Auto Tilbehør: Skovspil Tips

The Right Winch for dig

Når du vælger den rigtige spil, skal du vide flere ting: den påtænkte anvendelse, kapaciteter, og omkostninger. Bestem dine køretøjer evner for vægt, placering af spillet når den er monteret, og korrekt justering. Start med at få dine køretøjer totalvægt ganges med 1,5. Dette vil give dig den mindste kapacitet. Den bruttovægt er normalt på en mærkat inde i dørkarmen eller under kølerhjelmen, og du kan finde det i din ejere manual. De fleste winch beslutningstagere vil råde dig til at bruge en linje pull rating på 12% til 15% over dit totalvægt. Find et spil, der passer til dine behov for den faktiske belastning du skal flytte.

At få mest ud af din spil

Når du har dit spil monteret med det grundlæggende, er du nu i stand til at udføre lige linje trækker mellem to biler. Det er trist, men sandt. For at få din spil til at leve op til sit trække potentiale, skal du tilføje et par punkter. Disse omfatter Tree Saver stropper (aldrig wrap et kabel direkte runde et træ, medmindre du ønsker at dræbe træet og knækkes dit kabel), et par splitpinde, snuppe blokke, en choker kæde og, selvfølgelig, tunge læder arbejde handsker. Endelig bør du også vedhæfte trækkroge til rammen på alle fire hjørner af dit køretøj.

Et spil alene er ikke nok

Når du køber et spil, har du købt dig bare, at ... et spil. Et spil i sig selv er ikke meget brug. Åh, du måske kunne bruge det til at trække børnene i en vogn, for yuks. Bare ikke forsøge at rykke en pick-up af en slugt. Nogle steder vil give dig en aftale på fjernbetjeningen kabel kontrol og forhalingsrullen trossen. Det er en start, men du stadig ikke er klar til at rulle. Du skal også bruge den monteringssæt til din bil. Det er stærkt anbefalet af brancheeksperter, som du køber spillet fabrikanter kit. Det er blevet designet til at spil og køretøj, og dækker alle sikkerhedsmæssige hensyn. Uanset hvad du gør, skal du ikke forsøge at DIY et spil mount. Det er for farligt.

Beregning spil evne til at flytte en ikke-rullende belastning

Din gennemsnitlige ikke-rullende belastning er et perfekt eksempel på Newtons lov af Inertia, dvs. en belastning i hvile (= ikke-rullende) vil bo på hvile indtil nogen i en stor lastbil kommer sammen med et spil og trækker den væk. De ting om ikke-rullende belastninger er, at du er nødt til at tage hensyn til overfladen og lønklasse, at de er i hvile på. Du har lastens vægt og overfladefriktion arbejder imod dig, så du har brug for en meget mere trækkraft. For at beregne den mindste kapacitet spillet du får brug for, tage bruttovægt af lasten og gange den med 1,5.

Skal hejses, måske for at hejse ...

Det er ingen gennemsnitlige person, der kender et spil fra en lift. Så du skal ikke føle sig dårligt, hvis du ikke kender. Åh, sikker, kan de se det samme, men de tjener helt andre formål. Begge bruges til at flytte tunge læs, selvfølgelig; men spillet er indrettet til at trække en belastning, mens en lift er beregnet til at løfte det. Nu hvor du er hip til forskellen mellem en lift og et spil, vil du være i stand til at træffe det rigtige valg til at få arbejdet gjort.

Sikkerhed og advarselsetiketter

Som med enhver stykke af maskiner, spil har med evnen til at forårsage alvorlig personskade eller død, når ignoreres sikkerhedsforanstaltninger. Hver spil kommer med instruktioner og advarselsmærker inde i boksen, på spillet og på hardwaren. Du kan også finde en 1-800 kundeservice nummer for spørgsmål eller bekymringer. Strenge regler, skal forstås og praktiseres på alle tidspunkter, mens du bruger nogen spil forholdsregler og advarsler sikkerhedsforanstaltninger. Sikkerhedsudstyr nødvendig ved brug af et spil, som handsker, øjenbeskyttelse og anbefalede hardware, afhængigt af brug af spil jobbet er afgørende. Sørg for at læse alle advarsel og forholdsregler og gøre dig bekendt med alle dele af et spil og dets evner eller etiketter kapacitet.

Etiketter lasteevne er monteret over hele spillet. Gælder visse begrænsninger til spænding eller ampere bruges, når ledninger i et spil til dit køretøj. Overskridelse anbefalede spænding eller ampere kan forårsage skade på motoren eller bilen, hvilket kan resultere i spil svigt og til gengæld forårsager flere skader

Hydraulisk spil eller elektrisk spil

Selvom elektriske spil er mere populære, er hydraulisk spil bliver mindre af en besvær for mange mennesker. Når du installerer et hydraulisk spil, er du færdig. Med et hydraulisk spil, er der ingen nedkølingsperiode under kraftig brug. Den hydrauliske spil fungerer godt, selv når neddykket under vandet. Elektriske spil har været kendt for i løbet af varme og / eller endda svigte under tunge byrder eller trækker. Der er ingen ekstra opgradering til at gøre, når du installerer et hydraulisk spil, men elektriske spil oftest kræver et batteri eller generator opgradering. Mens hydraulisk spil er sandsynligvis hårdere og mere pålidelig, den elektrisk spil er en smule hurtigere og normalt lettere i vægt. Mere kraft og mere konsekvens giver hydraulisk spil en kant over elektriske spil.