Auto Tilbehør: luftindtag Tips

Turboladere og kold luftudsugningsanlæg

Ydeevne motorer er enten turboladede eller trykladning, hvilket betyder, at luft kommer ind i motoren er under tryk, således at mere brændstof-luft-blanding kan klemmes ind i hver cylinder for at øge ydeevnen og hestekræfter. Denne trykluft-brændstof flow kaldes et løft. Trykladede køretøjer bruge en lille turbine fastgjort til udstødningen for at rotere luft ekstremt hurtigt i den komprimerede turbinen i luftstrømmen. Luften for det meste er allerede cool, men tilføjede luft-brændstof flyde hurtigere skaber flere hestekræfter samt mere moment.

Tilføjelse af kold luft indtag system vil øge ikke blot hestekræfter men udførelsen af ​​turboladeren vil stige. Ved brug af disse kombinationer, vil du finde du har en hurtigere speeder-respons, lavere temperaturer luft-brændstof og endda giver en dybere, mere throatier lyd. Når du har lyst bolt på hestekræfter, som ikke er ekstremt dyr, kigge efter turboladere.

Vide, hvordan kold luft hjælper

Motorer tage i luft og brændstof og komprimerer brændstof-luft-blanding. Motorer derefter oprette forbrænding og frigiver det i form af udstødning. Men trykluft varmer, hurtigere inde i din motor (luftindtag), og kan berøve bilen af ​​sin magt, ydeevne og brændstofeffektivitet. Mange køretøjer er forskellige i dens behov for både brændstof og luft. Men de har alle brug for den fedeste mulig luft til at opretholde gode resultater. Køleren luften jo bedre resultater. Original Equipment Manufacturer (OEM) eller fabrikkens reservedele på dit køretøj kan forårsage store begrænsninger i luftstrømmen til din motor.

En masse mennesker ønsker at købe kold luft indtag systemer eller Ram luft. Disse er kendt for at holde din bil kørende køligere, mere effektiv og til tider kan tilføje så meget som 10 til 15 flere hestekræfter. Nogle af disse kold luft indtag systemer er så glamourøse i pris som de er i udseende, men ser ikke holde luften kold. Et godt operativsystem kan være penge at spare og se godt ud. Mellem poleret, farvet, glat og ru, der er mange stilarter at vælge imellem. Den prisklasse kan være alt fra under $ 100 til mere end 300 dollar. Husk, bare fordi det ser godt ud, det betyder ikke, det er bedst for din bil.

Mest anvendte Intake System

Short ram luft er den mest almindeligt anvendte luftindtag system på grund af dens pris og dens nem anvendelse. Men har en enorm ulempe. Short ram luft er også kendt som "varm luft", og det er en almindelig fejl, som uerfarne ejere. Selv den korte ram er meget populært det gør lidt for at producere kold luft inden indtagelsen grund af sin placering i motorrummet. Selvom varmeskjold er undertiden tilføjet til installationen, er du dybest set dressing op din motor med ringe eller ingen større ydelse. Nogle producenter vil give dig specifikationerne på "potentiale" til ekstra hestekræfter og ydeevne, men læser det med småt vil spare dig penge samt spare dig en hovedpine senere.

Den indvendige scoop på indtag

Din bil luftindtag systemet begynder naturligvis med luft. Det første luft løber ind i et rør, der vil rute kold luft fra bag gitter eller inde fender godt ind i motoren. Ikke alle biler har dette rør, selv om. Nogle trækker i varm luft fra under kølerhjelmen. (Ikke cool.) Når du er inde, luften brise i luften boks eller luftrenser. På brændstof-indsprøjtning biler er en boks, der er formet, godt, ligesom en boks. På din karburator biler, luftrensere ligne store film dunke eller en tidlig UFO. Begge har et luftfilter, der vil fange indkommende snavs, insekter og andre forurenende stoffer i luften kan være bringe i med det. (Lidt ligesom menneskelige næse hår, kun anderledes.) Når luften har kontrolleret gennem tolden, så at sige, på filteret, luften, nu fri for forurenende stoffer og smugling, hoveder til karburatoren eller på brændstof injiceres biler, den gasspjæld organ. Begge indeholder en butterflyventil, som styrer mængden af ​​luft tillades ind i motoren. Det er her, brændstof, i de fleste tilfælde, tilsættes til blandingen for at skabe de eksplosioner, der holder Amerikas hjul drejning.

Boxed Filter System

Når det kommer til at holde varme og uønsket snavs ind i filteret, den lukkede eller boxed filtersystem tilbyder den mest beskyttelse. Producenter tog ideen om et filter i en boks og ændret det. Geniuses, at de er, de reduceret indtagelse restriktioner på luftindtaget kanal og filter boksen ved omdirigering og øge diameteren af ​​den nye luftkanal. Dette synes at arbejde meget godt, især når du kører off road hvor alle former for vand og snavs kan komme ind og kvæle dit filter.

Vedligeholdelse Biler ydeevne på en Budget

Finde penge at spare tilbud på auto dele er til tider meget hårdt. Uanset om det er online eller tæt på hjemmet, ny eller brugt, er meget vigtig omkostningseffektivitet, når de køber auto dele. Sørg for at du har råd til de dele, før du installerer dem, som de fleste steder vil opkræve gebyrer for en tilbagevenden, udsætning gebyrer og hylder gebyrer. Kom kold luft indtag billige betyder ikke altid, du fik en god aftale. At kende dit køb grænse øger din evne til at få et godt tilbud på et hvilket som helst luftindtag system. Det giver dig mulighed for at forfine dine søgninger, ikke kun efter det bedste tilbud, men for det rigtige produkt til dit køretøj.