Succesfuld gør god vin hjemme starter med at forstå begrebet afbalancere dine ingredienser. Opnåelse dybden af ​​smag og indviklede aroma af fine vine kræver viden om frugtsaft, gær, kemiske og andre tilsætningsstoffer, og hvordan de interagerer. Avanceret vinfremstilling kræver også tålmodighed til at lade vinene korrekt alder, kortfattet recordkeeping at spore ingrediens beløb så justeringer i opskriften kan nemt integreres, og lære, hvordan samspillet mellem forskellige ingredienser påvirker smagen af ​​det endelige produkt.

Valg Ingredienser

Simple vinfremstilling involverer typisk anvendelse af et eller to fælles frugter som æbler eller vindruer. Når du kommer frem til avanceret vinfremstilling, ingredienslisten kan du bruge til at smag vin og indgyde forskellige buketter og finish er næsten ubegrænsede. Ikke alene kan du frit bruge enhver frugt du vil, herunder pærer, meloner, hindbær og jordbær, men du kan tilføje blomsterblade, bark, tørrede tobaksblade - noget du har fundet glædeligt i de vine, du har spist i fortiden.

Interaktioner og Processer

Den gæringsprocessen i vinfremstilling er kompleks og afhænger ikke kun af den resterende del af aromaer, men hvordan de ændres gennem aldring og interaktioner. For eksempel kan du smage frugten du bruger, og beslutter, at det har brug for lidt sødning. Når du smage den færdige vin, kan det imidlertid være over- eller sødet grund af dets samspil med andre komponenter eller ændringer, der opstår i løbet af aldring. Avanceret vinfremstilling også kræver at vide, hvordan man bedst ekstrakt smag og saft fra frugter, som druer skal presses mens bærfrugt kræver generelt lagt i blød i vand for at udvinde deres nektar.

Balancing smag og Buketter

Som du begynder at smage de forskellige vine, du opretter, vil du opdage, som smager og aromaer dominerer andre, og hvordan aldring påvirker smag og kompleksitet. Realiseringen af ​​et vin, der passer perfekt smag og buketter, du stræber efter indebærer en masse trial and error. Del dine kreationer med andre, der sætter pris på god vin og føre detaljerede noter af deres bemærkninger, såvel som din egen, så du kan ændre og forbedre den næste batch.

Uddan dig selv

Der er mange bøger og online coursesavailable om avanceret vinfremstilling samt vinfremstilling klubber du kan deltage for at øge din viden om vin, og hvordan det er lavet. Universiteter, gymnasier, Community College, erhvervsuddannelsesinstitutioner og vinproducenter ofte tilbyde avancerede vinfremstilling klasser, der dækker emner som:

  • Integration begreberne vin balance, bouquet, smag og alkoholindhold
  • Forståelse forskellige gær og gæringsprocessen
  • Kemien fra vinfremstilling processer
  • Vinsmagning retningslinjer og terminologi
  • Emballage og kvalitetskontrol
  • Retningslinjer Vin opbevaring
  • Årsager til vin fordærv
  • Blending, filtrering, efterbehandling og aftapning procedurer

Persistens og Udbetalinger

Mestre avancerede vinfremstilling kan tage måneder eller år. Du kan have til at smage en masse dårlige vin før du endelig skabe vinen af ​​dine drømme, men få bestræbelser omfatter sådanne sjov og eventyr. Nyd rejsen.